Σεξουαλική Υγεία

Σεξ εγκυμοσύνη: Ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις σεξ για να μείνετε έγκυος;

Σεξ εγκυμοσύνη: Ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις σεξ για να μείνετε έγκυος;

Σεξ εγκυμοσύνη: Κάποιες στάσεις έχουν την ικανότητα να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας για να γίνει η σύλληψη, αλλά αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι χρειάζεται να διατηρείτε μια σταθερή ρουτίνα σεξουαλικών επαφών αλλά αυτή η ρουτίνα δεν πρέπει να σας γίνει εμμονική.

Όπως τα περισσότερα ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν, πιθανότατα και εσείς θα αναρωτιέστε για το ποια είναι η καλύτερη στάση σεξ για να μείνετε έγκυος. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι ειδικοί εξακολουθούν να μην έχουν πειστικές αποδείξεις. Δεν υπάρχει επιστήμη που να σχετίζετε με το ποια θέση είναι η καλύτερη για σύλληψη. Είναι πολύ δύσκολο να ερευνήσεις συγκεκριμένες σεξουαλικές στάσεις που μπορεί να ενισχύσουν τη γονιμότητα και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τις πιθανότητες σύλληψης, όπως η ηλικία της μητέρας και ο χρόνος της σεξουαλικής επαφής. Για παράδειγμα, όπως είναι γνωστό η σεξουαλική επαφή κατά την ωορρηξία ενισχύει τη γονιμότητα.

Πόσο εύκολα μπορείτε να συλλάβετε

Όμως, παρά την έλλειψη αποδείξεων, ορισμένες στάσεις σεξ μπορεί να προσφέρουν κάποια πλεονεκτήματα για να γονιμοποιηθεί ένα ωάριο. Υπάρχουν λοιπόν κάποιες στάσεις που έχουν την ικανότητα να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας για να γίνει η σύλληψη, αλλά πραγματικά αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι χρειάζεται να διατηρείτε μια σταθερή ρουτίνα σεξουαλικών επαφών αλλά αυτή η ρουτίνα να μην σας γίνει εμμονική. Σε μελέτες σχετικά με τη συχνότητα του σεξ, δεν υπήρχε στατιστική διαφορά μεταξύ των ποσοστών εγκυμοσύνης για άτομα που κάνουν σεξ κάθε δεύτερη μέρα μέχρι την ωορρηξία και εκείνων που την κάνουν κάθε μέρα.

  1. Ιεραποστολική Στάση

Οι λίγες μελέτες που εξέτασαν τις συνδέσεις συνουσίας υπονοούν ότι η ιεραποστολική θέση μπορεί να προσφέρει ένα λεπτό ανατομικό πλεονέκτημα. Η θεωρία είναι ότι ο τράχηλος της μήτρας μιας γυναίκας μπορεί να βυθιστεί πιο εύκολα στη δεξαμενή του κολπικού σπέρματος, δίνοντας στο σπέρμα πρόσβαση στην προστατευτική βλέννα του τραχήλου της μήτρας.

  1. Doggy Style

Σε μερικούς άντρες απλά δεν αρέσει το ιεραποστολικό στυλ γιατί μπορεί να τους κουράζει. Η ιεραποστολική θέση είναι πιο απαιτητική για τους άνδρες γιατί πρέπει να χρησιμοποιούν τους μυς τους για να μην βάλουν όλο τους το βάρος πάνω στην σύντροφό τους, ασκώντας επιπλέον πίεση πάνω τους. Σε αυτή την περίπτωση, τα ζευγάρια μπορούν να δοκιμάσουν μια διαφορετική στάση, όπως το doggy style. Αυτή η δημοφιλής στάση του σεξ βάζει τη γυναίκα στα τέσσερα με τον άντρα να κάνει την διείσδυση από το πίσω μέρος. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται η βαθύτερη διείσδυση, η οποία δίνει στο σπέρμα αυξημένη πρόσβαση στο άνοιγμα του τραχήλου της μήτρας.

  1. Cowgirl στάση

Σε αυτή τη στάση του σεξ, η γυναίκα τοποθετείται από πάνω, στραμμένη μακριά από το πρόσωπο του συντρόφου της. Η γωνία της επιτρέπει να ελέγχει το βάθος της διείσδυσης για βέλτιστη αποτελεσματικότητα.

  1. Στάση ψαλιδιού

Όταν επιδίδεται σε αυτή τη στάση, το ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο ενώ είναι ξαπλωμένο στο πλάι. Δεν είναι μόνο ρομαντικό αλλά επιτρέπει επίσης τη βαθιά είσοδο.

Δοκιμάστε κάποια από αυτές τις στάσεις ή όλες και θα δείτε μεγάλη διαφορά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Είναι το σεξ ασφαλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Top συμβουλές ομορφιάς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας

H απόκτηση παιδιού θέτει πολλές οικογένειες των ΗΠΑ σε «οικονομικό κίνδυνο»

Γιατί η θνησιγένεια δεν αποτελεί σφάλμα της μητέρας; [vid]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιατί το sex στις ταινίες είναι ικανό να επηρεάσει και την δική μας σεξουαλική ζωή;

Sex ταινίες: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες όπως και οι γυναίκες, βιώνουν δυσαρέσκεια με την εικόνα του σώματος, όταν συγκρίνονται με τους αστέρες του Χόλιγουντ, ενώ το κινηματογραφικό σεξ είναι σεξ χωρίς περιορισμούς, το οποίο είναι απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους.

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.

Τα παλιομοδίτικα ερωτικά γράμματα μπορεί να είναι η απάντηση, λέει η Iαπωνική πόλη Miyazaki

Μέχρι στιγμής, 32 ζευγάρια έχουν δημιουργήσει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με τον ρομαντισμό να ανθίζει για 17 ζευγάρια που έχουν ξεκινήσει σχέση. Ένας συμμετέχων, ένας 25χρονος κάτοικος Μιγιαζάκι, είπε ότι η ιδέα έφερε όμορφες αναμνήσεις.

4 φυσικά λιπαντικά για ευχάριστη σεξουαλική δραστηριότητα

Σεξ: Τα καλύτερα φυσικά λιπαντικά είναι αυτά που μιμούνται τις φυσικές σωματικές εκκρίσεις αξιόπιστης πηγής. Τα φυσικά λιπαντικά μπορεί να περιλαμβάνουν είδη οικιακής χρήσης ή εμπορικά προϊόντα που οι κατασκευαστές χαρακτηρίζουν ως φυσικά.

Συμβουλές για να μειώσετε το άγχος των γυναικολογικών εξετάσεων

Άγχος γυναικολόγος: Οι εξετάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν μη φυσιολογικά κύτταρα στον τράχηλο της μήτρας, είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν όταν είναι προκαρκινικά έναντι όταν είναι καρκινικά.