Σεξουαλική Υγεία

Σεξ: 5 tips για να ενισχύσετε την απόδοσή σας στο κρεβάτι

Σεξ: 5 tips για να ενισχύσετε την απόδοσή σας στο κρεβάτι

Σεξ: Έως και 1 στις 10 γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτοπεποίθησης στην κρεβατοκάμαρα είτε για την εμφάνισή τους είτε για τις ικανότητές τους να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους.

Οι γυναίκες υποτίθεται ότι είναι οι περίπλοκες όσον αφορά το σεξ και τη σεξουαλικότητά τους. Ωστόσο, οι άνδρες μπορεί να είναι εξίσου περίπλοκοι, παρόλο που πιθανότατα δεν θα το παραδεχτούν ποτέ. Το να φτάσετε στον πυρήνα του τι θέλει ένας άντρας μπορεί να είναι δύσκολο και η λήψη των καλύτερων συμβουλών για το σεξ δεν είναι πάντα εύκολη, ακόμα κι αν ρωτήσετε τον καλύτερό σας φίλο ή παρακολουθήσετε βίντεο για συμβουλές σεξ για γυναίκες. Η παρακάτω λίστα με τις καλύτερες συμβουλές σεξ για γυναίκες στο σεξ θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη!

Αξιοποιήστε τη δύναμη της δικής σας αυτοπεποίθησης

Έως και 1 στις 10 γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτοπεποίθησης στην κρεβατοκάμαρα είτε για την εμφάνισή τους είτε για τις ικανότητές τους να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε άβολα για το πώς φαίνεστε ή πώς αυτό που κάνετε τον κάνει να νιώθει, είναι καλύτερο να μειώσετε τις αναστολές σας και να προσπαθήσετε πραγματικά να έχετε αυτοπεποίθηση.

Εάν πραγματικά παλεύετε με τις δικές σας αντιλήψεις για την εικόνα του σώματος, μπορείτε να διευκολύνετε τον εαυτό σας:

 • Σβήνοντας τα φώτα
 • Δένοντάς του τα μάτια για να μπορεί να νιώσει μόνο αυτό που κάνετε
 • Διαλέγοντας κάτι να φορέσετε που σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα με το σώμα σας
 • Έχοντας επίγνωση του τι λέει η δική σας εσωτερική φωνή. Οι θετικές σκέψεις μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση (π.χ. είμαι τόσο ελκυστική έναντι του φαίνομαι τόσο σέξι)

Για να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι κοιτάζει το σώμα σας και όχι εσάς. Μπορεί να δείτε όλα τα ελαττώματα και τα αρνητικά, αλλά εκείνος βλέπει μια σέξι, αισθησιακή και όμορφη γυναίκα και το πιο πιθανό είναι να ενθουσιάζεται με κάθε σου κίνηση.

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της αφής πέρα ​​από τα γεννητικά όργανα

Αν ψάξετε σε συμβουλές για σεξ για γυναίκες από άνδρες, ένα πράγμα που μπορεί να σας εκπλήξει είναι ότι αρέσει και στους άντρες να τους αγγίζουν. Μάθετε για τις ερωτογενείς ζώνες ενός άνδρα και χρησιμοποιήστε αυτή τη γνώση στην κρεβατοκάμαρα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, στους άντρες αρέσει να τους αγγίζουν αισθησιακά όσο και στις γυναίκες.

 • Τρίψτε τα χέρια σας κατά μήκος των μηρών του με πειραχτικό τρόπο.
 • Χαϊδέψτε τους ώμους και την πλάτη του καθώς πιέζετε το σώμα σας πάνω στο δικό του.
 • Αγγίξτε το πρόσωπό του, χαϊδέψτε τα μάγουλά του ή χτενίστε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά του.

Αυτό το αισθησιακό άγγιγμα μπορεί πραγματικά να ενισχύσει τις αισθήσεις του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού παιχνιδιού και μπορεί να είναι απίστευτα διεγερτικό κατά τη διάρκεια του σεξ. Ενώ η προσοχή στα γεννητικά του όργανα είναι πάντα σημαντική, το άγγιγμα άλλων ερωτογενών ζωνών δημιουργεί προσμονή κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού παιχνιδιού και βοηθά στην καλλιέργεια αυτής της αισθησιακής σύνδεσης κατά τη διάρκεια του σεξ.

Μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα

Η διαφορετικότητα μπορεί πραγματικά να ενισχύσει τη σεξουαλική σας ζωή. Μία από τις καλύτερες συμβουλές σεξ για τις γυναίκες είναι να είναι ανοιχτές στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Είναι δύσκολο να ξέρεις τι καινούργια πράγματα αρέσουν σε κάποιον από τους δύο, αν δοκιμάσεις μόνο τα ίδια πράγματα.

Οι άνδρες συχνά παραπονιούνται ότι:

 • Κάνετε σεξ πάντα στην ίδια στάση
 • Πάντα κάνετε σεξ στο ίδιο μέρος
 • Ακολουθείτε πάντα μια συγκεκριμένη ρουτίνα (π.χ. χάδια, στοματικό, σεξ)

Μερικοί τύποι διστάζουν να δοκιμάσουν νέα πράγματα επειδή φοβούνται την αντίδραση μιας γυναίκας. Έτσι, αναλαμβάνοντας το προβάδισμα και δείχνοντάς του ότι είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε κάτι νέο, είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικά. Κάτι τόσο μικρό όσο το να παραγγείλετε ένα νέο σεξουαλικό παιχνίδι για να το χρησιμοποιήσει ή να το χρησιμοποιήσει επάνω σας, μπορεί να ανοίξει μια νέα σφαίρα δυνατοτήτων στον κόσμο του σεξ.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι διασκεδαστικό να φέρετε μερικά σεξουαλικά παιχνίδια, μερικά παιχνίδια ρόλων, μερικές νέες θέσεις ή απλώς μια μικρή βρώμικη συζήτηση. Δείτε το άρθρο μας με κορυφαία βαθμολογία σχετικά με τις καλύτερες στάσεις σεξ: 12 κορυφαίες στάσεις σεξ που βοηθούν τους άνδρες να διαρκέσουν περισσότερο

Χρησιμοποιήστε συμβουλές για στοματικό σεξ για γυναίκες προς όφελός σας (και δικό του)

Δεν είναι επιστημονικό μυστικό ότι το στοματικό σεξ μπορεί να είναι ένα από τα πιο διεγερτικά πράγματα για έναν άντρα, αλλά το να τον ευχαριστείς χρησιμοποιώντας συμβουλές για στοματικό σεξ για γυναίκες μπορεί να είναι εκπληκτικά διεγερτικό και για σένα το ίδιο. Μία από τις καλύτερες συμβουλές σεξ για καλύτερο σεξ από το στόμα είναι να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να βάλετε τα χέρια σας να δουλέψουν ενώ χρησιμοποιείτε το στόμα σας, όπως:

 • Σφίγγοντας απαλά και τραβώντας ελαφρά το όσχεό του
 • Σχηματίζοντας μια γροθιά γύρω από τον άξονά του και πιάνοντας σταθερά καθώς κινείστε πάνω και κάτω
 • Χρησιμοποιώντας σύντομες πιέσεις για να τονώσετε το κεφάλι του με τα δάχτυλά σας
 • Με το στόμα σας, εναλλάσσοντας το κούνημα της γλώσσας, το πιπίλισμα και το φιλί στα διάφορα μέρη των γεννητικών του οργάνων

Σίγουρα θα περάσει καλά καθώς πειραματίζεστε και βρίσκετε όλα τα πράγματα που του αρέσουν. Μην φοβάστε να τον ρωτήσετε αν του αρέσει κάτι που κάνετε με το στόμα και τα χέρια σας. Όλη η δοκιμασία μπορεί να είναι πραγματικά συγκλονιστική και για τους δύο.

Μείνετε συγκεντρωμένοι στη στιγμή

Τα μυαλά περιπλανιούνται κατά τη διάρκεια του σεξ. Συμβαίνει και είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά είναι κρίσιμο να τραβήξετε το μυαλό σας πίσω και να εστιάσετε. Μπορεί να βρεθείτε να σκέφτεστε τη μακρά λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε ή να αγχώνεστε για ένα έργο που πρέπει να ολοκληρώσετε στη δουλειά.

Το πρόβλημα είναι ότι ένα περιπλανώμενο μυαλό κατά τη διάρκεια του σεξ σας απομακρύνει από τη στιγμή και μειώνει την εστίασή σας στα αισθησιακά ή ευχάριστα συναισθήματα που προσπαθεί να προσφέρει ο σύντροφός σας. Ακριβώς όπως πρέπει να εξασκείτε την προσοχή σε άλλους τομείς της ζωής σας, πρέπει να το κάνετε και κατά τη διάρκεια του σεξ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς επηρεάζει η κινέζικη φιλοσοφία την σεξουαλική ενέργεια

Πώς σχετίζονται τα γενέθλιά σου με τη σεξουαλική σου ζωή;

Βοηθά το σεξ με τις κράμπες περιόδου;

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν έχουμε καιρό να κάνουμε σεξ;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πότε αρχίζει να μεγαλώνει το στήθος και πότε σταματά η ανάπτυξή του;

Στήθος ανάπτυξη: Η ανάπτυξη του μαστού είναι μια φυσική και δυναμική διαδικασία που συνήθως ξεκινά κατά την ανάπτυξη του εμβρύου και συνεχίζεται κατά τη βρεφική ηλικία, την εφηβεία και μερικές φορές μέχρι την πρώιμη ενήλικη ζωή.

Πότε αρχίζει να μεγαλώνει και πότε σταματά η ανάπτυξη του πέους;

Πέος ανάπτυξη: Η ανάπτυξη του πέους είναι μια φυσική διαδικασία που συνήθως ξεκινά κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης και συνεχίζεται κατά τη βρεφική ηλικία, την παιδική ηλικία και την εφηβεία.

Είναι το σεξ τρόπος για να χωρίσετε κάποιον χωρίς να τον πληγώσετε ανεπανόρθωτα;

Χωρισμός πληγή: Η χρήση του σεξ ως μέσου για να χωρίσετε με κάποιον γενικά δεν συνιστάται και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική συναισθηματική βλάβη και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη.

Οι αμβλώσεις τις πρώτες 12 εβδομάδες θα πρέπει να νομιμοποιηθούν πλήρως στη Γερμανία, λέει η Επιτροπή Friederike Heine

Τα δικαιώματα των αμβλώσεων έχουν γίνει ένα διχαστικό ζήτημα μεταξύ των ψηφοφόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Οι αναθεωρήσεις της Πολωνίας το 2021 στους νόμους περί αμβλώσεων έγιναν πρωτοσέλιδα καθώς οι συντηρητικές πολιτικές ρίζωσαν σε μία από τις πιο αφοσιωμένες καθολικές χώρες της Ευρώπης.

Κατεψυγμένα έμβρυα: Νόμιμα παιδιά; Το τέλος της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη δυναμική για την υποστήριξη της χρήσης της εξωσωματικής γονιμοποίησης για την προσπάθεια δημιουργίας ζωής, ώστε να καταστεί αυτή η κατάσταση πολιτικά βιώσιμη.

Το κρέας δεν είναι για τους άνδρες όταν πρόκειται για τη στυτική λειτουργία

Loeb: Σίγουρα δεν είναι πολύ αργά, ακόμη κι αν έχετε ήδη διαγνωστεί με αυτές τις παθήσεις. Στο δικό μου ιατρείο, έχω δει αλλαγές σε ασθενείς. Στην πραγματικότητα, ένα από τα σενάρια που υπέβαλα για τους πίνακες lifestyle ιατρικής ήταν ένας ασθενής που υιοθέτησε μια πλήρη διατροφή, φυτική διατροφή και δεν χρησιμοποιεί πλέον Viagra. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μπορεί να γίνει με την εντατική τροποποίηση του τρόπου ζωής.