Σεξουαλική Υγεία

Feng Shui: Πώς επηρεάζει η κινέζικη φιλοσοφία την σεξουαλική ενέργεια

Feng Shui: Πώς επηρεάζει η κινέζικη φιλοσοφία την σεξουαλική ενέργεια

Feng Shui: Eδώ είναι μερικές συμβουλές για το φενγκ σούι που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ισχυρότερη σεξουαλική ενέργεια στη ζωή σας, καθώς και να προσελκύσετε έναν σεξουαλικό σύντροφο για να εξασκηθείτε.

Συνήθως εστιάζουμε στο φενγκ σούι για αγάπη ή στο φενγκ σούι για την οικογενειακή αρμονία. Ωστόσο, πολλοί από εμάς περνούν επίσης περιόδους εξερεύνησης του σεξ και της σεξουαλικότητας σε ένα πιο ανοιχτό πλαίσιο. Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν τα μυστήρια και τις μυστικές θεραπευτικές δυνάμεις της σεξουαλικής ενέργειας, και πρέπει ακόμη να μάθουμε να σεβόμαστε, να κατανοούμε και να νιώθουμε άνετα με τη δύναμη της σεξουαλικότητας μας. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικές συμβουλές για το φενγκ σούι που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ισχυρότερη σεξουαλική ενέργεια στη ζωή σας, καθώς και να προσελκύσετε έναν σεξουαλικό σύντροφο για να εξασκηθείτε.

Σεξουαλική ζωή και Feng Shui

1. Δημιουργήστε τη δική σας θεραπεία σεξ για το φενγκ σούι εκφράζοντας ξεκάθαρα την πρόθεσή σας σε οπτική μορφή. Αυτό μπορεί να είναι ένα έργο τέχνης, μια φωτογραφία ή ένα μικρό γλυπτό. Από μια θεραπεία φενγκ σούι, όπως μια φωτογραφία σύγχρονων εραστών μέχρι ένα μικρό χρυσό γλυπτό του Σίβα και του Σάκτι σε σεξουαλική ένωση – μόνο εσείς ξέρετε σε τι ανταποκρίνεστε συναισθηματικά. Τοποθετήστε τη θεραπεία για το φενγκ σούι στη βορειοδυτική περιοχή του σπιτιού σας ή του υπνοδωματίου σας.

2. Δημιουργήστε έναν ιδιωτικό χώρο που θα υποστηρίζει την ανταλλαγή της σεξουαλικής ενέργειας. Η κρεβατοκάμαρά σας θα πρέπει να έχει καλά σεξουαλικά τσι ενισχυτικά φενγκ σούι, όπως ζεστά χρώματα, απαλά έπιπλα και ένα άνετο κρεβάτι. Ο καθαρός αέρας με ένα γλυκό άρωμα αιθέριων ελαίων όπως ylang-ylang, σανταλόξυλο, νερόλι ή γιασεμί θα αυξήσει τη σεξουαλική ορμή, όπως και το φως των κεριών και η αισθησιακή μουσική. Εμφανίστε σαφή σεξουαλική τέχνη για να ορίσετε το επιθυμητό φενγκ σούι για σεξουαλική ενέργεια.

3. Δημιουργήστε μια καλή ροή αισθησιακού Τσι στο μπάνιο σας. Οι ενέργειες φενγκ σούι του μπάνιου και της κρεβατοκάμαρας συνδέονται περίπλοκα για την προώθηση μιας ισχυρής ροής σεξουαλικής ενέργειας.

4. Ελέγξτε ολόκληρο τον χώρο σας για τη ροή της σεξουαλικής ενέργειας. Ο έλεγχος φενγκ σούι εδώ θα είναι κοντά σε αυτόν που θα κάνετε όταν ελέγχετε τον χώρο σας για τη ροή αγάπης του φενγκ σούι. Η εστίαση, ωστόσο, θα είναι στη σεξουαλική δραστηριότητα έναντι μιας αφοσιωμένης συνεργασίας.

5. Αυξήστε την προσωπική σας ενέργεια και το σεξουαλικό χάρισμα. Μάθετε το στοιχείο γέννησής σας στο φενγκ σούι και τον αριθμό kua σας και βάλτε το κρεβάτι σας στραμμένο προς μια από τις καλύτερες κατευθύνσεις σας. Εστιάστε στη ζωή και την εργασία σε μέρη με καλή ενέργεια, στην άσκηση, στην κατανάλωση των σωστών τροφών κ.λπ.

6. Να είστε ξεκάθαροι με τον σύντροφό σας σχετικά με την πρόθεση να απολαύσετε σεξουαλική ευχαρίστηση χωρίς να εμπλακείτε ρομαντικά. Αυτό θα δημιουργήσει τη σωστή ενέργεια φενγκ σούι για την εξερεύνηση σας. Θα προσελκύσει επίσης την ενέργεια της ευχαρίστησης χωρίς βλαβερά συναισθήματα ή παρεξηγήσεις.

Τελικά, το σεξ είναι μια ισχυρή ανταλλαγή ενέργειας γιν-γιανγκ, επομένως πρέπει να προσέχετε την ποιότητα της δικής σας ενέργειας και την ενέργεια των ανθρώπων που θέλετε να προσελκύσετε. Στον κόσμο της ενέργειας του φενγκ σούι, το όμοιο προσελκύει όπως, γι’ αυτό γίνετε αυτό που θέλετε να προσελκύσετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

5 Τρόποι που το Feng Shui συμβάλλει στην ψυχική σας υγεία

Το κρεβάτι σας βρίσκεται στην κατάλληλη θέση σύμφωνα με το Feng Shui;

Ξέρατε ότι το Feng Shui μπορεί να διατηρηθεί και στις διακοπές σας;

Συμβουλές Φενγκ Σούι για το μπαλκόνι μας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα