Σεξουαλική Υγεία

Ψυχή σεξ: Υπάρχει και η πνευματική πλευρά του έρωτα

Ψυχή σεξ: Υπάρχει και η πνευματική πλευρά του έρωτα

Ψυχή σεξ: Υπάρχει και η πνευματική πλευρά του έρωτα.  Όταν ένας άντρας μπαίνει στη μήτρα σου, τι είδους δονήσεις και ενέργεια έχει; Είναι ευτυχισμένος ή είναι πικραμένος; Είναι θετικός στοχαστής; Αγαπάει τον εαυτό του και σε αγαπάει; Όταν μια γυναίκα σου κάνει έρωτα, είναι ευτυχισμένη; Είναι θετική; Αγαπάει τον εαυτό της και σε αγαπάει; Σε ευλογεί ή σε βρίζει;

Η ψυχική ερωτική επαφή είναι ένα τελετουργικό όπου ανταλλάζεις ενέργειες, συναισθήματα, σκέψεις και συνείδηση. Κατά τη διάρκεια του σεξ, είσαι ένας και είναι σημαντικό οι δονήσεις σου να αντηχούν. Κάθε αντλία και ώθηση είναι μια επιβεβαίωση. Ειδικά σε περιόδους άγχους, προσπαθήστε να μην ασκήσετε πίεση στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. 

Ο συνεργάτης σου ανεφοδιάζει, θεραπεύει και επαναφορτίζει το πνεύμα σου ή σου αφαιρεί τη ζωή; Σε τραβά σε ενέργεια χαμηλής συχνότητας, μη εκπλήρωση, κατάθλιψη; Ή σε ανεβάζει στην υψηλότερη συχνότητα της ερωτικής ζωής και της ευτυχίας; Το σεξ είναι ισχυρό και πρέπει να προσέχεις! Ελέγξτε τον τρόπο ανταλλαγής, λήψης και επιστροφής της ενέργειάς σας. Οι απολαύσεις είναι προσωρινές, αλλά οι ρυτίδες που προκαλεί διαρκούν πολύ. Το σεξ θα πρέπει να θεραπεύεται, να είναι ισχυρό, και να αναζωογονείται σε κάθε μέρος της ύπαρξής σας, από τα κυτταρικά στα όργανά σας, στο μυαλό και την ψυχή σας. Αυτό ακριβώς που μπορεί να σας δώσει μια αίσθηση ικανοποίησης για λίγα λεπτά ή για πολύ καιρό αν το κάνετε σωστά.

Αναρωτιέσαι πώς το σεξ της ψυχής οδηγεί σε πνευματική σύνδεση; Κατά τη διάρκεια του ψυχικού σεξ, κανείς επικεντρώνεται στη φωτισμό της ψυχής και όχι μόνο στη σωματική σεξουαλική απόλαυση. Μια τέτοια πνευματική ένωση είναι θεϊκή! Αυτό το είδος ονομάζεται επίσης πνευματικό σεξ, όπου κάποιος αισθάνεται αόριστη καθαρή ευτυχία, ζεστασιά και απώλεια εγωισμού, ειδικά κατά τη διάρκεια του οργασμού. Για περισσότερα σχετικά με το σεξ και την πνευματικότητα, διαβάστε 3 τύπους θεϊκής ένωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ο γιόγκι Sadhguru και η επίμονη σκέψη του σεξ

Είναι ασφαλές το σεξ για τους καρδιοπαθείς

Ασυμβατότητα ανάμεσα στις σεξουαλικές σας επιθυμίες

Προστατέψτε τον εαυτό σου και την ηρεμία σου από κακές ειδήσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για το σεξ με παιδιά - εφήβους

Ο Δημητρακόπουλος σημείωσε πως πρέπει να αποδειχθεί ότι υπάρχει αυτή η σχέση εμπιστοσύνης, ενώ πρόσθεσε ότι σε αντίθετη περίπτωση - και αν δεν αποδειχθεί η σχέση εμπιστοσύνης -  δεν είναι αδίκημα.

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Εσείς ποια χρησιμοποιείτε

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Σύμφωνα με τον Δρ. Gary Chapman, σύμβουλο γάμου και συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου "Οι 5 Γλώσσες της Αγάπης: Τα μυστικά για μια αγάπη που διαρκεί", το κλειδί για μια υγιή και μακρά σχέση είναι η εκμάθηση των γλωσσών αγάπης. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές γλώσσες αγάπης που ο καθένας από εμάς "ομιλεί" προκειμένου να περιγράψει και να εκφράσει  - μαντέψατε τι- αγάπη.

Γιατί η περιέργεια είναι μία από τις γλώσσες της αγάπης

Η περιέργεια στον έρωτα: Όταν κάποιος θέλει να μάθει για εσένα... Οι πέντε ερωτικές γλώσσες—ένα πλαίσιο για το πώς δίνουμε και λαμβάνουμε αγάπη που δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Γκάρι Τσάπμαν το 1992 ⁠—περιλαμβάνουν ποιοτικό χρόνο, δώρα, πράξεις υπηρεσίας, λέξεις επιβεβαίωσης και σωματική αφή.  Όσο κι αν μου αρέσει να λαμβάνω και τις πέντε επιδείξεις φροντίδας, πάντα ένιωθα ότι η πιο αληθινή μου ερωτική γλώσσα έλειπε από αυτή τη λίστα.

Πως μπορείς να βρεις ξανά τη σεξουαλική σου επιθυμία;

Ερωτική επιθυμία: Η ερωτική επιθυμία δεν μπορεί να μετρηθεί ή να οριοθετηθεί, ενώ καθοριστικό ρόλο παίζουν η φάση της ζωής στην οποία βρίσκεσαι αλλά και άλλοι παράπλευροι παράγοντες όπως η κατάσταση της υγείας και το στρες. Οι προαναφερθέντες λόγοι καθιστούν αδιευκρίνιστο μεγάλο αριθμό πτυχών της υποτονικής σεξουαλικής επιθυμίας.

Πώς να προστατευτείς από ουρολοίμωξη πριν και μετά το σεξ

Ουρολοίμωξη sex: Πώς να προστατευτείς από αυτή μετά την επαφή.  Η λήψη λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος (UTI) μετά το σεξ μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα. Εκτός από την αντιμετώπιση του πόνου και των αισθήσεων καύσου ενώ κατουράς ενώ έχεις ένα, το να τα παίρνεις με συνέπεια μετά το σεξ μπορεί να κάνει την όλη προοπτική της σεξουαλικής οικειότητας λιγότερο ελκυστική.

Πώς να προχωρήσεις μετά τον χωρισμό

Διακοπή σχέσης: Πώς να ξεπεράσετε κάποιον. Το τέλος μιας σχέσης δεν είναι ποτέ εύκολο. Οι χωρισμοί είναι γεμάτοι με ακατέργαστα συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένων των πάντων από πόνο και προδοσία μέχρι θυμό και θλίψη. Αλλά, επειδή η καρδιά μπορεί να αισθάνεται σαν το τέλος του κόσμου, η πραγματικότητα είναι ότι ο πόνος και η αγωνία που νιώθετε αυτή τη στιγμή είναι μόνο προσωρινά. Στο τέλος, θα μπορείτε να προχωρήσετε—και μια μέρα θα ξαναβρείτε την αγάπη.

Δεξιότητες για να διατηρήσετε τη σχέση σας

Σχέση: Η αγάπη είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα, ειδικά αν βρείτε την αληθινή και γνήσια αγάπη, όπου μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να εξελιχθείτε σε ένα πολύ καλύτερο άτομο.

Παραληρητική ζήλια

Καταστροφικά συναισθήματα: Τι είναι η παραληρητική ζήλια. Η παραληρητική ζήλια χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι ο ζηλότυπος είναι πεπεισμένος για την ενοχή του συντρόφου του , όταν έχει λίγες ενδείξεις. Έτσι, η ζήλια υπάρχει υπερβολικά (κάθε λεπτομέρεια μπορεί να αποδείξει ότι η ζήλια τους είναι λογική), το άτομο είναι υπερβολικά κτητικό.