Σεξουαλική Υγεία

Η παραφιλολογία της ερωτικής επαφής – Μην πιστεύετε ότι…

Η παραφιλολογία της ερωτικής επαφής – Μην πιστεύετε ότι…

Ακούγονται πολλές αλήθειες αλλά και πολλοί μύθοι για το σεξ ανά διαστήματα. Θα πρέπει σίγουρα να ξέρουμε να τα ξεχωρίζουμε και να μην πιστεύουμε όλες τις λάθος αντιλήψεις που ακούμε ή διαβάζουμε.

Κάποιους μύθους, μάλιστα, τους ακούμε τόσο συχνά που καταλήγουμε να πιστεύουμε ότι είναι αλήθεια. Δείτε, για παράδειγμα, πέντε λάθος αντιλήψεις που πολλοί πιστεύουν για το σεξ αλλά δεν ισχύουν.

-Το ότι το σεξ αποτελεί μια καλή γυμναστική αποτελεί έναν μύθο. Κι αυτό γιατί στην πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι τόσο πολύ δραστήριοι κατά την σεξουαλική επαφή, ώστε να χάσουν πολλές θερμίδες.

-Λέγεται ότι μόριο του άντρα είναι κατά μέσο όρο 17 εκατοστά μήκος (σε στύση). Άλλος ένας μύθος καθώς στην πραγματικότητα είναι περίπου 13 εκατοστά.

-Όσο περισσότερες ημέρες έχει να εκσπερματίσει ένας άντρας, τόσο μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος απελευθερώνει όταν τελικά το κάνει. Μύθος. Στην πραγματικότητα η όποια διαφορά είναι αμελητέα.

-Άλλος ένας μύθος είναι ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. Έρευνες έχουν δείξει ότι πάνω από το 40% των αντρών σκέφτεται το σεξ μερικές μόνο φορές τον μήνα ή την εβδομάδα, ενώ το 4% το σκέφτεται λιγότερο από μια φορά τον μήνα.

-Το ότι το προφυλακτικό κάνει τον άντρα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην σεξουαλική επαφή αποτελεί έναν μύθο. Έρευνες δείχνουν ότι οι άντρες ηλικίας 18-30 ετών “αντέχουν” 6,5 λεπτά και οι άντρες άνω των 51 ετών 4,3 λεπτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

Σεξουαλική ζωή: Καλύτεροι οι άνδρες ή οι γυναίκες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι πιο Συνήθεις Ερωτήσεις Υγιεινής για Μετά το Σεξ

Σεξ: Για την πιο βασική σεξουαλική επαφή, η πιστοποιημένη εκπαιδευτικός σεξ με έδρα το Λος Άντζελες, Άννα Χόντερ, λέει: «Δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που να γνωρίζω και για τους οποίους κάποιος θα χρειαζόταν μια ειδική ρουτίνα υγιεινής μετά το σεξ».

Έμφραγμα σεξ: Αύξηση του προσδόκιμου ζωής μετά από καρδιακά προβλήματα

Έμφραγμα σεξ: Έρευνα αποκάλυψε ότι τα άτομα που μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο επαναφέρουν την ένταση της σεξουαλικής τους ζωής, αυτομάτως καταφέρνουν να αυξήσουν και το προσδόκιμο ζωής τους.

Ποιους κινδύνους ενέχει η συνεχής εναλλαγή ερωτικών συντρόφων

Και στα δύο φύλα τον υψηλότερο αριθμό συντρόφων είχαν οι νεότεροι, οι ανύπαντροι, εκείνοι στα άκρα της εισοδηματικής κλίμακας (τόσο οι πιο πλούσιοι όσο και οι πιο φτωχοί), καθώς επίσης όσοι έπιναν, κάπνιζαν, αλλά και ασκούνταν περισσότερο

Η άσκηση προωθεί την σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση

Αθλητισμός Οφέλη: Ένα διαρκώς αυξανόμενο σώμα ερευνητικής μελέτης προτείνει ότι η τακτική σωματική δραστηρίοτητα και άσκηση μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική σας επιθυμία, τη διέγερση και την ικανοποίηση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σεξουαλικά Μυστικά που θα κορυφώσουν την απόλαυσή σας

Σεξ: Τα μυστικά για καλό σεξ βρίσκονται συχνά στο ταξίδι που εκκινείτε και πραγματοποιείτε παρέα με τους συντρόφους σας. Κατά τη διάρκεια του θα ανακαλύψετε τι σας αρέσει και τι προτιμούν και θα μάθετε να απολαμβάνετε αυτή την ζωηρή διεργασία της εξερεύνησης μαζί. Βρείτε μερικές ιδέες στο κείμενο που ακολουθεί.

Σεξουαλική ορμή: Τρόποι να την απογειώσετε

Σεξουαλική ορμή: Σε αυτό το άρθρο σου αναφέρουμε τους λόγους που μπορεί να έχεις αυξημένη η χαμηλή λίμπιντο και σου προτείνουμε ιδέες για να την απογειώσεις.