Σεξουαλική Υγεία

Πρωινή άσκηση σεξ: Όσοι γυμνάζονται το πρωί έχουν πιο καυτή σεξουαλική ζωή

Πρωινή άσκηση σεξ: Όσοι γυμνάζονται το πρωί έχουν πιο καυτή σεξουαλική ζωή

Πρωινή άσκηση σεξ: Η μελέτη αποκάλυψε ότι λιγότεροι από τους μισούς ανθρώπους που ασκούνται τη νύχτα είναι ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς οι προπονήσεις σας θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον χρόνο σας ανάμεσα στα σεντόνια; Και δεν μιλάμε μόνο για το πώς η προετοιμασία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα στην κρεβατοκάμαρα. Αυτό συμβαίνει επειδή μια μελέτη δείχνει ότι η ώρα της ημέρας που πηγαίνετε στο γυμναστήριο μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη σεξουαλική σας ζωή.

Ένα από τα κλειδιά για να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή είναι να νιώθουμε ικανοποιημένοι με τις σχέσεις μας και ο χρόνος που ασκούμαστε μπορεί να επηρεάσει το πώς νιώθουμε για τους σημαντικούς μας άλλους. Η Velotric ερεύνησε πάνω από 1.000 άτομα που γυμνάζονται σε τακτική βάση για να δει πώς οι συνήθειες φυσικής τους κατάστασης επηρεάζουν τη σέξι στιγμή τους. Η μελέτη αποκάλυψε ότι λιγότεροι από τους μισούς ανθρώπους που ασκούνται τη νύχτα είναι ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή μεγάλο μέρος της ενέργειάς τους έχει ήδη εξαντληθεί μέχρι το τέλος της ημέρας.

Κατά μέσο όρο, σχεδόν το 60% των ανδρών και των γυναικών που ασκούνται το πρωί είναι ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή, αλλά οι γυναίκες είναι 5% πιο ικανοποιημένες από τους άνδρες με τις ρομαντικές τους σχέσεις συνολικά. Αυτό υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι που ξεκινούν τη μέρα τους με τη φυσική τους κατάσταση είναι γενικά πιο ικανοποιημένοι στο κρεβάτι. Εν τω μεταξύ, επτά στους 10 Gen Zers που γυμνάζονται το πρωί είναι οι πιο πιθανό να είναι ικανοποιημένοι με τις σχέσεις τους σε σύγκριση με άλλες γενιές. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή η άσκηση φέρνει οφέλη όπως αυξημένη παραγωγικότητα, καλύτερη εστίαση και χαμηλότερα επίπεδα στρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Teabagging: Τι είναι το "φακελάκι τσαγιού" και πώς το κάνετε;

Οι καλύτερες στάσεις σεξ για νέα ζευγάρια

Το πρωινό σεξ είναι καλύτερο από το βραδινό;

Η υγιής σεξουαλική ζωή βελτιώνει την αυτοεκτίμηση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς η εγκυμοσύνη επηρεάζει την σεξουαλική δραστηριότητα;

Εγκυμοσύνη: Δίνοντας προτεραιότητα στη συναισθηματική ευημερία και των δύο συντρόφων και διατηρώντας ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας, τα ζευγάρια μπορούν να εργαστούν για μια ικανοποιητική και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή μετά την εγκυμοσύνη.

Στο Μίσιγκαν ένας ασυμπτωματικός άνδρας μετέδωσε την οφθαλμική σύφιλη σε πέντε γυναίκες

Ο Nettleton και οι συνεργάτες του συμβουλεύουν τους γιατρούς να βρίσκονται σε επιφυλακή για κρούσματα σύφιλης, διότι "η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της σύφιλης μπορεί να αποτρέψει συστηματικές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της μόνιμης απώλειας όρασης ή ακοής".

Η εγκυμοσύνη αναδιαμορφώνει τον εγκέφαλο;

Μητρότητα: Κατά τη διάρκεια της κύησης, διαφορετικές δεξαμενές βλαστοκυττάρων στη μητέρα διεγείρονται σε διαφορετικούς χρόνους για να δημιουργήσουν προσωρινά κύματα νευρώνων.

Ποιο είναι το κατάλληλο ραντεβού για να κάνετε σεξ;

Σεξ ραντεβού: Ο καθορισμός του τέλειου ραντεβού για να τελειώσει με οικειότητα είναι ένα εξαιρετικά προσωπικό και υποκειμενικό θέμα που διαφέρει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από τη δυναμική της σχέσης.

Μάθετε αν μπορείτε να κολλήσετε ΣΜΝ από κάποιον που κάνει για πρώτη φορά σεξ

ΣΜΝ σεξ: Η διαδρομή μετάδοσης λειτουργεί αμφίδρομα. Κάποιος με μολυσμένο πρωκτό ή γεννητικά όργανα μπορεί να μεταδώσει τη μόλυνση στο στόμα ή στο λαιμό του συντρόφου κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.