Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Πορνό Γυναίκες: Γιατί οι γυναίκες προτιμούν το ηχητικό πορνό αντί για το οπτικό πορνό

Πορνό Γυναίκες: Γιατί οι γυναίκες προτιμούν το ηχητικό πορνό αντί για το οπτικό πορνό

Πορνό Γυναίκες: Πολλές γυναίκες όταν ανακαλύπτουν για πρώτη φορά το ηχητικό πορνό συνειδητοποιούν ότι το "κανονικό" πορνό δεν τις ικανοποιεί πλέον.

Πολλές γυναίκες όταν ανακαλύπτουν για πρώτη φορά το ηχητικό πορνό συνειδητοποιούν ότι το “κανονικό” πορνό δεν τις ικανοποιεί πλέον. Μια αληθινή μαρτυρία μιας γυναίκας 30 χρονών από την Αγγλία λέει: «Κοίταγα αυτές τις όμορφες, τέλειες γυναίκες και ήταν όλα πολύ εκλεπτυσμένα. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε αυτό το σενάριο». Βρήκε αυτό που της έλειπε σε ηχητικά ερωτικά σενάρια ή πορνογραφικές ηχογραφήσεις , όπου οι ηθοποιοί λένε ιστορίες που περιγράφουν τη σεξουαλική δραστηριότητα με πλήρη λεπτομέρεια. Το μέσο αυξάνεται ως η προτιμώμενη μέθοδος για το πώς οι γυναίκες θέλουν το ερωτικό περιεχόμενο.

Οι θαυμαστές μπορούν να ανακαλύψουν αυτό το είδος περιεχομένου δωρεάν σε διάφορες εφαρμογές, όπου ολόκληρες ομάδες είναι αφιερωμένες στην κοινή χρήση κλιπ. Μια νέα συλλογή εφαρμογών έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας ηχογραφήσεις που καλύπτουν ειδικά τη γυναικεία απόλαυση. Αυτή η τάση ήταν μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για γυναίκες όπως η προαναφερθείσα που βρίσκουν το οπτικό πορνό πολύ εστιασμένο στην εμφάνιση των γυναικών και στον ανδρικό οργασμό. Με τον ήχο, οι γυναίκες μπορούν εύκολα να φανταστούν τον εαυτό τους ως μέρος μιας ιστορίας και πραγματικά να αισθάνονται ότι η ευχαρίστησή τους είναι σημαντική. Η ηχητική ερωτική περιλαμβάνει συχνά και ένα συναισθηματικό στοιχείο. Υπάρχει άφθονη περιγραφή του προκαταρκτικού παιχνιδιού, η οποία γενικά λείπει από το οπτικό μέσο. Το στοιχείο ιστορίας της μορφής ήχου επιτρέπει στις γυναίκες να διεγείρονται αργά και πλήρως. Συνήθως το πρώτο μισό μιας ηχογράφησης ξοδεύεται απλώς για να σας φτάσει σε ένα σημείο διέγερσης.

Ορισμένες ηχογραφήσεις περιλαμβάνουν ακόμη και “aftercare” (αγκαλιές και στοργική συζήτηση) για να απολαμβάνουν οι ακροατές μετά την κορύφωση. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που οι γυναίκες ανταποκρίθηκαν τόσο έντονα στο ηχητικό πορνό μέσο. Έχει γίνει τόσο δημοφιλής που οι γυναίκες θαυμαστές ακολουθούν συγκεκριμένους φωνητικούς ηθοποιούς και υποστηρίζουν τους ιστοτόπους τους. Είναι αμφίβολο η δημοτικότητα της ηχογραφημένης μορφής φωνής ότι θα μειωθεί σύντομα. Αντίθετα, πιθανότατα θα συνεχίσει να αυξάνεται, καθώς οι επενδυτές έχουν ρίξει χρήματα σε αρκετές εφαρμογές αφιερωμένες στη μορφή τα τελευταία χρόνια, σηματοδοτώντας την ανοδική της τροχιά.

Υπάρχει βέβαια και ο άλλος τύπος γυναικών που αντιμετωπίζει πρόβλημα να φτάσει στον οργασμό όταν ανακάλυψε τον ηχητικό ερωτικό χαρακτήρα μέσω της σελίδας OnlyFans ενός άνδρα πορνόσταρ στην οποία είχε εγγραφεί. «Ο πρώτος ήχος που άκουσα με χτύπησε σαν τρένο. Το να νιώσω τη λαχτάρα ενός ανθρώπου που δεν με ήξερε, ο απόλυτος ενθουσιασμός του να λέει όλα αυτά που ήθελε να κάνει σε ‘μένα με τόσο πάθος με έκανε να θέλω να αγγίξω τον εαυτό μου». Η ίδια γυναίκα υποστηρίζει ότι είχε τόσο καλό οργασμό και μετά από πολύ καιρό, που άκουσε την ηχογράφηση ξανά και ξανά. Ο ηχητικός ερωτικός όχι μόνο τη βοήθησε να αναζωπυρώσει τη λίμπιντο της, αλλά της επέτρεψε επίσης να αντιμετωπίσει κάποιο από τα σεξουαλικά της τραύματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σημάδια και συμπτώματα που δείχνουν ότι είστε εθισμένοι στο σεξ

Πάνω από το 57% των Ινδών βασίζονται στην πορνογραφία για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

Μύθοι για το σεξ που πρέπει να εγκαταλείψουμε

Ηχητικό πορνό: Τελειοποιήστε την αυτόνομη αισθητηριακή απόκριση του μεσημβρινού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σταματήστε να τρώτε πολύ αν θέλετε μια συγκλονιστική σεξουαλική ζωή

Φαγητό σεξ: Η υπερκατανάλωση τροφής μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σεξουαλική σας ζωή, και αν στοχεύετε σε μια πιο συγκλονιστική σεξουαλική εμπειρία, η μείωση της πρόσληψης τροφής μπορεί να είναι ένας βασικός παράγοντας.

Υπέρταση εγκυμοσύνη: Από το 2010 έως το 2021 παρατηρήθηκε 125% αύξηση

Υπέρταση εγκυμοσύνη: Υπήρξε μια αύξηση στις υπερτασικές διαταραχές της εγκυμοσύνης και στους περισσότερους σχετικούς παράγοντες κινδύνου μεταξύ 2010 και 2021 συνολικά σε ολόκληρο τον πληθυσμό εγκύων των ΗΠΑ.

Δημιουργήθηκαν οι πρώτοι ψηφιακοί οίκοι ανοχής

Ψηφιακοί οίκοι ανοχής: Οι εργαζόμενοι του σεξ πρέπει τώρα να ανταγωνιστούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, καθώς ο πρώτος οίκος ανοχής της τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο πρωτοπορεί στο μέλλον του σεξ.

Close Icon