Σεξουαλική Υγεία

Ηχητικό πορνό: Τελειοποιήστε την αυτόνομη αισθητηριακή απόκριση του μεσημβρινού

Ηχητικό πορνό: Τελειοποιήστε την αυτόνομη αισθητηριακή απόκριση του μεσημβρινού

Ηχητικό πορνό: Πώς μπορεί το "μυρμήγκιασμα" που προκαλείται από ορισμένους ήχους όπως ψίθυροι ή ξύσιμο των νυχιών να ενισχύσει την σεξουαλική σας απόλαυση;

Μερικές φορές τα πορνογραφικά γραφικά μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικά, περιορίζοντας τη φαντασία σας αντί να την απελευθερώνουν. Το ερωτικό ASMR (γνωστό και ως αυτόνομη αισθητηριακή απόκριση του μεσημβρινού ή το “μυρμήγκιασμα” που προκαλείται από ορισμένους ήχους όπως ψίθυροι ή ξύσιμο των νυχιών) παίρνει το παραδοσιακό ASMR. Πιο αναλυτικά, το ASMR είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα μυρμήγκιασμα, ηρεμιστικό αίσθημα που μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ότι βιώνουν ως απόκριση σε στενή προσωπική προσοχή ή ορισμένα ακουστικά ή οπτικά ερεθίσματα.

Το ASMR σημαίνει αυτόνομη αισθητηριακή απόκριση μεσημβρινού. Αυτόνομο σημαίνει ότι το συναίσθημα βρίσκεται στο σώμα σας, αισθητήριο σημαίνει ότι οι αισθήσεις σας αντιλαμβάνονται το συναίσθημα, ο μεσημβρινός αναφέρεται στην ενέργεια του συναισθήματος στο σώμα σας και η απόκριση δείχνει ότι το συναίσθημα είναι απόκριση σε ερεθίσματα. Δεν βιώνουν όλοι ASMR, αλλά για όσους το κάνουν, περιγράφουν ένα ευχάριστο μυρμήγκιασμα που ξεκινά από την κορυφή του κεφαλιού τους και μερικές φορές ταξιδεύει στη σπονδυλική στήλη και στα άκρα, που συνοδεύεται από αισθήματα ευτυχισμένης χαλάρωσης και υπνηλίας.

Ο ψίθυρος μπορεί να αρχίσει να μιλάει “βρώμικα”, το χτύπημα μπορεί να μετατραπεί σε μια περίοδο φιλικού ξυλοδαρμού. Δεδομένου ότι τόσο το ASMR όσο και το σεξ σχετίζονται με τη σφαίρα του οικείου, φαίνεται αναπόφευκτο να προκύψει ένα υποείδος που θα καθιστά σαφή αυτή την επικάλυψη. Το ερωτικό ASMR μοιράζεται επίσης πολλά με το ηχητικό πορνό, μια άλλη νέα ταχέως αναπτυσσόμενη τάση που επιτρέπει στους ακροατές να ενεργοποιούνται από τους ήχους του σεξ και όχι από τα οπτικά.

Τόσο το ηχητικό πορνό όσο και το ερωτικό ASMR τονίζουν μια πιο λεπτή, ευφάνταστη πτυχή της σεξουαλικότητας: τη λαχτάρα, τη συσσώρευση, το ακουστικό ηχητικό τοπίο των σωμάτων που εκφράζουν ευχαρίστηση μέσα από σημάδια, βαριές αναπνοές και τη χρυσή ικανοποίηση της υστεροφημίας.

DIY: Ψιθυρίστε τις φαντασιώσεις σας ο ένας στον άλλο στο κρεβάτι, φροντίζοντας να προσθέσετε γραφικές, συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Για να ζεστάνετε τα πράγματα όταν είστε χώρια, δοκιμάστε να στείλετε ηχογραφήσεις που σας ψιθυρίζουν τις φαντασιώσεις σας, δημιουργώντας μια αίσθηση επικείμενης κορύφωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τα προβλήματα στύσης αποτελούν κακό σημάδι για τον εγκέφαλο των ανδρών

Μπορεί το σεξ να αντικαταστήσει την τακτική άσκηση;

Αναδείξτε την σεξουαλικότητά σας εφαρμόζοντας μερικά tips

Μπορεί το πολύ λίγο σεξ να οδηγήσει σε άνοια;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι καλύτερες στάσεις σεξ για νέα ζευγάρια

Στάσεις σεξ: Για να βοηθήσουμε εσάς και τον σύντροφό σας να ξεκινήσετε μια αισθησιακή περιπέτεια, συγκεντρώσαμε μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες στάσεις σεξ για νέα ζευγάρια.

Τι είναι η διεμφυλικότητα;

Bisexual: Η κατανόηση της αμφισεξουαλικότητας αποτελεί μέρος της αναγνώρισης και του σεβασμού του ποικίλου φάσματος των ανθρώπινων σεξουαλικών προσανατολισμών.