Σεξουαλική Υγεία

Phone sex: Ανακαλύψτε την χαμένη μαγεία του τηλεφωνικού σεξ σε μία σχέση

Phone sex: Ανακαλύψτε την χαμένη μαγεία του τηλεφωνικού σεξ σε μία σχέση

Phone sex: Το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να είναι πολύ ευεργετικό σε μία σχέση, αρκεί και οι δύο να έχουν επίγνωση των περιορισμών και των κινδύνων.

Η πληκτρολόγηση και η αποστολή μηνυμάτων έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Η πλειοψηφία της ζωής μας επικεντρώνεται ολοένα περισσότερο στην τεχνολογία. Έχουμε δημιουργηθεί για να εκφράζουμε αγάπη και να λαμβάνουμε αγάπη για να γίνουμε οικείοι. Προς το παρόν, η ζωή εξαρτάται περισσότερο από το να έχετε ένα τηλέφωνο στο χέρι. Καθώς το τηλέφωνο γίνεται εύχρηστο, είναι λογικό να μπαίνει το σεξ στην εξίσωση. Τα λουλούδια, ο ρομαντισμός, τα δώρα και η ανάγκη ή η επιθυμία να γίνουμε οικείοι είναι όλα αυθόρμητα μέσα μας. Λόγω της ηλικίας μας ή των ορμονικών αλλαγών , αισθανόμαστε τρελοί (συναισθηματικοί) σε σχέσεις ή υποθέσεις κ.λπ. Είναι φυσιολογικό να διασκεδάζουμε και να έχουμε αυτήν την αξιολάτρευτη κατάσταση πνεύματος. Είναι μεγάλη χαρά να είμαστε με τον σύντροφό μας.

Μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του σεξ τηλεφώνου παρατίθενται παρακάτω:

  • Το σεξ μέσω τηλεφώνου μπορεί να είναι μια περιήγηση σε οικεία συναισθήματα για να εκφράσουμε τις πράξεις μας και να έχουμε κάποιον να μοιραστεί τα συναισθήματα. Δεν υπάρχει δέσμευση και οι άνθρωποι δεν αισθάνονται άβολα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
  • Ο ενθουσιασμός και η ένταση των ανθρώπων βασίζονται στην καθαρή σύνδεση (ταχύτητα). Λόγω της ηλικίας μας ή των ορμονικών αλλαγών, νιώθουμε τρελοί (συναισθηματικοί) σε σχέσεις ή υποθέσεις κ.λπ.
  • Όλα είναι στο μυαλό (τίποτα δεν είναι σέξι). Η ομιλία ή η ακοή δεν θα έχουν πραγματικά σημασία. Είναι μόνο “Γεια σου, είσαι εκεί;” Δεν υπάρχει προσωπική πινελιά και μετά τον οργασμό οι άνθρωποι νιώθουν υπνηλία και κούραση.

Ανησυχίες για την υγεία

  • Το σεξ μέσω τηλεφώνου συνήθως ασκείται μεταξύ ζευγαριών, κυρίως σε σχέση εξ αποστάσεως. Έχει τη θετική και αρνητική επίδρασή του στο μυαλό και το σώμα σας. Ίσως είναι διασκεδαστικό και ένα προσωρινό χρονικό διάστημα για να περάσετε καλά. Το σεξ μέσω τηλεφώνου επίσης ανακουφίζει από το άγχος και χαλαρώνει. Η σχέση γίνεται πιο στενή από ποτέ. Αλλά το αληθινό γεγονός είναι ότι δεν μπορείτε να αγνοήσετε τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας.
  • Το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο σήμερα. μπορεί να καταγραφεί και να κινδυνεύσετε. Η τεχνολογία μπορεί να φέρει ένα μεγάλο πρόβλημα και η προσωπική σας ζωή μπορεί να εκτεθεί.
  • Είναι επικίνδυνο όταν εθίζεστε και υποφέρετε. Μπορείτε να εθιστείτε στο σεξ μέσω τηλεφώνου, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να σταματήσετε.

Πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας εάν το σεξ μέσω τηλεφώνου είναι καλό ή κακό για εσάς. Η εικόνα της οικογένειάς σας θα επηρεαστεί; Μην προσπαθήσετε να σταματήσετε, αλλά αποφασίστε. Έχει νόημα για εσάς και μπορείτε να αναλάβετε το ρίσκο για να προχωρήσετε;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι 4 βασικοί τύποι σχέσεων και η βιωσιμότητά τους

Πείτε ναι στα sex toys για καλύτερο σεξ μόνοι ή με παρέα

Γιατί κάνουμε περισσότερο σεξ τον χειμώνα;

Μπορεί η απιστία να προβλεφθεί;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι οργασμοί κάνουν καλό στην ψυχική σας υγεία

Οργασμός οφέλη ψυχική υγεία: Καταρχάς, μέσω της διαδικασίας του αυνανισμού μπορείτε να μάθετε καλύτερα το σώμα σας και να επικοίνωνήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στους ερωτικούς σας συντρόφους. Η σεξουαλική εκπαιδεύτρια Betty Dodson αναφέρεται στον αυνανισμό ως «αυτοπλοήγηση» με ζωτικής σημασίας οφέλη για την συναισθηματική και σωματική σας υγεία.

Η επίδραση της σεξουαλικής δραστηριότητας στην αυτοεικόνα των γυναικών

Εικόνα σώματος σεξ: Με τη σταδιακή μείωση των οιστρογόνων και της προγεστερόνης, που οδηγεί στην εμμηνόπαυση, οι γυναίκες βιώνουν επίσης σωματικές, ψυχοκοινωνικές ή σεξουαλικές αλλαγές.

Σεξ tips για καλό σεξ σε κάθε ηλικία

Σεξ: Με την κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξη, η τρίτη ηλικία μπορεί να είναι μια συναρπαστική εποχή για να εξερευνήσετε τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις αισθησιακές πτυχές της σεξουαλικότητας σας.

Το IQ στην ψυχολογία της σεξουαλικής έλξης

Sapiosexuality ευφυϊολαγνεία: Η έρευνα υποστηρίζει ένα είδος σεξουαλικής έλξης που δεν είχε περιγραφεί σωστά και αναφέρεται σε όσους έλκονται σεξουαλικά από το πόσο έξυπνος είναι κάποιος.

Πώς μας ωφελεί ψυχολογικά το σεξ

Σεξ οφέλη ψυχική υγεία: Υπάρχουν ενδείξεις ότι το σεξ αυξάνει τη γνωστική σου ικανότητα. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι ακόμη και μόνο το να σκέφτεστε μια προηγούμενη σεξουαλική επαφή μπορεί να ενισχύσει τις δεξιότητες αναλυτικής σκέψης. Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι τα σεξουαλικά ενεργά τρωκτικά είχαν περισσότερους νευρώνες στον ιππόκαμπό τους (μια περιοχή του εγκεφάλου που συνδέεται με τη μνήμη) από τους παρθένους αρουραίους.

Πως άλλαξε η covid-19 την σεξουαλική μας ζωή

Σεξ κορωνοϊός: Η έρευνα αφορά τον ρόλο που έπαιξε η πανδημία σε όλο τον κόσμο, σχετικά με την χρήση προφυλακτικού από τους νέους και την πρόληψη της μετάδοσης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, και τα ποσοστά χρήσης ανέρχονται στο εντυπωσιακό 88%.

Τι γίνεται με το σεξ στο διάστημα;

Σεξ στο διάστημα: Η πυραυλική επιστήμη μπορεί να μας μεταφέρει στο διάστημα, αλλά θα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που θα καθορίσουν εάν θα επιβιώσουμε και θα ευδοκιμήσουμε ως διαστημικός πολιτισμός.