Σεξουαλική Υγεία

Phone sex: Ανακαλύψτε την χαμένη μαγεία του τηλεφωνικού σεξ σε μία σχέση

Phone sex: Ανακαλύψτε την χαμένη μαγεία του τηλεφωνικού σεξ σε μία σχέση

Phone sex: Το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να είναι πολύ ευεργετικό σε μία σχέση, αρκεί και οι δύο να έχουν επίγνωση των περιορισμών και των κινδύνων.

Η πληκτρολόγηση και η αποστολή μηνυμάτων έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Η πλειοψηφία της ζωής μας επικεντρώνεται ολοένα περισσότερο στην τεχνολογία. Έχουμε δημιουργηθεί για να εκφράζουμε αγάπη και να λαμβάνουμε αγάπη για να γίνουμε οικείοι. Προς το παρόν, η ζωή εξαρτάται περισσότερο από το να έχετε ένα τηλέφωνο στο χέρι. Καθώς το τηλέφωνο γίνεται εύχρηστο, είναι λογικό να μπαίνει το σεξ στην εξίσωση. Τα λουλούδια, ο ρομαντισμός, τα δώρα και η ανάγκη ή η επιθυμία να γίνουμε οικείοι είναι όλα αυθόρμητα μέσα μας. Λόγω της ηλικίας μας ή των ορμονικών αλλαγών , αισθανόμαστε τρελοί (συναισθηματικοί) σε σχέσεις ή υποθέσεις κ.λπ. Είναι φυσιολογικό να διασκεδάζουμε και να έχουμε αυτήν την αξιολάτρευτη κατάσταση πνεύματος. Είναι μεγάλη χαρά να είμαστε με τον σύντροφό μας.

Μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του σεξ τηλεφώνου παρατίθενται παρακάτω:

  • Το σεξ μέσω τηλεφώνου μπορεί να είναι μια περιήγηση σε οικεία συναισθήματα για να εκφράσουμε τις πράξεις μας και να έχουμε κάποιον να μοιραστεί τα συναισθήματα. Δεν υπάρχει δέσμευση και οι άνθρωποι δεν αισθάνονται άβολα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
  • Ο ενθουσιασμός και η ένταση των ανθρώπων βασίζονται στην καθαρή σύνδεση (ταχύτητα). Λόγω της ηλικίας μας ή των ορμονικών αλλαγών, νιώθουμε τρελοί (συναισθηματικοί) σε σχέσεις ή υποθέσεις κ.λπ.
  • Όλα είναι στο μυαλό (τίποτα δεν είναι σέξι). Η ομιλία ή η ακοή δεν θα έχουν πραγματικά σημασία. Είναι μόνο “Γεια σου, είσαι εκεί;” Δεν υπάρχει προσωπική πινελιά και μετά τον οργασμό οι άνθρωποι νιώθουν υπνηλία και κούραση.

Ανησυχίες για την υγεία

  • Το σεξ μέσω τηλεφώνου συνήθως ασκείται μεταξύ ζευγαριών, κυρίως σε σχέση εξ αποστάσεως. Έχει τη θετική και αρνητική επίδρασή του στο μυαλό και το σώμα σας. Ίσως είναι διασκεδαστικό και ένα προσωρινό χρονικό διάστημα για να περάσετε καλά. Το σεξ μέσω τηλεφώνου επίσης ανακουφίζει από το άγχος και χαλαρώνει. Η σχέση γίνεται πιο στενή από ποτέ. Αλλά το αληθινό γεγονός είναι ότι δεν μπορείτε να αγνοήσετε τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας.
  • Το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο σήμερα. μπορεί να καταγραφεί και να κινδυνεύσετε. Η τεχνολογία μπορεί να φέρει ένα μεγάλο πρόβλημα και η προσωπική σας ζωή μπορεί να εκτεθεί.
  • Είναι επικίνδυνο όταν εθίζεστε και υποφέρετε. Μπορείτε να εθιστείτε στο σεξ μέσω τηλεφώνου, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να σταματήσετε.

Πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας εάν το σεξ μέσω τηλεφώνου είναι καλό ή κακό για εσάς. Η εικόνα της οικογένειάς σας θα επηρεαστεί; Μην προσπαθήσετε να σταματήσετε, αλλά αποφασίστε. Έχει νόημα για εσάς και μπορείτε να αναλάβετε το ρίσκο για να προχωρήσετε;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι 4 βασικοί τύποι σχέσεων και η βιωσιμότητά τους

Πείτε ναι στα sex toys για καλύτερο σεξ μόνοι ή με παρέα

Γιατί κάνουμε περισσότερο σεξ τον χειμώνα;

Μπορεί η απιστία να προβλεφθεί;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι αμβλώσεις τις πρώτες 12 εβδομάδες θα πρέπει να νομιμοποιηθούν πλήρως στη Γερμανία, λέει η Επιτροπή Friederike Heine

Τα δικαιώματα των αμβλώσεων έχουν γίνει ένα διχαστικό ζήτημα μεταξύ των ψηφοφόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Οι αναθεωρήσεις της Πολωνίας το 2021 στους νόμους περί αμβλώσεων έγιναν πρωτοσέλιδα καθώς οι συντηρητικές πολιτικές ρίζωσαν σε μία από τις πιο αφοσιωμένες καθολικές χώρες της Ευρώπης.

Κατεψυγμένα έμβρυα: Νόμιμα παιδιά; Το τέλος της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη δυναμική για την υποστήριξη της χρήσης της εξωσωματικής γονιμοποίησης για την προσπάθεια δημιουργίας ζωής, ώστε να καταστεί αυτή η κατάσταση πολιτικά βιώσιμη.

Το κρέας δεν είναι για τους άνδρες όταν πρόκειται για τη στυτική λειτουργία

Loeb: Σίγουρα δεν είναι πολύ αργά, ακόμη κι αν έχετε ήδη διαγνωστεί με αυτές τις παθήσεις. Στο δικό μου ιατρείο, έχω δει αλλαγές σε ασθενείς. Στην πραγματικότητα, ένα από τα σενάρια που υπέβαλα για τους πίνακες lifestyle ιατρικής ήταν ένας ασθενής που υιοθέτησε μια πλήρη διατροφή, φυτική διατροφή και δεν χρησιμοποιεί πλέον Viagra. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μπορεί να γίνει με την εντατική τροποποίηση του τρόπου ζωής.

Ενίσχυση της σεξουαλικής οικειότητας για τα πιο δημιουργικά μυαλά

Συνδυάζοντας τον κόσμο της τέχνης και της οικειότητας, τα δημιουργικά άτομα μπορούν να ανακαλύψουν όχι μόνο καινοτόμους τρόπους σύνδεσης, αλλά και βαθύτερες, πιο ουσιαστικές εκφράσεις αγάπης.

Μπορούν οι φράουλες να αυξήσουν τη γονιμότητα;

Φράουλες: Χάρη στα υψηλά επίπεδα φολικού οξέος και τα ισχυρά αντιοξειδωτικά τους, οι φράουλες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας των ωαρίων και του σπέρματος, θέτοντας τις βάσεις για μια υγιή εγκυμοσύνη.