Σεξουαλική Υγεία

Online σεξ: Πώς να το κάνετε με ασφάλεια

Online σεξ: Πώς να το κάνετε με ασφάλεια

Online σεξ: Πώς να το κάνετε με ασφάλεια. Το σεξ είναι πολύ πιο περίπλοκο από ότι ήταν και πολλοί από τους λόγους γι’ αυτό έχουν να κάνουν με το πώς συμπεριφερόμαστε διαδικτυακά.

Περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ ασχολούνται με το εικονικό σεξ, το οποίο σημαίνει ότι οι ιδιωτικές πληροφορίες ανταλλάσσονται συνεχώς και μοιράζονται μέσω του διαδικτύου. και όπως πιθανότατα θα υποψιάζεστε, η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα μπορούν να γίνουν θέμα. Τι είναι το εικονικό σεξ; Βασικά, μπορεί να οριστεί ως κάθε είδος σεξουαλικής επικοινωνίας που συμβαίνει σε μια ψηφιακή πλατφόρμα. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από το να στέλνεις σεξ σε ένα περίπτερο μιας νύχτας στον Ζουμ μέχρι το να στέλνεις γυμνά.

Για να καθορίσει πώς να εμπλακεί σε ασφαλές εικονικό σεξ, ο Iman Hariri-Kia, συντάκτης του σεξ και των σχέσεων της Bustle, μίλησε με την Άλισον Φαλκ, ιδρύτρια του Women of Sex Tech. Εδώ είναι μερικά από τα μαθήματα που πρέπει να πάρετε στα σοβαρά αν πρόκειται να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής δραστηριότητας στο διαδίκτυο. Να είσαι ευγενικά παρανοϊκός. Αν είναι κάποιος που μόλις γνώρισες, ή κάποιος που δεν ξέρεις τόσο καλά ίσως δεν θέλεις να δείξεις το πρόσωπό σου. Ή ίσως δεν εμφανίζεις ορατά τατουάζ ή ουλές στο σώμα σου. Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνετε το περιεχόμενο που στέλνετε.

Η συναίνεση είναι πραγματικά σημαντική. Ό,τι και να βάλεις εκεί έξω, δεν ξέρεις που θα καταλήξει ή τι θα κάνει ο κόσμος με αυτό. Δεν ξέρετε ποιος θα χειριστεί το τηλέφωνο αυτού του ατόμου και δεν θέλετε να στείλετε κατά λάθος κάτι στη γιαγιά κάποιου. Συνέχιση της συνομιλίας. Αφού στείλετε τα γυμνά, η συνομιλία δεν τελειώνει εκεί. Πρέπει να έχετε μια συνομιλία με το άτομο στο οποίο την στείλατε και να βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ανδρικές σεξουαλικές συμβουλές

Επώδυνο ιεραποστολικό σεξ

Προτάσεις για μία όχι και τόσο ήσυχη νύχτα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς να αριστεύσετε στην τέχνη του φιλιού

Σεξ φιλί: Το σωστό φιλί μπορεί να απογειώσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο, ταξιδεύοντάς σας σε κόσμους μαγικούς και ξυπνώντας όλες σας τις αισθήσεις. Πώς να το καταφέρετε λοιπόν, με αφετηρία τα δυο σας χείλη;

Πόσο σεξ είναι αρκετό σε μία σχέση;

Αρκετό σεξ: Κάθε σχέση είναι μοναδική και κάθε άνθρωπος ικανοποιείται διαφορετικά. Τι θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ως προς την συχνότητα της σεξουαλικής επαφής;