Σεξουαλική Υγεία

Ο σύντροφός μου δεν θέλει να εργαστεί: Τι να κάνω

Ο σύντροφός μου δεν θέλει να εργαστεί: Τι να κάνω

Ο σύντροφός μου δεν θέλει να εργαστεί: Τι να κάνω. Η ανεργία επηρεάζει πάντα μια σχέση. Τώρα, τι γίνεται αν ο σύντροφός μας δεν θέλει να εργαστεί και ακόμη και αρνείται να στείλει βιογραφικά ή να εμφανιστεί για συνέντευξη εργασίας. Μία από τις χειρότερες πηγές άγχους είναι η ανεργία. Αυτή είναι μια συχνά καταστροφική πραγματικότητα για όσους υποφέρουν από αυτήν.

Παρόλο που παραμελούμε επίσης την αντίληψη του συζύγου ή του συντρόφου που βλέπει το άλλο άτομο να είναι απογοητευμένο και αποθαρρημένο χωρίς να γνωρίζει τι να κάνει. Τώρα, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχει μια περίεργη κατάσταση, εκείνη στην οποία το ταίρι δεν θέλει να εργαστεί. Μία από τις πιο σημαντικές μεταβλητές για την ψυχική υγεία είναι η ανεργία. Η έλλειψη ευκαιριών και η αδυναμία ανάπτυξης επαγγελματικών ή μισθών είναι σοβαροί τραυματισμοί για την αυτοεκτίμηση και την αυτοφροντίδα.

Έτσι, μελέτες όπως αυτές που διεξήχθησαν στο Πανεπιστήμιο Pompeu Fabra (Βαρκελώνη) δείχνουν ότι, κατά μέσο όρο, οι άνδρες τείνουν να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να υποφέρουν από κατάθλιψη λόγω αυτού του γεγονότος.  Τι μπορώ να κάνω εάν ο σύντροφός μου δεν θέλει να εργαστεί; Μην κρίνετε, μην προβλέπετε, μάθετε τι παρακινεί αυτήν την απόφαση. Εάν δεν διαθέτουμε πόρους και οικονομικό εισόδημα με διαλυτικό τρόπο, το πιο συνηθισμένο είναι να χρειαζόμαστε το μισθό και των δύο. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα εάν αποφασίσετε μεταξύ των δύο, όπως αυτό για λόγους ανατροφής παιδιών, κάποιος μένει στο σπίτι.

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτόν τον τρόπο ζωής, είναι καιρός να το αντιμετωπίσετε αυτό το άτομο. Κάντε τις προσδοκίες σας σαφείς: θέλετε κάποιον υπεύθυνο να βοηθήσει οικονομικά στη σχέση και τα έξοδα. Έχοντας μια δουλειά υπερβαίνει επίσης την οικονομική πτυχή, η εργασία είναι συνώνυμη με την υπέρβαση και την προσωπική ανάπτυξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Προσπάθησε να εντάξεις στη ζωή σου τον καθημερινό περίπατο

Γιατί να μην παρατήσεις την άσκηση

Πώς επιδρά το χαμόγελο στην υγεία;

Μία ξένη γλώσσα μας… προστατεύει από την άνοια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα σκαμπανεβάσματα στην καμπύλη της σεξουαλικής επιθυμίας

Σεξ: Γνωρίζετε την περίοδο που λέμε «μήνα του μέλιτος» σε μία σχέση; Είναι αυτή η εκστατική, τρελά ερωτική περίοδος μιας καινούργιας σχέσης, που το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να σκίζετε τα ρούχα του άλλου και να κάνετε έρωτα 24/7;

Σεξ: Η συζήτηση για τη συγκατάθεση μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο νομίζετε

Σεξ και συναίνεση: Πόσο συχνά σκέφτεστε τη συγκατάθεση; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εύκολο και απλό. Επομένως δεν αξίζει να το σκεφτούμε πάρα πολύ. Αλλά ως κοινωνία, κατανοούμε πραγματικά την έννοια της συγκατάθεσης και της συναίνεσης;

Τα τρία χαρακτηριστικά της αληθινής αγάπης

Συντροφικές σχέσεις: Τα τρία χαρακτηριστικά της αληθινής αγάπης. Σύμφωνα με τον Walter Riso, ένα ζευγάρι που απολαμβάνει μια πλήρη, ικανοποιητική και ευχάριστη αγάπη απαιτεί την ένωση τριών παραγόντων: επιθυμία ( Έρωτας ), τρυφερότητα (αγάπη) και συμπάθεια( Φιλία ). Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού που γνωρίζουμε ως αληθινή αγάπη και διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην εμφάνιση της φυσικής έλξης και στην επακόλουθη ανάπτυξή της στη συγγένεια.

Υπάρχει το ιδανικό ζευγάρι

Το ιδανικό ζευγάρι: Μύθος ή η πραγματικότητα; Τείνουμε να εξιδανικεύουμε τον σύντροφό μας ή τη σχέση μας, με τέτοιο τρόπο ώστε όταν τα πράγματα δεν είναι όπως περιμένουμε, η απόρριψη και η απογοήτευση μπορούν να γίνουν πολύ έντονα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας ορισμός για να βρούμε τον «ιδανικό σύντροφο» και ότι υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν μια σχέση «τέλεια», μόνο για εμάς.

Με πόσους ερωτικούς συντρόφους γινόμαστε ευτυχισμένοι

Σεξ: Όταν η συζήτηση έρχεται στο σεξ, τότε σίγουρα σκεφτόμαστε ότι πρόκειται με βεβαιότητα για μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μας. Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, προφανώς όχι σε επίπεδο επιβίωσης, αλλά σε επίπεδο ποιότητας.