Σεξουαλική Υγεία

Κολύμβηση: Μία από τις καλύτερες ασκήσεις για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας [vid]

Κολύμβηση: Μία από τις καλύτερες ασκήσεις για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας [vid]

Κολύμβηση: Είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ως μέρος της θεραπείας της στυτικής δυσλειτουργίας.

Kαταρχάς να αναφέρουμε ότι η στυτική δυσλειτουργία είναι μία συνήθης κατάσταση που αφορά την ανδρική υγεία, με τους ερευνητές να προτείνουν ότι κάθε άνδρας θα εμφανίσει στυτική δυσλειτουργία κάποια στιγμή στη ζωή του. Στην ουσία, πρόκειται για μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την αδυναμία επίτευξης ή διατήρησης της στύσης κατά τη σεξουαλική επαφή. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας. Ειδικότερα, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία ποικιλία φυσικών θεραπειών, συμπεριλαμβανομένων των συμπληρωμάτων διατροφής, που ισχυρίζονται ότι αυξάνουν την αντοχή, τη σεξουαλική ικανότητα και τη μυϊκή μάζα. Εδώ θα ασχοληθούμε με τη σημασία της άσκησης ως τρόπου αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας, επισημαίνοντας τις καλύτερες ασκήσεις που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ως μέρος της θεραπείας.

3 καλύτερες ασκήσεις για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

  • Ασκήσεις Kegel

Έχετε ακούσει για τις διάσημες ασκήσεις Kegel στις οποίες στρέφονται συχνά οι γυναίκες για βοήθεια; Λοιπόν, δεν είναι μόνο για γυναίκες. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την εκτέλεσή τους. Οι ασκήσεις Kegel για άνδρες συνιστώνται συχνά από πολλούς γιατρούς για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, καθώς ενισχύουν τους μύες του πυελικού εδάφους σας. Για να εκτελέσετε τις ασκήσεις, θα χρειαστεί να εντοπίσετε τους μύες του πυελικού εδάφους σας. Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστεί να σταματήσετε τη διαδικασία της ούρησης μερικές φορές. Έπειτα ξεκινήστε να σφίξετε τους εν λόγω μύες (εκτός ούρησης). Μπορείτε να εκτελέσετε τις ασκήσεις δύο φορές την ημέρα.

  • Αερόβιες ασκήσεις

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο The American Journal of Cardiology επιβεβαίωσε ότι οι αερόβιες ασκήσεις βοηθούν στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Όπως είναι γνωστό, η στυτική δυσλειτουργία προκαλείται συχνότερα από την παχυσαρκία, την υπέρταση και τον διαβήτη, που μειώνουν τη ροή του αίματος στο πέος. Οι αερόβιες ασκήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγεία σας γενικά και τη ροή του αίματος στην περιοχή των γενιτικών οργάνων.

  • Κολύμβηση

Η κολύμβηση είναι επίσης μια εξαιρετική άσκηση που θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αντιμετωπίσετε τη στυτική δυσλειτουργία, αλλά να βελτιώσετε τη γενική σας υγεία. Το κολύμπι είναι μια αερόβια άσκηση που κάνετε στο νερό, έτσι εάν δεν είστε λάτρης του περπατήματος ή του τρεξίματος, μπορείτε να δοκιμάσετε το κολύμπι ως μία ολιστική αερόβια άσκηση, με αγχολυτική επίσης δράση. Και το τελευταίο είναι σημαντικό, δεδομένου ότι η στυτική δυσλειτουργία συχνά οφείλεται ή επιδεινώνεται από το άγχος και το στρες.

Ακολουθεί βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πού οφείλεται η ανδρική δυσλειτουργία;

Πώς επηρεάζει ο Covid την ανδρική σεξουαλική υγεία

H κολύμβηση στην εμμηνόπαυση βοηθά στην απώλεια λίπους και την υγεία της καρδιάς

Μπορεί η άγρια κολύμβηση να είναι η λύση για τα συμπτώματα της εμμηνοπαύσης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η καραντίνα μπορεί να αναδείξει νέες πτυχές της σεξουαλικότητάς σας

Σεξουαλικότητα πτυχές: Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου τομείς που δεν επηρεάζονται πολύ από την πανδημία του COVID-19 και δυστυχώς το σεξ , η επιθυμία και η οικειότητα δεν είναι ένα από αυτά. 

Η "αράχνη μπανάνα" της Βραζιλίας βοηθά στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

Μετά την έγκριση της πρώτης φάσης των κλινικών δοκιμών από την ρυθμιστική υπηρεσία Anvisa της Βραζιλίας, το φάρμακο έχει πλέον περάσει στη δεύτερη από τις τρεις φάσεις πριν εγκριθεί προς πώληση. H De Lima δήλωσε ότι η ανακάλυψη μιας πιθανής θεραπείας για τη στυτική δυσλειτουργία είναι ένα μήνυμα "να μην καταστρέφουμε τα ζώα, ακόμη και τα δηλητηριώδη, επειδή υπάρχει μια πραγματική βιβλιοθήκη μορίων που είναι ακόμη άγνωστα".

Ασκήσεις που πρέπει να κάνουν οι άνδρες μετά τα 30 για να κάνετε boost στην τεστοστερόνη σας

Ενίσχυση Τεστοστερόνης: Ένα καλό επίπεδο τεστοστερόνης είναι απαραίτητο στους άνδρες επειδή βοηθά το σώμα να χτίσει μυϊκή μάζα, να διατηρήσει την οστική πυκνότητα, να αυξήσει τις τρίχες του σώματος και να φέρει αλλαγές στη φωνή τους όταν φτάνουν στην εφηβεία.