Σεξουαλική Υγεία

Γυναικείος Οργασμός: Δυσκολεύεστε να τελειώσετε; Ιδού μία λύση!

Γυναικείος Οργασμός: Δυσκολεύεστε να τελειώσετε; Ιδού μία λύση!

Γυναικείος Οργασμός: Η πλειονότητα των γυναικών μαθαίνουν να έχουν τον πρώτο τους οργασμό ενσωματώνοντας αρκετή ένταση στα πόδια, την κοιλιά και τους γλουτούς. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γυναίκες αναφέρουν ότι οι συσπάσεις των μυών που προκαλούν περισσότερο οργασμό είναι στο κάτω μέρος της λεκάνης τους. Αυτοί είναι οι ίδιοι μύες που πιέζετε για να σταματήσετε τη ροή των ούρων στη μέση (μια συνειδητή σύσπαση αυτής της ομάδας ονομάζεται άσκηση Kegel). Ποια είναι η σχέση μεταξύ της έντασης των μυϊκών ομάδων και του οργασμού; Η σύσπαση ορισμένων μυών αυξάνει τη ροή του αίματος σε όλο το σώμα και συχνά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Και η διέγερση, φυσικά, είναι ένας ασφαλής οδηγός προς την κορύφωση.

Περίπου το 10% των γυναικών δεν είχαν ποτέ οργασμό — είτε με σύντροφο είτε κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Ωστόσο είναι δυνατό να τελειώσετε, μπορεί απλώς να χρειαστεί να εξασκηθείτε λιγάκι πρώτα. Σε τι; Λοιπόν, το πρώτο και πιο σημαντικό μάθημα είναι να εξασκηθείτε στο να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ έντασης και χαλάρωσης κατά τη σεξουαλική δραστηριότητα. Αλλά, πολλές ρωτούν, πώς μπορούν να είναι ταυτόχρονα και χαλαρές και σε διέγερση; Παράκατω θα βρείτε την απάντησή, σε δύο μέρη.

Πώς να έχετε οργασμό

  • Βήμα 1: Τεντωθείτε

Το είδος της έντασης που βοηθά τις γυναίκες να φτάσουν στον οργασμό είναι η μυϊκή ένταση (μυοτονία). Πολλές γυναίκες έχουν τη λανθασμένη εντύπωση ότι πρέπει να χαλαρώσουν απλώς, επειδή έχουν ακούσει ότι η χαλάρωση κατά τη διάρκεια του σεξ είναι σημαντική. Αλλά αποδεικνύεται ότι η μυϊκή ένταση είναι συχνά απαραίτητη για έναν οργασμό. Η πλειονότητα των γυναικών μαθαίνουν να έχουν τον πρώτο τους οργασμό ενσωματώνοντας αρκετή ένταση στα πόδια, την κοιλιά και τους γλουτούς. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γυναίκες αναφέρουν ότι οι συσπάσεις των μυών που προκαλούν περισσότερο οργασμό είναι στο κάτω μέρος της λεκάνης τους. Αυτοί είναι οι ίδιοι μύες που πιέζετε για να σταματήσετε τη ροή των ούρων στη μέση (μια συνειδητή σύσπαση αυτής της ομάδας ονομάζεται άσκηση Kegel). Ποια είναι η σχέση μεταξύ της έντασης των μυϊκών ομάδων και του οργασμού; Η σύσπαση ορισμένων μυών αυξάνει τη ροή του αίματος σε όλο το σώμα και συχνά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Και η διέγερση, φυσικά, είναι ένας ασφαλής οδηγός προς τον οργασμό.

  • Βήμα 2: Χαλαρώστε

Κατά τη διάρκεια του σεξ, μια γυναίκα πρέπει να επικεντρώνεται απλώς στο να αισθάνεται τις αισθήσεις της διέγερσης. Εάν δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε μπορείτε να έχετε στο νου σας μία ορισμένη εικόνα κάθε φορά ή να επαναλαμβάνετε ένα μάντρα, όπως “μπορώ να αντέξω όσο θέλω” ή “είναι υπέροχο”.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ, μην ξεχάσετε να τεντώσετε τους μύες σας και να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Αυτή η τεχνική θέλει εξάσκηση, αλλά μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει με την πάροδο του χρόνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Παράγοντες που βελτιώνουν τη σεξουαλική μας υγεία

Πώς αντιμετωπίζονται οι ξηροί οργασμοί

Όταν ο αυνανισμός είναι η απάντησή σας στο στρες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε sex με κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά;

Sex πρώτη φορά: Το βασικό είναι να καθορίσετε πώς νιώθει ο σύντροφός σας και να προχωρήσετε ανάλογα από εκεί. Θα χρειαστεί να το συζητήσετε λεπτομερώς και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βάλετε τα θεμέλια ώστε να συμβεί ευχάριστα.

Γιατί το sex στις ταινίες είναι ικανό να επηρεάσει και την δική μας σεξουαλική ζωή;

Sex ταινίες: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες όπως και οι γυναίκες, βιώνουν δυσαρέσκεια με την εικόνα του σώματος, όταν συγκρίνονται με τους αστέρες του Χόλιγουντ, ενώ το κινηματογραφικό σεξ είναι σεξ χωρίς περιορισμούς, το οποίο είναι απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους.

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.

Τα παλιομοδίτικα ερωτικά γράμματα μπορεί να είναι η απάντηση, λέει η Iαπωνική πόλη Miyazaki

Μέχρι στιγμής, 32 ζευγάρια έχουν δημιουργήσει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με τον ρομαντισμό να ανθίζει για 17 ζευγάρια που έχουν ξεκινήσει σχέση. Ένας συμμετέχων, ένας 25χρονος κάτοικος Μιγιαζάκι, είπε ότι η ιδέα έφερε όμορφες αναμνήσεις.

4 φυσικά λιπαντικά για ευχάριστη σεξουαλική δραστηριότητα

Σεξ: Τα καλύτερα φυσικά λιπαντικά είναι αυτά που μιμούνται τις φυσικές σωματικές εκκρίσεις αξιόπιστης πηγής. Τα φυσικά λιπαντικά μπορεί να περιλαμβάνουν είδη οικιακής χρήσης ή εμπορικά προϊόντα που οι κατασκευαστές χαρακτηρίζουν ως φυσικά.

Συμβουλές για να μειώσετε το άγχος των γυναικολογικών εξετάσεων

Άγχος γυναικολόγος: Οι εξετάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν μη φυσιολογικά κύτταρα στον τράχηλο της μήτρας, είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν όταν είναι προκαρκινικά έναντι όταν είναι καρκινικά.