Σεξουαλική Υγεία

Ginger: Ποια τα οφέλη της κατανάλωσης τζίντζερ πριν από το σεξ;

Ginger: Ποια τα οφέλη της κατανάλωσης τζίντζερ πριν από το σεξ;

Ginger: Το ginger έχει εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται ως φυσικό διεγερτικό για να ενθαρρύνει τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Το ginger έχει εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες. Σύμφωνα με μια μελέτη, το τζίντζερ μπορεί να προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία. Ορισμένα συμβατικά ιατρικά συστήματα χρησιμοποιούν επίσης το τζίντζερ ως φυσικό διεγερτικό για να ενθαρρύνουν τη σεξουαλική δραστηριότητα. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει καθένα από τα τρία πλεονεκτήματα της λήψης τζίντζερ πριν κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας.

Η μείωση του οξειδωτικού στρες είναι ένα από τα κύρια οφέλη του.

Όταν οι ελεύθερες ρίζες και τα αντιοξειδωτικά είναι εκτός ισορροπίας, το σώμα μας βιώνει οξειδωτικό στρες, το οποίο μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή και κυτταρικό θάνατο. Σύμφωνα με μια μελέτη, η κατανάλωση τζίντζερ πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα αύξησε την ποιότητα των ωαρίων και τον αριθμό σπερματοζωαρίων, κάτι που μπορεί να σχετίζεται με την ικανότητα του τζίντζερ να μειώνει το οξειδωτικό στρες στο σώμα.

Διευκολύνει την καλύτερη ροή του αίματος στα εσωτερικά όργανα

Η ενισχυμένη ροή αίματος προάγει την καλή διαπροσωπική αλληλεπίδραση ενώ παράλληλα διασφαλίζει τη μακροζωία της ίδιας της συνεργασίας. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η τοπική εφαρμογή τζίντζερ αύξησε την κυκλοφορία. Όταν καταναλώνεται τακτικά, η ικανότητα του τζίντζερ να διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία και να αποτρέπει τους θρόμβους μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγιούς ροής του αίματος. Ενώ η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι μια γνωστή αιτία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και στα δύο φύλα, η θεραπεία της υπέρτασης μπορεί να τονώσει την επιθυμία για σεξ.

Μπορεί επίσης να αυξήσει τη γονιμότητα εκτός από τα προαναφερθέντα αποτελέσματα.

Αυξάνοντας τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, την κινητικότητα και τη βιωσιμότητα, το τζίντζερ μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος. Μπορεί επίσης να ρυθμίσει τα επίπεδα ορμονών. Έχει ανακαλυφθεί ότι η κατανάλωση τζίντζερ πριν από το σεξ μπορεί να αυξήσει τη γονιμότητα και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς να αυξήσετε τη σεξουαλική επιθυμία του ζευγαριού

Πώς επηρεάζει η σεξουαλική σας ζωή τη γενική υγεία σας;

Sex stats: Οι άνω των 75 πιο σεξουαλικά ενεργοί από ποτέ

Πώς αλλάζει η σεξουαλική ορμή με τα χρόνια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι μπορεί να βοηθήσει στην ουρολοίμωξη;

Λοιμώξεις ουροποιητικού: Όχι μόνο τα τρόφιμα, αλλά και τα ροφήματά σας έχουν μεγάλη επίδραση στην υγεία της ουροδόχου κύστης και στην αντιμετώπιση της ουρολοίμωξης.

Πέντε σημαντικά πράγματα που θα έπρεπε να είχατε μάθει στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση - αλλά μάλλον δεν τα μάθατε

Ούτε θα έχετε διδαχθεί για το πώς παράγοντες του τρόπου ζωής, όπως το βάρος, η διατροφή και η άσκηση, μπορούν επίσης να επηρεάσουν τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος. Επίσης, δεν διδαχθήκαμε για το πόσο συνηθισμένα είναι τα προβλήματα γονιμότητας των ανδρών και πώς μπορεί επίσης να μειωθεί με την ηλικία.

Το λιγότερο "επικίνδυνο" σεξ της πρώιμης πανδημίας εξακολουθεί να είναι εμφανές ένα χρόνο μετά το πρώτο κλείδωμα στη Βρετανία

"Τα δεδομένα αυτά υποδηλώνουν ότι η ανάκαμψη θα πρέπει να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση των συμπεριφορών πρόληψης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων λοιμώξεων, στην παροχή δωρεάν ή χαμηλού κόστους προφυλακτικών, στην κάλυψη των καθυστερήσεων στην παροχή υπηρεσιών, στη συμβουλευτική για σεξουαλικές δυσκολίες και στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων που έχασαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της πανδημίας".

Πολλά υποσχόμενη η μείωση της HDL χοληστερόλης στην υπογονιμότητα

Χοληστερόλη υπογονιμότητα: Επιστήμονες ανέτρεψαν την υπογονιμότητα μειώνοντας τη χοληστερόλη με μια βακτηριακή πρωτεΐνη, συνδέοντας την υψηλή χοληστερόλη με τη γυναικεία υπογονιμότητα.