Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Ένα μήνυμα από τους γονείς προς τα σχολεία: “σταματήστε να σεξουαλικοποιείτε τα παιδιά μας”

Ένα μήνυμα από τους γονείς προς τα σχολεία: “σταματήστε να σεξουαλικοποιείτε τα παιδιά μας”

Τα σχολεία έχουν ξεπεράσει τα αρχικά όρια της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» για να ρωτήσουν τα παιδιά μας για προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους, κάνοντάς τα να φαίνονται ότι οι νέοι έφηβοι, ακόμη και τα παιδιά θα έπρεπε να κάνουν σεξ. Αυτή η απαίσια άσκηση έχει διαρκέσει αρκετά.

Ένα μήνυμα από τους γονείς προς τα σχολεία: Ο πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου για στρατηγικές επικοινωνίες, η Mercedes Schlapp και η εκστρατεία του πρώην Μπάιντεν, αντικαθιστούν τον Kevin Walling στα μέσα ενημέρωσης, συνεχίζοντας να αρνούνται ότι η κριτική θεωρία φύλου περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα σπουδών των δημόσιων σχολείων BeyondWords «Πόσων ετών ήσουν όταν είχες σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά;» «Έχετε κάνει ποτέ στοματικό σεξ;» “Την τελευταία φορά που είχατε σεξουαλική επαφή, χρησιμοποιήσατε εσείς ή ο σύντροφός σας προφυλακτικό;” Όχι, δεν πρόκειται για ερωτήσεις που ανταλλάσσονται από ενήλικες που σκέφτονται την ασφάλεια μιας συναινετικής συνάντησης.

Όλα αυτά είναι ερωτήσεις που τίθενται σε 12χρονα από τη δημόσια σχολική τους περιφέρεια. Σωστά διαβάσατε.

Η Έρευνα Νέων της κομητείας Fairfax του 2021 περιλαμβάνει αυτές τις ερωτήσεις και άλλες σχετικά με το σεξ, μαζί με επεμβατικές ερωτήσεις σχετικά με τη σχολική απουσία, τον καπνό, το αλκοόλ, τη χρήση ναρκωτικών και την εγκληματική συμπεριφορά.

Η έρευνα, η οποία διαχειρίζεται το Σχολικό Συμβούλιο της κομητείας Fairfax και το Συμβούλιο Εποπτών της κομητείας Fairfax, στοχεύει, με τα λόγια τους, να «προσδιορίσει την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων πρόληψης και παρέμβασης» και να «προσδιορίσει τις μεταβαλλόμενες τάσεις και τους τομείς ανάγκης».

Αν και υποτίθεται ότι είναι ανώνυμο, και οι γονείς έχουν το δικαίωμα να εξαιρεθούν τα παιδιά τους, έχει ξεσηκώσει μια νέα διαμάχη σε μια πολιτεία που έχει γίνει σημείο μηδέν στην εθνική συζήτηση για την εκπαίδευση.

Ο Ίαν Πριορ μιλάει για την τελευταία προσπάθεια απομάκρυνσης των ταλαιπωρημένων μελών του Σχολικού Συμβουλίου της Κομητείας Λουντούν Τους τελευταίους μήνες, οι γονείς είναι όλο και πιο αναστατωμένοι από το περιεχόμενο των προγραμμάτων σπουδών στα δημόσια σχολεία, απαιτώντας αλλαγές για χάρη των παιδιών τους.

Ενώ οι ανησυχίες τους περιλαμβάνουν θέματα όπως η θεωρία της κριτικής φυλής, έχουν επίσης εκφράσει την οργή τους για σεξουαλικά ρητά υλικά στα σχολεία, εύκολα προσβάσιμα από μικρά παιδιά.

Τα σχολεία έχουν ξεπεράσει τα αρχικά όρια της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» για να ρωτήσουν τα παιδιά μας για προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους, κάνοντάς τα να φαίνονται ότι οι νέοι έφηβοι, ακόμη και τα παιδιά θα έπρεπε να κάνουν σεξ.

Για παράδειγμα, στην ίδια κομητεία Fairfax νωρίτερα φέτος, η τοπική μητέρα Stacy Langton επέστησε την προσοχή σε μια συνεδρίαση σχολικού συμβουλίου σε βιβλία στη βιβλιοθήκη του δημόσιου σχολείου του γιου της που περιγράφουν, με άσεμνες λεπτομέρειες, «παιδοφιλία… fellatio, σεξουαλικά παιχνίδια, αυνανισμό, βία και γυμνότητα.”

Κατά ειρωνικό τρόπο, όταν άρχισε να διαβάζει κατά λέξη μερικά αποσπάσματα από τα βιβλία, οι υπεύθυνοι της σχολικής επιτροπής της έκοψαν το μικρόφωνο για χάρη των «παιδιών του κοινού».

Προφανώς, οι υπάλληλοι των δημόσιων σχολείων μόνο τότε ανακάλυψαν ξανά την ανάγκη για ευπρέπεια γύρω από τους μαθητές. Δυστυχώς, το σκάνδαλο της σεξουαλικής εκπαίδευσης εκτείνεται σε εθνικό επίπεδο, πολύ πέρα ​​από τα προάστια της Βόρειας Βιρτζίνια. Τον Σεπτέμβριο, μια μητέρα από το Τέξας βρήκε ένα βιβλίο στη βιβλιοθήκη του παιδιού της στο γυμνάσιο που απεικόνιζε πρωκτικό σεξ.

Στη Βόρεια Καρολίνα, οι μαθητές της έκτης δημοτικού μελέτησαν μια εικόνα που απεικονίζει μια σεξουαλική πράξη για μια εργασία στο μάθημα τέχνης.

Ένα δημοτικό σχολείο του Βερμόντ διέδωσε μια έρευνα ρωτώντας μαθητές της πέμπτης τάξης για το σεξουαλικό τους ιστορικό και την «ταυτότητα φύλου».

Οι γονείς της Ιντιάνα εξέφρασαν την οργή τους για τα βιβλία της βιβλιοθήκης για πολύ μικρά παιδιά, όπως το Sparkle Boy, στο οποίο εμφανίζεται ένα νήπιο που ντύνεται σταυρωτά, και το “Call Me Max”, στο οποίο ένα κορίτσι νηπιαγωγείου ζητά από έναν δάσκαλο να της αναφέρεται με ανδρικό όνομα. Θυμωμένοι γονείς και μέλη της κοινότητας διαμαρτύρονται μετά τη διακοπή της συνεδρίασης του Σχολικού Συμβουλίου της κομητείας Loudoun από τη σχολική επιτροπή επειδή το πλήθος αρνήθηκε να ησυχάσει, στο Ashburn, Βιρτζίνια, ΗΠΑ, στις 22 Ιουνίου 2021.

Αλλά η εισβολή του σεξ στα δημόσια σχολεία ξεκίνησε πολύ καιρό πριν. Ήδη από το 1912, η ​​Εθνική Εκπαιδευτική Ένωση ζήτησε προγράμματα κατάρτισης εκπαιδευτικών στη σεξουαλική εκπαίδευση.

Το 1955, ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύλλογος, σε συνεργασία με τα NEA, δημοσίευσε πέντε φυλλάδια για σχολεία, που συνήθως ονομάζονται «η σειρά σεξουαλικής αγωγής».

Από τότε, όλο και περισσότερες ακραίες ιδεολογίες έχουν διεισδύσει στην εκπαίδευση K-12 μέσω των σχολικών πολιτικών και προγραμμάτων σπουδών.

Ξεκινώντας ήδη από την προσχολική ηλικία και το νηπιαγωγείο, τα παιδιά εκτίθενται στον «Μονόκερο του φύλου», μια μωβ εικόνα κινουμένων σχεδίων με καρδιές και ουράνια τόξα που μοιάζουν με τον δεινόσαυρο PBS Barney. Ωστόσο, αντί να διδάσκει γράμματα και αριθμούς, αυτός ο μονόκερος κατευθύνει τα παιδιά να επιλέξουν μόνα τους την ταυτότητα φύλου και τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους.

Η Betsy DeVos ενθαρρύνει τους γονείς να μιλήσουν για το βίντεο κρίσιμης θεωρίας φύλου Συγκλονιστικά, τα αμερικανικά φορολογικά δολάρια χρηματοδοτούν αυτό το ριζοσπαστικό περιεχόμενο σεξουαλικής εκπαίδευσης. Το 2009, η κυβέρνηση Ομπάμα μετέφερε εκατοντάδες εκατομμύρια από το Κοινοτικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Αποχής σε νέες πρωτοβουλίες σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης – η πρώτη φορά που τα χρήματα των ομοσπονδιακών φορολογουμένων διατέθηκαν σε τέτοια προγράμματα. Οι κρατικοί και τοπικοί φόροι επιδοτούν επίσης περιεχόμενο που, αντί να διδάσκει απαραίτητα ακαδημαϊκά μαθήματα, προωθεί ενεργά τη σύγχυση της ταυτότητας και ομαλοποιεί τη σεξουαλική δραστηριότητα για τα παιδιά.

Εν τω μεταξύ, τα σωματεία εκπαιδευτικών και οι δημόσιοι λειτουργοί θέλουν να αποκόψουν τους γονείς από την ηθική αγωγή των παιδιών τους.

Εκτός από το να σιγούν οι φωνές τους στις συνεδριάσεις της σχολικής επιτροπής και να απαγορεύονται από τις σχολικές βιβλιοθήκες των παιδιών τους, οι γονείς πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν πολιτικές που απαγορεύουν στους σχολικούς λειτουργούς να ειδοποιούν τους γονείς εάν, για παράδειγμα, το παιδί τους αρχίσει να ταυτίζεται με το αντίθετο φύλο.

Οι ψηφοφόροι της Βιρτζίνια επισημαίνουν την εκπαίδευση ως αποφασιστικό ζήτημα

Για να χειροτερέψουν τα πράγματα, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα χρησιμοποιούσε όπλα την ομοσπονδιακή επιβολή του νόμου κατά των γονέων, με το διαβόητο πλέον σημείωμα του Γενικού Εισαγγελέα Merrick Garland να κατευθύνει το FBI να διερευνήσει «απειλές» κατά των σχολικών επιτροπών σε μια προσπάθεια να παγώσει τη διαφωνία.

Για γενιές, η κοινωνία θεωρούσε τους γονείς τους βασικούς παιδαγωγούς των παιδιών τους—ιδιαίτερα όσον αφορά θέματα τόσο ευαίσθητα και προσωπικά όσο το σεξ. Αλλά τώρα, η αριστερά ισχυρίζεται ότι οι γονείς θα πρέπει να αναθέτουν σε τρίτους τη διδασκαλία των παιδιών για το σεξ σε εντελώς αγνώστους – τους λεγόμενους «ειδικούς» σε σεξουαλικά θέματα – σαν να μην ήταν καθόλου ανατριχιαστικό να χρεώνουν τυχαίους ενήλικες να μυούν παιδιά σε αυτά τα οικεία θέματα.

Στην πραγματικότητα, αν μάθαμε κάτι από αυτό το απαίσιο πείραμα, είναι ότι πολλοί από αυτούς τους «ειδικούς» πιθανότατα δεν θα πρέπει να τους επιτραπεί σε απόσταση 500 ποδιών από ένα σχολείο, χωρίς να πειράζει να αναλάβουν την ευθύνη μιας τάξης. Για να είμαστε σαφείς, η εκπαίδευση των παιδιών σε σεξουαλικά θέματα είναι μια ευαίσθητη ευθύνη που πρέπει να αφεθεί μόνο στους γονείς. Δυστυχώς, ωστόσο, έχουμε απευαισθητοποιηθεί στην ιδέα ότι αυτό συμβαίνει στα σχολεία και τώρα βλέπουμε τα προβλέψιμα αποτελέσματα.

Τα σχολεία έχουν ξεπεράσει τα αρχικά όρια της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» για να ρωτήσουν τα παιδιά μας για προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους, κάνοντάς τα να φαίνονται ότι οι νέοι έφηβοι, ακόμη και τα παιδιά θα έπρεπε να κάνουν σεξ. Αυτή η απαίσια άσκηση έχει διαρκέσει αρκετά.

Τώρα που οι γονείς έχουν ξυπνήσει με αυτές τις συνέπειες, πρέπει να εντείνουμε τον αγώνα για να αφαιρέσουμε το σεξ από τα σχολεία—και να απαιτήσουμε από τους ηγέτες μας να κάνουν το ίδιο.

Η Mary Vought είναι εκτελεστική διευθύντρια του Ταμείου των Συντηρητικών της Γερουσίας.

Ο Terry Schilling (@Schilling1776) είναι ο εκτελεστικός διευθυντής του American Principles Project, μιας συντηρητικής μη κερδοσκοπικής ομάδας αφιερωμένης στην τοποθέτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας στο επίκεντρο της δημόσιας πολιτικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Χρήσιμες συμβουλές για τον παιδικό αυνανισμό

Πως θα βάλετε όρια στο παιδί σας

Μαθήματα για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο Δημοτικό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

HIV: Οι Αμερικανοί που νοσούν ζουν περισσότερο, αλλά οι κρατικές δαπάνες δεν συμβαδίζουν

HIV: Μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτό που οι ερευνητές αποκαλούν «διπλό στίγμα» της ηλικίας και της προκατάληψης κατά του HIV. Έχουν επίσης υψηλά ποσοστά άγχους, κατάθλιψης και διαταραχών χρήσης ουσιών.

Close Icon