Σεξουαλική Υγεία

Δημόσιος χώρος συνουσία: Τι πρέπει να προσέχετε όταν κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο;

Δημόσιος χώρος συνουσία: Τι πρέπει να προσέχετε όταν κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο;

Δημόσιος χώρος συνουσία: Η ενασχόληση με σεξουαλικές δραστηριότητες εκτός σπιτιού, συνοδεύεται από το δικό της σύνολο εκτιμήσεων για τη διασφάλιση της ασφάλειας, της ιδιωτικής ζωής και της συναινετικής συμμετοχής.

Η ενασχόληση με σεξουαλικές δραστηριότητες εκτός σπιτιού, συνοδεύεται από το δικό της σύνολο εκτιμήσεων για τη διασφάλιση της ασφάλειας, της ιδιωτικής ζωής και της συναινετικής συμμετοχής. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να θέλετε να γνωρίζετε πριν προβείτε σε συνουσία σε δημόσιο χώρο με τον σύντροφό σας.

Συγκατάθεση:

Βεβαιωθείτε πάντα ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη συναινούν ενήλικες. Η επικοινωνία και η αμοιβαία συμφωνία είναι ζωτικής σημασίας. της ιδιωτικής ζωής. Οι δημόσιοι χώροι ενδέχεται να μην είναι οι πλέον κατάλληλοι για οικεία δραστηριότητα λόγω του κινδύνου έκθεσης. Εάν βρίσκεστε σε ιδιωτική κατοικία, έχετε υπόψη σας την πιθανότητα απροσδόκητων διακοπών, όπως συγκάτοικοι, μέλη της οικογένειας ή συγκάτοικοι.

Ασφάλεια:

Λάβετε υπόψη την ασφάλεια της τοποθεσίας. Προσέξτε το περιβάλλον για να αποφύγετε τυχόν κινδύνους ή κινδύνους. Βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία είναι ασφαλής και δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ευημερία σας.

Προστασία:

Πάντα να κάνετε ασφαλές σεξ χρησιμοποιώντας κατάλληλη προστασία, όπως προφυλακτικά, για να αποτρέψετε τον κίνδυνο σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων (ΣΜΝ) και ακούσιας εγκυμοσύνης.

Καθαριότητα:

Έχετε υπόψη σας την υγιεινή. Εάν βρίσκεστε σε μια τοποθεσία που μπορεί να μην είναι τόσο καθαρή όσο το σπίτι σας, σκεφτείτε να φέρετε αντικείμενα όπως υγρά μαντηλάκια ή απολυμαντικό χεριών για να διατηρήσετε την καθαριότητα.

Νομικά ζητήματα:

Να γνωρίζετε τις νομικές συνέπειες της σεξουαλικής δραστηριότητας σε ορισμένους δημόσιους χώρους. Οι δημόσιες νόμοι περί απρέπειας ποικίλλουν και θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε νομικές συνέπειες εάν συλληφθείτε να συμμετέχετε σε προσωπικές δραστηριότητες σε ακατάλληλα μέρη.
Επικοινωνία:

Επικοινωνήστε ανοιχτά με τον σύντροφό σας σχετικά με τις προθέσεις, τις προτιμήσεις και τα επίπεδα άνεσης σας. Καθορίστε όρια και βεβαιωθείτε ότι και τα δύο μέρη βρίσκονται στην ίδια σελίδα σχετικά με την τοποθεσία και τη φύση της συνάντησης.

Σεβασμός στους Άλλους:

Να σέβεστε τα όρια και την ιδιωτική ζωή των άλλων. Αποφύγετε την ενασχόληση με οικείες δραστηριότητες σε τοποθεσίες όπου άλλοι μπορεί να είναι άθελα μάρτυρες ή να αισθάνονται άβολα με μια τέτοια συμπεριφορά.

Διακριτικότητα:

Διατηρήστε διακριτικότητα για να προστατεύσετε το απόρρητό σας και το απόρρητο του συντρόφου σας. Αποφύγετε να μοιράζεστε ρητές λεπτομέρειες σχετικά με τις συναντήσεις σας με άλλους χωρίς συγκατάθεση.

Ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης:

Έχετε ένα σχέδιο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως να γνωρίζετε τις διαδρομές εξόδου ή να έχετε έναν τρόπο να καλέσετε βοήθεια εάν χρειαστεί. Η προετοιμασία μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια ασφαλέστερη εμπειρία.
Να θυμάστε ότι η επικοινωνία και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι το κλειδί σε κάθε στενή σχέση. Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια, τη συναίνεση και την ευημερία όλων των εμπλεκομένων μερών για να έχετε μια θετική και ευχάριστη εμπειρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία για να κάνετε σεξ πρώτη φορά;

Ποιο είναι το κατάλληλο ραντεβού για να κάνετε σεξ;

Μάθετε αν μπορείτε να κολλήσετε ΣΜΝ από κάποιον που κάνει για πρώτη φορά σεξ

Ποια είναι τα πιο κοινά λάθη που κάνουμε κατά τη διάρκεια του σεξ;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιοι οι κίνδυνοι που υπάρχουν αν κάνετε πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό;

Πρωκτικό σεξ: Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν προφυλακτικά για να αποφύγουν την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή λοιμώξεις ή ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια του σεξ.

Απολαύστε το σεξ μετά από καιρό

Σεξ: Προσεγγίζοντας τη διαδικασία με ανοιχτό πνεύμα, περιέργεια και προθυμία για σύνδεση, τα ζευγάρια μπορούν να ανακαλύψουν ξανά την οικειότητα και να ενισχύσουν τον δεσμό τους με ουσιαστικούς τρόπους.

Η υπεριώδης ακτινοβολία ενισχύει τη γονιμότητα σε γυναίκες ηλικίας 30-40 ετών

Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου θα πρέπει να γίνεται πάντα με μέτρο και απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να καθοριστεί εάν αυτή η έκθεση όντως βοηθά στη γονιμότητα και πόση έκθεση χρειάζεται.