Σεξουαλική Υγεία

Διαδίκτυο- προφίλ: Πώς να φτιάξεις ένα φοβερό προφίλ σε σελίδα γνωριμιών

Διαδίκτυο- προφίλ: Πώς να φτιάξεις ένα φοβερό προφίλ σε σελίδα γνωριμιών

Διαδίκτυο- προφίλ: Πώς να φτιάξεις ένα φοβερό προφίλ σε σελίδα γνωριμιών. Το να μπεις στο διαδικτυακό σκηνικό των ραντεβού δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός προφίλ γνωριμιών που δίνει στους άλλους τη δυνατότητα να μάθουν ποιος είσαι.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περιμένει να είσαι τέλειος. Μερικές φορές είναι τα πιο απλά και πιο ειλικρινή προφίλ γνωριμιών που είναι τα πιο αποτελεσματικά. Θυμηθείτε ότι ένα διαδικτυακό προφίλ γνωριμιών είναι βασικά προσωπικό μάρκετινγκ. Ως αποτέλεσμα, θα θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να βάλετε το καλύτερο πρόσωπό σας μπροστά.

Επιλέξτε με σύνεση τις φωτογραφίες σας. Οι φωτογραφίες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να συστηθείς σε ξένους. Συχνά, οι διαδικτυακοί άνθρωποι που ελπίζουν σε ραντεβού θα επιλέξουν μια εικόνα προφίλ που δεν είναι εντελώς καθαρή ή κρύβει το πρόσωπό τους με κάποιον τρόπο. Ο κόσμος θέλει να σε δει και να καταλάβει ποιος είσαι. Επιλέξτε μια φωτογραφία που δείχνει το πρόσωπό σας, ελπίζω με χαμόγελο. Ένα λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι είναι ότι δεν εκμεταλλεύονται τα εργαλεία που παρέχει η εφαρμογή. Για παράδειγμα, εάν η τοποθεσία γνωριμιών στην οποία βρίσκεστε σας επιτρέπει να έχετε 7 φωτογραφίες, τότε δώστε 7 φωτογραφίες. Εάν η εφαρμογή παρέχει την επιλογή επαλήθευσης των φωτογραφιών σας, τότε εκμεταλλευτείτε την.

Αν και οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές, είναι έξυπνο να είστε επιλεκτικοί σχετικά με τις πληροφορίες που επιλέγετε να μοιραστείτε. Όταν πρόκειται για τη σύνταξη ενός προφίλ, αρκεί μια μικρή παράγραφος ή δύο. Θα πρέπει να κάνετε μια επισκόπηση του ποιος είστε, αλλά να μην πείτε όλη σας τη ζωή ταυτόχρονα. Δώστε στους ανθρώπους ένα λόγο να στείλουν μήνυμα και να σας γνωρίσουν και είναι δελεαστικό το να διατηρείς ένα μικρό μυστήριο! Επιπλέον ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να παρέχετε τρόπους στους χρήστες να ξεκινήσουν μια συνομιλία μαζί σας.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τι σημαίνουν τα δώρα στη γλώσσα της αγάπης

3 τρόποι για να μην ξαναδείς την γυναίκα των ονείρων σου

Το πραγματικά αφροδισιακό σε μία σχέση είναι να είσαι αρσενικό 100%

Γιατί μερικοί άνθρωποι απατούν τους συντρόφους τους

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Παράγοντες που επηρεάζουν την σεξουαλική επιθυμία κατά και μετά την εμμηνόπαυση

Σεξ εμμηνοπάυση: Ανεξάρτητα από το πότε ξεκινά η εμμηνόπαυση, τον λόγο που ξεκινά και την ταυτότητα φύλου ενός ατόμου, μπορεί να επηρεάσει την επιθυμία και την εμπειρία του σεξ.

Μυστικά για να τονώσετε τη λίμπιντό σας

Η μειωμένη λίμπιντο δεν αποτελεί απαραίτητα πρόβλημα, αν όμως κάποιος θέλει να ενισχύσει τη σεξουαλική του επιθυμία, μπορεί να δοκιμάσει διάφορες φυσικές μεθόδους που έχουν αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματικές

Φυσικοί τρόποι να ενιχύσετε τη λίμπιντο

Σεξουαλική υγεία: Το άγχος, οι δυσκολίες στη σχέση, οι ανησυχίες για την υγεία και η ηλικία μπορούν να επηρεάσουν τη λίμπιντο. Ενώ μια χαμηλή λίμπιντο δεν είναι συνήθως προβληματική, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις και την αυτοεκτίμηση ενός ατόμου

Με ένα “hi” φλερτάρουμε και με ένα "διαβάστηκε" που δεν απαντήθηκε ποτέ ξεφλερτάρουμε και ξεαγαπάμε, αγενέστατοι, εγωιστές και κομπλεξικοί.

Ποστάρουμε τραγούδια και γεμίζουμε «ελπίδα» με ένα ποστάρισμα, άσχετο αν δεν αφορά εμάς ή αν μας έχει κομματιάσει η προηγούμενη απροσδιόριστη συμπεριφορά ή και αδιαφορία. Κάνουμε τους αναλυτές και ζούμε στο ψέμα και την υποκρισία μας πίσω από τα «έξυπνα τηλέφωνα» που έκαναν εμάς ηλίθιους και δειλούς.