Σεξουαλική Υγεία

Antisexual: Πώς ορίζεται η συμπεριφορά του και σε τι διαφέρει από τον asexual;

Antisexual: Πώς ορίζεται η συμπεριφορά του και σε τι διαφέρει από τον asexual;

Antisexual: Η αντισεξουαλικότητα περιγράφει κάποιον που προτιμά να μην αναπτύσσει σεξουαλικά συναισθήματα για τους ανθρώπους, αλλά το κάνει ούτως ή άλλως.

Ο αντισεξουαλισμός, ή η σεξουαλική αρνητικότητα, περιγράφει την αντίθεση ή την εχθρότητα απέναντι στις σεξουαλικές ελευθερίες και συμπεριφορά. Η αντισεξουαλικότητα περιγράφει κάποιον που προτιμά να μην αναπτύσσει σεξουαλικά συναισθήματα για τους ανθρώπους, αλλά το κάνει ούτως ή άλλως. Ο όρος αντισεξουαλικός ή σεξουαλικός αρνητικός μερικές φορές συγχέεται με τους όρους σεξουαλικά απωθημένα και ασεξουαλικούς.

Άλλοι όροι των οποίων οι έννοιες αλληλεπικαλύπτονται ή είναι εναλλάξιμες με τον αντισεξουαλισμό περιλαμβάνουν σεξουαλική αρνητική κίνηση, σεξουαλική αρνητική κίνηση, σεξουαλική αρνητικότητα, δαιμονοποίηση του σεξ ή, ως επίθετο, αντι-σεξ ή σεξουαλικά αρνητικά. Σε ένα ευρύτερο πεδίο, μπορεί να αναφέρεται σε μια γενική αντίθεση στη σεξουαλικότητα, ειδικά στην τάση μείωσης ή εξάλειψης της σεξουαλικής ορμής ή της σεξουαλικής δραστηριότητας. Ωστόσο, θα πρέπει να διακρίνεται αυτή η πολιτική στάση από το ότι είναι αντισεξουαλική ως προσανατολισμός.

Η ταινία Wonder Woman 2 γυρίστηκε ακολουθώντας για πρώτη φορά τις οδηγίες κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης που σχεδιάστηκαν πρόσφατα από το Producers Guild. Η συνέχεια της ταινίας με υπερήρωες σε σκηνοθεσία της Patty Jenkins και με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot ήταν η πρώτη που υιοθέτησε επίσημα τις κατευθυντήριες γραμμές που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για την καταπολέμηση του προβλήματος παρενόχλησης του Χόλιγουντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι γυναίκες που ανήκουν σε σεξουαλικές μειονότητες εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό στη μαιευτική φροντίδα

Ποια είναι η ταυτότητα του φύλου μας και ποια η έκφρασή του;

Πώς να ξεπεράσετε τον φόβο της οικειότητας;

5 πράγματα που πιθανότατα δεν γνωρίζατε για την ασεξουαλικότητα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιοι οι κίνδυνοι που υπάρχουν αν κάνετε πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό;

Πρωκτικό σεξ: Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν προφυλακτικά για να αποφύγουν την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή λοιμώξεις ή ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια του σεξ.

Απολαύστε το σεξ μετά από καιρό

Σεξ: Προσεγγίζοντας τη διαδικασία με ανοιχτό πνεύμα, περιέργεια και προθυμία για σύνδεση, τα ζευγάρια μπορούν να ανακαλύψουν ξανά την οικειότητα και να ενισχύσουν τον δεσμό τους με ουσιαστικούς τρόπους.

Η υπεριώδης ακτινοβολία ενισχύει τη γονιμότητα σε γυναίκες ηλικίας 30-40 ετών

Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου θα πρέπει να γίνεται πάντα με μέτρο και απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να καθοριστεί εάν αυτή η έκθεση όντως βοηθά στη γονιμότητα και πόση έκθεση χρειάζεται.