Σεξουαλική Υγεία

3 διαφορετικοί τύποι σεξ που απολαμβάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια

3 διαφορετικοί τύποι σεξ που απολαμβάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Το κλειδί για την παθιασμένη συμβίωση με λαχταριστό σεξ είναι να θυμόμαστε και να ενεργούμε όπως κάναμε στην αρχή της σχέσης. 

Υπάρχουν 3 τύποι σεξ που τα ευτυχισμένα παντρεμένα ζευγάρια πρέπει να διατηρήσουν τη σχέση τους δυνατή.

Υγιεινό, σπιτικό σεξ

Αυτό το στυλ είναι η βάση για μια τακτική, υγιή σεξουαλική ζωή. Συμβαίνει συνήθως μερικές φορές την εβδομάδα και γενικά διαρκεί περίπου 30 λεπτά και ο Αρειανός διασφαλίζει ότι η Αφροδίτισσα του έχει τον χρόνο που χρειάζεται για να χαλαρώσει, να ενισχύσει την επιθυμία της και να βιώσει οργασμούς.

Fast food σεξ

Αν και το πρόχειρο φαγητό δεν θα ήταν καλό για εμάς ως κανονική δίαιτα, μπορεί να είναι νόστιμο και μερικές φορές ταιριάζει καλά στο πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και για τα γρήγορα. Αυτά τα 3-5 λεπτά που δίνονται όποτε αισθάνεται την ανάγκη για σεξουαλική απελευθέρωση και εκείνη δεν έχει διάθεση, είναι ένα μεγάλο δώρο που μπορεί να προσφέρει μια γυναίκα στον σύντροφό της και θα βοηθήσει πολύ στο να διασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να νιώθει την αγάπη του για εκείνη.

Θέστε πρώτα κάποιους βασικούς κανόνες, όπως να μην περιμένετε να συμμετέχει πολύ στα γρήγορα, να κάνει υγιεινό σπιτικό σεξ τακτικά όσο συχνά της αρέσει, καθώς και γκουρμέ σεξ μία φορά το μήνα. Επίσης, θα θέλει να ανταποδώσει γρήγορα δίνοντάς της την αγκαλιά που χρειάζεται τακτικά για να νιώθει ότι την αγαπούν. Αυτή η τεχνική μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά, ώστε ποτέ ξανά να μην αισθανθεί απόρριψη και θα μπορεί πάντα να υπολογίζει σε αυτόν για στοργή.

Γκουρμέ σεξ

Αφεθείτε σε αυτό το στυλ σεξ τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Μια γυναίκα πρέπει να είναι κρασιά, να δειπνήσει και να ερωτευτεί, όπvς τις πρώτες μέρες (και νύχτες) της σχέσης. Χωρίς δικαιολογίες – βάλτε το στο πρόγραμμα! Φυσικά, μια ρομαντική απόδραση είναι υπέροχη, αλλά αν τα χρήματα είναι σφιχτά, στείλτε τα παιδιά στη γιαγιά ή ανταλλάξτε βράδια φύλαξης παιδιών με τους γείτονες.

Το κλειδί για την παθιασμένη μονογαμία είναι να θυμόμαστε και να ενεργούμε όπως κάναμε στην αρχή της σχέσης. Όταν ο άνdρας αναλαμβάνει δράση για να είναι ρομαντικός και η γυναίκα ανταποκρίνεται με εκτίμηση, το σώμα μας απελευθερώνει τις ορμόνες που οδηγούν τα σεξουαλικά μας συναισθήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Για ποιους λόγους οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό;

Ο απόλυτος οδηγός για ρομαντισμό στις διακοπές

Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη σεξουαλική ασυμβατότητα;

Ξεκλειδώνοντας τα μυστήρια του ταντρικού σεξ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η υπεριώδης ακτινοβολία ενισχύει τη γονιμότητα σε γυναίκες ηλικίας 30-40 ετών

Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου θα πρέπει να γίνεται πάντα με μέτρο και απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να καθοριστεί εάν αυτή η έκθεση όντως βοηθά στη γονιμότητα και πόση έκθεση χρειάζεται.

Ποιες στάσεις του σεξ έχουν δανειστεί τα ονόματά τους από ζώα;

Σεξ στάσεις: Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις σχετικά με «στάσεις σεξ που ονομάζονται από ονόματα ζώων» έχουν συχνά τις ρίζες τους στην ανθρώπινη δημιουργικότητα και φαντασία αντί να αντικατοπτρίζουν συγκεκριμένες συμπεριφορές που παρατηρούνται στο ζωικό βασίλειο.