Σεξουαλική Υγεία

Στάση πεταλούδα: Για όσους αναζητούν μια επιπλέον πρόκληση στο σεξ

Στάση πεταλούδα: Για όσους αναζητούν μια επιπλέον πρόκληση στο σεξ

Στάση πεταλούδα: Η στάση σεξ "πεταλούδα" δεν είναι η πιο απλή κίνηση. Αλλά οι ειδικοί του sex ισχυρίζονται ότι σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Η στάση σεξ “πεταλούδα” δεν είναι η πιο απλή κίνηση. Αλλά οι ειδικοί του sex ισχυρίζονται ότι σίγουρα αξίζει τον κόπο. Έτσι, αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πρόκληση και θέλετε να προσθέσετε μια μορφή πρόκλησης αυτόν τον Δεκέμβριο, αυτή η στάση σεξ είναι σίγουρα για εσάς.

Στάση σεξ πεταλούδα: Πώς γίνεται;

  • Πρώτα πρώτα, η γυναίκα θα πρέπει να κοιτάξει μακριά από τον άνδρα και να τον κάνει να τη σηκώσει, έτσι ώστε το κάτω μισό της να είναι στο ίδιο επίπεδο με το δικό του.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να βεβαιωθεί ότι τα πόδια της είναι στραμμένα προς τα έξω, με τα γόνατά της λυγισμένα και τα πόδια προς την κατεύθυνση του δαπέδου.
  • Ενώ ο αρσενικός σύντροφος κρατά τη γυναίκα του ψηλά, θα πρέπει να βάλει τα χέρια του κάτω από τους μηρούς της.
  • Και μπορεί να κρατηθεί στους ώμους του για κάποια απαραίτητη υποστήριξη.
  • Αλλά τότε θα αρχίσετε να μοιάζετε με πεταλούδα – και να απολαμβάνετε αυτές τις ανταμοιβές – και τους πολύ σημαντικούς οργασμούς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η στάση σεξ είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να επιστρέψετε για περισσότερες ευχάριστες στιγμές. Ο Taylor Sparks, παιδαγωγός ερωτικών και ιδρυτής του Organic Loven, είπε: “Η στάση του σεξ πεταλούδα επιτρέπει απίστευτα βαθιά διείσδυση. Το επάνω μέρος μπορεί επίσης να κρατηθεί από τους άνω μηρούς του συντρόφου για να αυξήσει τη δύναμη και την ένταση κατά την ώθηση.”

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς να κάνετε ωραίο και γρήγορο σεξ;

Πώς η έλλειψη ύπνου επηρεάζει τη λίμπιντο;

Αιθέρια έλαια - Πώς μπορούν να απογειώσουν την σεξουαλικότητά σας;

5 λάθη στο σεξ που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η υπεριώδης ακτινοβολία ενισχύει τη γονιμότητα σε γυναίκες ηλικίας 30-40 ετών

Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου θα πρέπει να γίνεται πάντα με μέτρο και απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να καθοριστεί εάν αυτή η έκθεση όντως βοηθά στη γονιμότητα και πόση έκθεση χρειάζεται.

Ποιες στάσεις του σεξ έχουν δανειστεί τα ονόματά τους από ζώα;

Σεξ στάσεις: Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις σχετικά με «στάσεις σεξ που ονομάζονται από ονόματα ζώων» έχουν συχνά τις ρίζες τους στην ανθρώπινη δημιουργικότητα και φαντασία αντί να αντικατοπτρίζουν συγκεκριμένες συμπεριφορές που παρατηρούνται στο ζωικό βασίλειο.