Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ψυχική Υγεία

Ηνωμένο Βασίλειο: Πάνω από μισό εκατ. λίρες για την υποστήριξη υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας

Ηνωμένο Βασίλειο: Πάνω από μισό εκατ. λίρες για την υποστήριξη υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας

Ηνωμένο Βασίλειο: Από το 2019, έχει σημειωθεί αύξηση 30% στις παραπομπές για υποστήριξη ψυχικής υγείας στο Westminster και απαιτούνται νέες, καινοτόμες προσεγγίσεις για την καλύτερη υποστήριξη των κατοίκων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Γουέστμινστερ προτείνει να επενδύσει εξακόσιες πενήντα χιλιάδες λίρες στην παροχή και υπηρεσίες ψυχικής υγείας για κατοίκους με μαθησιακές δυσκολίες. Από το 2019, έχει σημειωθεί αύξηση 30% στις παραπομπές για υποστήριξη ψυχικής υγείας στο Westminster και απαιτούνται νέες, καινοτόμες προσεγγίσεις για την καλύτερη υποστήριξη των κατοίκων.

Μισό εκατομμύριο λίρες θα διατεθούν για ένα κοινοτικό κέντρο ψυχικής υγείας και ένα πρόγραμμα ευεξίας που θα υποστηρίζει τους κατοίκους να μάθουν νέες δεξιότητες, να ξαναχτίσουν την αυτοπεποίθησή τους, να ενσωματωθούν ξανά στην καθημερινή ζωή και να τους υποστηρίξουν στην επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.

Αυτή η προληπτική υπηρεσία θα φτάσει στις κοινότητες και θα προσφέρει έγκαιρη υποστήριξη σε όσους τη χρειάζονται περισσότερο, καθυστερώντας την ανάγκη για πιο εντατική υποστήριξη στο μέλλον. Η επένδυση είναι μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος για τη διατήρηση της υποστήριξης ψυχικής υγείας στο Westminster, διασφαλίζοντας ότι η σωστή παροχή είναι διαθέσιμη για τους κατοίκους μας. Επιπλέον, θα επενδυθούν 150 χιλιάδες για την υποστήριξη περισσότερων ενηλίκων με μαθησιακές δυσκολίες και των οικογενειών τους.

Μερικές από τις πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν:

  • προγράμματα υγείας και ευεξίας,
  • συμβουλές για τη διαχείριση του κόστους ζωής,
  • την ασφάλεια,
  • και τον ψηφιακό γραμματισμό.

 

Αυτές οι πρωτοβουλίες θα ενισχύσουν το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών που είναι ήδη διαθέσιμες στο Westminster. Η Καθηγήτρια Ναυσικά Μπάτλερ-Θαλάση, Μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ενηλίκων δήλωσε: “Η κατάλληλη παροχή ψυχικής υγείας για τους κατοίκους μας είναι μία από τις κύριες προτεραιότητές μου, γι’ αυτό χαίρομαι πολύ που ο προϋπολογισμός μας διέθεσε νέα χρηματοδότηση, η οποία θα είναι ζωτικής σημασίας για την υποστήριξη των ανθρώπων να ξαναχτίσουν την εμπιστοσύνη τους, να μάθουν νέες δεξιότητες και να συνδεθούν με άλλους.”

“Η πανδημία της Covid-19 και η κρίση κόστους ζωής οδήγησαν ευνόητα σε αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που χρειάζονται υποστήριξη για την ψυχική τους υγεία. Με αυτή τη νέα υπηρεσία, μπορούμε να υιοθετήσουμε μια πιο προληπτική, προληπτική προσέγγιση και να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα για τους κατοίκους. Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος με τη χρηματοδότηση που διατίθεται για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες ή/και αυτισμό που θα βοηθήσει τους κατοίκους να ενισχύσουν τα υπάρχοντα ταλέντα τους σε ένα υποστηρικτικό και ελκυστικό περιβάλλον.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πότε η θλίψη ξεπερνά τα όρια και γίνεται ψυχική διαταραχή;

Β.Κουμαντάκη: Τα καταστροφικά γεγονότα αλλάζουν την προοπτική των ανθρώπων για το μέλλον

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό σας όταν προσπαθείτε να κόψετε μια συνήθεια

Η διατροφή με υψηλή πρωτεΐνη μειώνει την κατάθλιψη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μπορούν τα κοινωνικά δίκτυα να προκαλέσουν διαταραχή προσωπικότητας Oistrian; 

Οι άνθρωποι που περνούν υπερβολικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να αποσυνδεθούν από τις πραγματικές σχέσεις και δραστηριότητες, οδηγώντας σε μια αίσθηση αποσύνδεσης και απομάκρυνσης από τον κόσμο γύρω τους.

Πώς η online αυτοβοήθεια είναι ευεργετική για τη διαταραχή υπερφαγίας;

Υπερφαγία: Μια διαδικτυακή παρέμβαση γνωσιακής συμπεριφοράς αυτοβοήθειας οδηγεί σε σημαντικές μειώσεις στα επεισόδια υπερφαγίας και βελτιώσεις στα αποτελέσματα της ψυχικής υγείας, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

Ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες ανθεκτικότητας μετά από τραύμα;

Για τα άτομα που βιώνουν τραύματα, αυτά τα ευρήματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε καλύτερες προβλέψεις για το ποιος μπορεί να υποφέρει από μακροπρόθεσμα προβλήματα ψυχικής υγείας και ποιος όχι.

Όσο τα παιδιά χρησιμοποιούν τα social media, τόσο περισσότερο είναι πιθανό να ατμίσουν

Παιδιά και νεαροί ενήλικες που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για επτά ή περισσότερες ώρες την ημέρα έχουν διπλάσιο κίνδυνο να αρχίσουν το άτμισμα ή το κάπνισμα ή και τα δύο, δείχνει νέα έρευνα.

Πώς να αποκτήσετε καλή σχέση με τον κουνιάδο σας;

Σχέση κουνιάδος: Η διατήρηση μιας υγιούς σχέσης με τον αδελφό του συζύγου σας μπορεί να εμπλουτίσει τη δυναμική της οικογένειάς σας και να δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον.

Εξερεύνηση της επίδρασης της παρουσίας οικείων ανθρώπων στον διαπροσωπικό χώρο 

Ο διαπροσωπικός χώρος, γνωστός και ως προσωπικός χώρος, αναφέρεται στη φυσική απόσταση που διατηρούν τα άτομα μεταξύ τους και των άλλων κατά τη διάρκεια των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων.

Kοινωνική Aπόσυρση: Μελέτη ρίχνει φως σε ξεχωριστά συναισθηματικά αποτελέσματα στη νεολαία 

Η μελέτη, που διεξήχθη από ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Riverside, διαπίστωσε ότι υπάρχουν δύο κύριοι τύποι κοινωνικής απόσυρσης στη νεολαία: η ντροπαλότητα και η μη κοινωνικότητα.

Close Icon