ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ψηφιοποίηση αρχείων: Η Αγγλία ξεκίνησε την διαδικασία

Ψηφιοποίηση αρχείων: Η Αγγλία ξεκίνησε την διαδικασία

Ψηφιοποίηση αρχείων: Σε μία προσπάθεια να καταρρίψει την ανισότητα στην υγεία των παιδιών το αγγλικό κράτος περνά στην ψηφιοποίηση τους.

Ένα όραμα  της πάει το Ηνωμένο Βασίλειο να κάνει πράξη και αυτό είναι για τις βέλτιστες πρακτικές υγειονομικής περίθαλψης για μωρά και παιδιά ώστε να υπάρχει μία ισότητα για όλα. Γι αυτό τον λόγο ο  Andrea Leadsom, τονίζει την σπουδαιότητα η ανασκόπηση αλλά και τη σημασία να βελτιωθεί αποτελεσματικά η υγεία των παιδιών που ζουν σε νοικοκυριά στις χαμηλότερες κοινωνικές ομάδες.

Ο παραπάνω σχεδιασμός, με βάση την οικογένεια  και τις ανάγκες , καθώς επίσης  θα συμπεριλαμβάνει την ψηφιοποίηση του προσωπικού φακέλου για την υγεία των παιδιών, όπου οι άγγλοι  αναφέρουν ως «κόκκινο βιβλίο».

Τι είναι το κόκκινο βιβλίο

  • Το κόκκινο βιβλίο περιέχει αναλυτικές λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα μωρά σχετικά με την ανάπτυξη  τους. Η ψηφιοποίηση θα διασφαλίσει την ευκολότερη αποθήκευση, προστασία και την κοινή χρήση πληροφοριών με το ιατρικό προσωπικό. Αυτό θα ισχύει για κάθε νέα γέννηση από τον Απρίλιο του 2023, ένα χρόνο νωρίτερα από το αρχικά προγραμματισμένο.

Η σπουδαιότητα της φροντίδας ενός μωρού

  • Αυτή η νέα προοπτική στοχεύει στο να καταγραφούν οι πρώτες 1.001 μέρες της ζωής ενός μωρού, επειδή επικρατεί η αντίληψη , ότι αυτές οι πρώτες μέρες που έλαβε το παιδί φροντίδα , είναι το σκαλοπάτι που θα καθορίσει το μέλλον του.

Οι βασικοί τομείς δράσης στοχεύουν να εξασφαλίσουν ότι τα παιδιά θα έχουν ευκαιρίες να ευδοκιμήσουν και να επιτύχουν ολικό δυναμικό υγείας και ευεξίας  ανεξάρτητα από το υπόβαθρο στο οποί ανήκουν.

Συνεργασία κυβερνήσεων

  • Οι τοπικές κυβερνήσεις θα συνεργαστούν με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας Δημόσιας Υγείας Αγγλίας και NHS Αγγλίας και Βελτίωση για να καταγράψουν το ταξίδι Start for Life γονέων και φροντιστών. Ο στόχος είναι να καταγράψουν πώς βιώνουν ψηφιακές, εικονικές και τηλεφωνικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των 1.001 πρώτων ημερών από τη σύλληψη έως την ηλικία των δύο.

Οι γονείς και οι φροντιστές θα έχουν διαδικτυακό password «one stop shop» με επωνυμία NHS για πρόσβαση στις απαιτούμενες πληροφορίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ηλίας Βρεττός: Το ατύχημα που δεν αποδέχτηκε ποτέ

Στην τελική ευθεία το σχέδιο για τη διανομή των self tests στα φαρμακεία

Ο Υπουργός Υγείας της Παπουα Νέα Γουινέα κατά των fake news covid του facebook

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μια αγκαλιά την ημέρα μπορεί να κρατήσει τις ρυτίδες μακριά

Σεξ Δέρμα: Το σεξ και η φυσική οικειότητα μπορούν πραγματικά να σας δώσουν πολύ περισσότερα από μια στιγμιαία κατάσταση ευδαιμονίας. Για την μακροχρόνια υγεία & ευεξία του δέρματός σας, το σεξ είναι εξίσου σημαντικό όσο η ισορροπημένη διατροφή και μια καλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

Το mindfulness αυξάνει την ικανότητα εστίασης της προσοχής

Mindfulness Οφέλη Εγκέφαλος: Πολλά έχουν γραφτεί για τα οφέλη της πρακτικής του mindfulness. Έρευνες δεικνύουν ότι η συνειδητότητα μπορεί να αντισταθμίσει το άγχος, να ανακουφίσει τον χρόνιο πόνο, ακόμη και να βελτιώσει πτυχές της διάθεσης, της σκέψης και της μνήμης. Αλλά πώς λειτουργεί η συνειδητότητα; Προάγει το mindfulness πραγματικά ανιχνεύσιμες αλλαγές στον εγκέφαλο;

Sea moss: Μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Θάλασσα Βρύα: Τα βρύα της θάλασσας μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους λόγω της περιεκτικότητάς τους σε καρραγενάνες, οι οποίες μπορούν να αυξήσουν το αίσθημα του κορεσμού, να μειώσουν το σωματικό λίπος και να βελτιώσουν την υγεία του εντερικού σας συστήματος.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να εντάξετε το περπάτημα στην ρουτίνα άσκησής σας

Αθλητισμός Οφέλη Περπάτημα: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εντάξετε το περπάτημα στην ρουτίνα άσκησής σας. Η λίστα των ωφελών που φέρνει το περπάτημα στη ζωή σας είναι μακρά. Στο κείμενο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια ιδέα.

Διατροφή : Έτσι θα αποφύγετε την κατανάλωση θερμίδων

Διατροφή : Δεδομένου ότι τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες είναι παντού, είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να προγραμματίσετε μπροστά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε υγιεινές επιλογές.

Παράνοια : Αυταπάτη η εκδήλωση μίας αλήθειας

Παράνοια : Μια νέα ανασκόπηση υποδηλώνει ότι η παράνοια μπορεί να αποτελεί μέρος μιας κανονικά λειτουργούσας ψυχολογίας που έχει ως στόχο τον εντοπισμό και την αποφυγή κοινωνικών απειλών

Διατροφή : Έτσι θα διατηρήσετε το βάρος σας

Διατροφή : Η υγιεινή διατροφή έχει να κάνει με την ισορροπία. Μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τρόφιμα, ακόμα κι αν έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, λίπη ή πρόσθετα σάκχαρα. Το κλειδί είναι να τα τρώτε μόνο μια φορά και να τα εξισορροπούν με πιο υγιεινά τρόφιμα και περισσότερη σωματική δραστηριότητα.