ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Παιδιά πισίνα : Δροσίστε τα στην ασφάλεια του σπιτιού

Παιδιά πισίνα : Δροσίστε τα στην ασφάλεια του σπιτιού

Παιδιά πισίνα : Μια παιδική πισίνα είναι μια τελετή διέλευσης για κάθε νεαρό και με θερμοκρασίες που ανέρχονται στους 30 βαθμούς αυτό το καλοκαίρι, το να παίζετε παιχνίδια σε μια  παιδική πισίνα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να διατηρήσετε και εσείς και το μωρό σας δροσερό στη ζέστη. 

Συγκεντρώστε μια μπανιέρα αντικειμένων και σταθείτε μαζί με το μικρό παιδί σας δίπλα στην παιδική πισίνα. Ζητήστε της να μαντέψει αν θα επιπλέουν ή θα βυθιστούν και, στη συνέχεια, θα την αναλάβει να τα πετάξει για να το μάθει. Εάν έχει δίκιο, παίρνει το αντικείμενο και το βάζει στο σωρό της, αλλά αν κάνει λάθος, το πιάνετε για το σωρό σας , το άτομο με το μεγαλύτερο σωρό κερδίζει! Παίξτε μερικές φορές και θα το απολαμβάνει όλο και περισσότερο, καθώς αρχίζει να θυμάται τι επιπλέει και τι βυθίζεται, και κερδίζει όλη την ώρα.

Κάντε μια βουτιά

  • Τοποθετήστε τη διαφάνεια του κήπου σας με το άκρο στην παιδική πισίνα. Αφήστε την να ρίξει τα αυτοκίνητα παιχνιδιών της κάτω από τη διαφάνεια – όσο μεγαλύτερο είναι το αυτοκίνητο, τόσο μεγαλύτερος είναι ο παφλασμός!

Καθαρίστε ένα έπαθλο

  • Καταψύξτε μερικά χάρτινα ποτήρια γεμάτα με νερό όλη τη νύκτα και, στη συνέχεια, ρίξτε τα κομμάτια πάγου στην παιδική πισίνα. Δώστε στο καλάθι σας ένα δίχτυ ψαρέματος και θα απολαύσει την ολισθηρή διασκέδαση που προσπαθεί να τα πάρει. Η Χέρι είχε ένα κουβά για να αδειάσει το πάγο της – ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τις εξαιρετικές ικανότητες της!
Ψάρια για θησαυρούς
  • Τα μικρά παιδιά λατρεύουν ένα παιχνίδι όπου μπορούν να ακολουθούν τις οδηγίες με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Γεμίστε ρηχά την παιδική σας πισίνα και, μαζί, ρίξτε μια συλλογή αντικειμένων όπως ένα παιχνίδι μπάνιου, ένα αυτοκίνητο, ένα ξύλινο κουτάλι, ένα μήλο – όσο πιο τυχαίο τόσο το καλύτερο! Σταθείτε μαζί λίγα μέτρα από την πισίνα και φωνάξτε το όνομα ενός από τα αντικείμενα για να σας φέρει πίσω το μικρό σας, διασκεδάζοντας ανεβαίνοντας μέσα και έξω από την πισίνα όπως κάνει. Θέλετε να το κάνετε πιο δύσκολο; Προκαλέστε την να πάρει κάτι κόκκινο, κάτι σκουριασμένο, κάτι με τροχούς…

Αγώνας μέχρι το τέλος 

  • Μεταμορφώστε τον κήπο σας σε εμπόδιο για το μικρό παιδί σας. Ζητήστε την να σέρνεται κάτω από τον πάγκο και να περάσει μέσα και έξω από μερικές αναποδογυρισμένες γλάστρες, προτού αγωνιστεί μέχρι το τέλος – μια βόλτα στη μέση της παιδικής πισίνας! Κάντε το παιχνίδι πιο δύσκολο και επιπλέουν μερικές μπάλες εκεί που θα χρειαστεί να αποφύγει να αγγίξει για να κερδίσει τον αγώνα.

Ακολουθεί βίντεο για τα παιδιά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ο ρόλος της COVID-19 στο προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ

Ντυμένη στα λευκά αποχαιρέτησε η Zωζώ Σαπουντζάκη τον Τόλη Βοσκόπουλο

Το πιάτο της υγιεινής διατροφής σύμφωνα με το Harvard

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Άσθμα : Μικρή ενόχληση ή πρόβλημα που δυσκολεύει την καθημερινότητα σας

Άσθμα : Το άσθμα δεν μπορεί να θεραπευτεί, αλλά τα συμπτώματά του μπορούν να ελεγχθούν. Επειδή το άσθμα συχνά αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με το γιατρό σας για να παρακολουθείτε τα σημεία και τα συμπτώματά σας και να προσαρμόσετε τη θεραπεία σας όπως απαιτείται.

Πνευμονία : Δείτε τα συμπτώματα που προκαλεί

Η πνευμονία είναι οίδημα (φλεγμονή) του ιστού στον έναν ή και στους δύο πνεύμονες. Συνήθως προκαλείται από βακτηριακή λοίμωξη. Μπορεί επίσης να προκληθεί από ιό, όπως ο κορονοϊός (COVID-19).

Καρδιακές αρρυθμίες : Μάθετε γιατί φτερουγίζει η καρδιά σας

Καρδιακές αρρυθμίες :Οι καρδιακές αρρυθμίες (uh-RITH-me-uhs) μπορεί να αισθάνονται σαν μια καρδιά που φτερουγίζει ή τρέχει και μπορεί να είναι ακίνδυνη. Ωστόσο, ορισμένες καρδιακές αρρυθμίες μπορεί να προκαλέσουν ενοχλητικά-μερικές φορές ακόμη και απειλητικά για τη ζωή-σημεία και συμπτώματα.

Αστρική προβολή : Το μέσο για να επικοινωνήσετε με την κοσμική νοημοσύνη

Οι έρευνες δείχνουν ότι μεταξύ 8 και 20 τοις εκατό των ανθρώπων ισχυρίζονται ότι είχαν κάτι σαν εξωσωματική εμπειρία κάποια στιγμή στη ζωή τους-αίσθηση της συνείδησης, του πνεύματος ή του «αστρικού σώματος» που έφευγε από το φυσικό σώμα.