ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Meghan Markle αποβολή: Μιλά για την 2η- αποτυχημένη- εγκυμοσύνη της [pic,vid]

Meghan Markle αποβολή: Μιλά για την 2η- αποτυχημένη- εγκυμοσύνη της [pic,vid]

Meghan Markle αποβολή: Μιλά για την 2η- αποτυχημένη- εγκυμοσύνη της. “Ήξερα, καθώς κρατούσα  το πρώτο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο παιδί μου”, είπε η Meghan σε ένα απόσπασμα από τη New York Times.

Συνέχισε περιγράφοντας πώς “είδα την καρδιά του συζύγου μου να σπάει καθώς προσπαθούσε να κρατήσει τα κομματάκια μου”. Η  Meghan έγραψε ότι “η απώλεια και ο πόνος έχουν πλήξει όλους μας το 2020”. Η 39χρονη μοιράστηκε την εμπειρία της για να προτρέψει τους ανθρώπους να “δεσμευτούν να ρωτήσουν τους άλλους, “είσαι καλά;”” κατά τη διάρκεια των διακοπών των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ.

Πηγή που είναι κοντά στη δούκισσα επιβεβαίωσε στο BBC ότι  επί του παρόντος είναι σε καλή κατάσταση η υγεία της και το ζευγάρι ήθελε να μιλήσει για το τι συνέβη τον Ιούλιο, αφού συνειδητοποίησε πόσο κοινή είναι η αποβολή. Ένας εκπρόσωπος του  Buckingham είπε: “Είναι ένα βαθύτατα προσωπικό ζήτημα που δεν θα σχολιάζαμε”. Η Δούκισσα και ο Πρίγκιπας Χάρι, ο Δούκας του Sussex, μετακόμισαν στην Καλιφόρνια για να ζήσουν μακριά από το προσκήνιο των ΜΜΕ, αφού επέστρεψαν ως ανώτεροι βασιλικοί τον Ιανουάριο.

Η δούκισσα ξεκίνησε το άρθρο της περιγράφοντας μια “απότομη κράμπα” που ένιωθε, ενώ πρόσεχε τον Archie. “Έπεσα στο πάτωμα με αυτόν στα χέρια μου, φωνάζοντας ένα νανούρισμα για να μας κρατήσει ήρεμους και τους δυο μας, το χαρούμενο τραγούδι έρχεται σε έντονη αντίθεση με την αίσθηση μου ότι κάτι δεν ήταν σωστό”, έγραψε. “Ώρες αργότερα, ξάπλωσα σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, κρατώντας το χέρι του συζύγου μου. Ένιωσα την υγρή παλάμη του και φίλησα τις αρθρώσεις του, βρεγμένες από τα δάκρυα και των δυο μας.  “Κοιτάζοντας τους κρύους λευκούς τοίχους, τα μάτια μου έλαμπαν. Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα επουλωνόμασταν.”

Η Meghan κατέστησε σαφές από την αρχή- ως μέλλουσα σύζυγος του Χάρι- ότι ήθελε να ακουστούν σαφέστερα οι φωνές και οι εμπειρίες των γυναικών. Τώρα έχει γράψει για την απώλειά της, και την καρδιά της. Το έθεσε στο πλαίσιο ενός έτους συναρπαστικής αναταραχής. Και έκανε έκκληση για ανοχή και συμπόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς επηρεάζει το ζευγάρι η μέσα σε λίγους μήνες άφιξη του μωρού

Εγκυμοσύνη: Αντιεπιληπτικά΄με αυξημένο κίνδυνο νευροαναπτυξιακών διαταραχών στο παιδί που θα γεννηθεί

Η ακανόνιστη έμμηνος ρύση φουντώνει το άσθμα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα παιδιά και οι νέοι εν πρέπει να παραλείπουν τις ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας, προειδοποιούν οι γιατροί.

Οι εξετάσεις μαστογράφου και Παπανικολάου είναι σημαντικές σε νεαρή ηλικία. Οι ανεπάρκειες στο σώμα όπως η βιταμίνη Β12 και D και το ασβέστιο πρέπει να αξιολογηθούν για να αποφευχθούν μακροπρόθεσμα ζητήματα όπως αρθρίτιδα, άνοια, μειωμένη συγκέντρωση και μνήμη.

Διάλογος με τον ιδιωτικό τομέα φαρμάκου για τη φροντίδα του διαβήτη και άλλων μη μεταδοτικών νοσημάτων

Η βελτίωση της πρόσβασης σε φάρμακα και προϊόντα τεχνολογίας υγείας για τη διάγνωση, τη διαχείριση και τη θεραπεία του διαβήτη είναι πολύπλευρη και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πρόκλησης της εξασφάλισης πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη.

Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα σκαμπανεβάσματα στην καμπύλη της σεξουαλικής επιθυμίας

Σεξ: Γνωρίζετε την περίοδο που λέμε «μήνα του μέλιτος» σε μία σχέση; Είναι αυτή η εκστατική, τρελά ερωτική περίοδος μιας καινούργιας σχέσης, που το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να σκίζετε τα ρούχα του άλλου και να κάνετε έρωτα 24/7;

Σεξ: Η συζήτηση για τη συγκατάθεση μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο νομίζετε

Σεξ και συναίνεση: Πόσο συχνά σκέφτεστε τη συγκατάθεση; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εύκολο και απλό. Επομένως δεν αξίζει να το σκεφτούμε πάρα πολύ. Αλλά ως κοινωνία, κατανοούμε πραγματικά την έννοια της συγκατάθεσης και της συναίνεσης;

Οι εξετάσεις αίματος μπορούν να προσφέρουν πρώιμο δείκτη σοβαρού Covid

Κορωνοϊός Τεστ: Ευρήματα, που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Blood Advances, έδειξαν ότι πέντε πρωτεΐνες (αντίσταση, λιποκαλίνη-2, HGF, IL-8 και G-CSF) που σχετίζονται με ουδετερόφιλα, έναν τύπο λευκών αιμοσφαιρίων, αυξήθηκαν στους ασθενέις με Covid -19, που αργότερα παρουσίασαν σοβαρή επιδείνωση της ασθένειας.