ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Facebook google εμβόλιο: Τα τεχνολογικά εργαλεία για το ραντεβού σου

Facebook google εμβόλιο: Τα τεχνολογικά εργαλεία για το ραντεβού σου

Facebook google εμβόλιο: Σου βρήκαμε και σου παραθέτουμε τα τεχνολογικά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να κλείνεις τα ραντεβού σου αλλά και να λύνουν τις απορροίες σου για τα εμβόλια κατά του κορωνοιού.

Καθώς οι εμβολιασμοί για τον κορωνοιό γίνονται πιο προσιτοί σε άτομα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό που όλοι θέλουν να γνωρίζουν είναι, πώς και πού μπορούν να κλείσουν τα  ραντεβού τους. Ομοσπονδιακά και τοπικά τμήματα υγείας έχουν δημιουργήσει χώρους εμβολιασμού, ενώ σημαντικές αλυσίδες φαρμακείων , έχουν δημιουργήσει κλινικές εμβολίων στα υποκαταστήματά τους σε εθνικό επίπεδο.

Ο Ρόλος της τεχνολογίας για το κλείσιμο των ραντεβού

Τεχνολογικοί γίγαντες όπως το Facebook και το Google προωθούν νέα εργαλεία που βοηθούν τη σύνδεση των χρηστών με ραντεβού εμβολιασμού και σημαντικές πληροφορίες για τη δημόσια υγεία γύρω από τα εμβόλια.

Ο Τρόπος που οι τεχνολογικές εταιρίες συνδέουν τον κόσμο με τα εμβόλια
  • Δεδομένου το πόσο υπάρχει η τεχνολογία στη ζωή μας, οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν αναπτύξει τρόπους με τους οποίους οι πλατφόρμες τους θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην τροφοδότηση αυτού του εμβολιασμού και να συμπληρώσουν μερικά από αυτά τα κενά που θα μπορούσαν ενδεχομένως να επιβραδύνουν την πρόοδό μας στην ασυλία.

 ο  Mark Zuckerberg ανακοίνωσε πως θα επιτευχθεί σύνδεση των ανθρώπων με τα εμβόλια.

  • Ένα από τα βασικά προγράμματα της εταιρείας κοινωνικών μέσων είναι μια συνεργασία με το Boston Children Hospital για να βρείτε μέρη κοντά σας όπου γίνονται τα εμβόλια. Αυτό περιλαμβάνει ώρες λειτουργίας, στοιχεία επικοινωνίας και συνδέσμους για να κλείσετε ραντεβού.
  • Αυτός ο κόμβος «Κέντρο πληροφοριών κορωνοιού» στον ιστότοπο υποστηρίζει 71 γλώσσες με σχέδια να συνεχίσει σταδιακά να επεκτείνεται παγκοσμίως καθώς τα εμβόλια καθίστανται πιο διαθέσιμα. Ο ανιχνευτής εμβολίων και ο διανομέας βρίσκονται στη ροή ειδήσεων στο Facebook.

Ο ρόλος του instagram

  • Το Instagram ήταν επίσης το επίκεντρο των πρωτοβουλιών COVID-19 του Facebook. Η δημοφιλής εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών έχει τη δική της πύλη πληροφοριών από τοπικούς φορείς υγείας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).
  • Οι αναρτήσεις που περιέχουν οτιδήποτε στο COVID-19 επισημαίνονται αμέσως με ετικέτες που συνδέονται με επαληθεύσιμες πληροφορίες σχετικά με την πανδημία και τις πληροφορίες εμβολίων.
  • Τον Απρίλιο, το Instagram κυκλοφόρησε επίσης «πλαίσια προφίλ» σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) καθώς και το CDC, όπου οι άνθρωποι μπορούν να μοιραστούν ότι εμβολιάστηκαν και να ενθαρρύνουν άλλους να το κάνουν.
  • Oι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τις ιστορίες Instagram «Έχω εμβολιασθεί»: Όλοι οι χρήστες που περιλαμβάνουν ένα αυτοκόλλητο «Έχω εμβολιαστεί» θα βλέπουν τις Ιστορίες τους να ενώνονται με άλλους στην κύρια αρχική σελίδα της εφαρμογής.
  • Όταν χτυπηθούν, τα ίδια τα αυτοκόλλητα μπορούν να συνδέσουν τους ανθρώπους με πληροφορίες εμβολίου.

Ακολουθεί βίντεο για τον κορωνοιό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Η ολική ανοσοποίηση του ενήλικου πληθυσμού του Ισραήλ "έβγαλε" τη μάσκα

Η κυβέρνηση του Οντάριο του Ντάγκ Φορντ ανακοίνωσε την Παρασκευή χαλάρωση κάποιων μέτρων

Δύο νέες μελέτες ρίχνουν ακόμη περισσότερο φως στη βρετανική μετάλλαξη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Με νευρολογικά προβλήματα 8 στους 10 νοσηλευόμενοι με Covid

Κορωνοϊός: Οι νοσηλευόμενοι με νευρολογικά συμπτώματα αντιμετωπίζουν εξαπλάσιο κίνδυνο θανάτου σε σύγκριση με εκείνους που επίσης νοσηλεύονται αλλά δεν έχουν νευρολογικές επιπλοκές, σύμφωνα με διεθνή μελέτη.

Γυμναστήρια Παιδότοποι : Τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης

Γυμναστήρια Παιδότοποι : ΤΟ υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων εξέδωσε δελτίο τύπου για να ενημερώσει ότι από 28-30 Μαίου ξεκινάει το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης για παιδότοπους και γυμναστήρια.

ψυχική υγεία : Οι τομείς που επηρεάζει

ψυχική υγεία : Όταν δεν έχουμε ομαλή ψυχική υγεία τότε επηρεάζονται πολλοί και διάφοροι τομείς στην ζωή μας . Σε αυτό το άρθρο σας αναλύουμε τους τομείς αυτούς αλλά και τα σημάδια που μαρτυρούν ότι νοσείτε ψυχικά.

Απλές συμβουλές για να βοηθήσετε το παιδί σας να αντιμετωπίσει το φόβο του για τη θάλασσα

Θάλασσα: Ενώ κανείς θα περίμενε ότι μετά από 9 μήνες στο υδάτινο περιβάλλον της μήτρας το μικρό σας θα έχει μια έμφυτη αγάπη για το νερό, αυτό φαίνεται ότι δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Τι μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, ώστε να βοηθήσετε το μικρό σας να ξεπεράσει το φόβο του για το νερό;

Άνισα αποτελέσματα για την υγεία στο σύστημα των ΗΠΑ

Τα ευρήματα προσθέτουν στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο παράγοντες της τάξης, της εθνικότητας, της γεωγραφίας, της εκπαίδευσης και του εισοδήματος επηρεάζουν την πρόσβαση ενός ατόμου σε υπηρεσίες υγείας και την ποιότητα αυτών των υπηρεσιών που λαμβάνονται στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ.