Επιστημονικά Νέα

Υγειονομική περίθαλψη: 3 τάσεις καταναλωτών αναδιαμορφώνουν τα οφέλη των εργαζομένων

Υγειονομική περίθαλψη: 3 τάσεις καταναλωτών αναδιαμορφώνουν τα οφέλη των εργαζομένων

Υγειονομική περίθαλψη: Λόγω της πανδημίας και των συνεχιζόμενων κρίσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, 3 τάσεις καταναλωτών αναδιαμορφώνουν τα οφέλη των εργαζομένων.

Η πανδημία έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές βλέπουν την υγειονομική περίθαλψή τους. Η εργασία από το σπίτι, η απώλεια αγαπημένων προσώπων και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας ανάγκασαν πολλούς Αμερικανούς να αναδιοργανώσουν τις προτεραιότητές τους. Τα οφέλη για την υγεία ήταν το κλειδί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Από την άλλη πλευρά, η μη πρόσβαση σε αξιοπρεπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έγινε ένα σημαντικό πρόβλημα. Δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι απαιτούν περισσότερα από προσφορές υγειονομικής περίθαλψης, παρακάτω θα βρείτε τρεις βασικές τάσεις που πρέπει να λάβουν υπόψη οι εργοδότες. Μόνο φυσικά εάν θέλουν να κρατήσουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους και υγιείς.

Τάσεις στην υγειονομική περίθαλψη

  • Ψηφιοποίηση της υγειονομικής περίθαλψης: Η επίσκεψη σε γιατρό μέσω κειμένου, τηλεφώνου ή βίντεο είναι κάτι που το έχουν αγκαλιάσει οι καταναλωτές. Η πανδημία επιτάχυνε το ενδιαφέρον και την προθυμία των ανθρώπων να προγραμματίσουν ραντεβού εικονικής περίθαλψης. Κατά τη διάρκεια του lockdown, οι άνθρωποι μπορούσαν να σεξυπηρετούν τις συνταγές τους, να διαχειρίζονται χρόνιες παθήσεις και να συνεχίζουν με check-in προληπτικής φροντίδας. Όλα αυτά τα έκαναν από το τηλέφωνο ή τους υπολογιστές. Οι καταναλωτές απολαμβάνουν την ευκολία και είναι πρόθυμοι να αλλάξουν πάροχο, εάν η εικονική περίθαλψη δεν αποτελεί μέρος της πρακτικής του γιατρού τους. Σύμφωνα με έρευνα, το 64% των ασθενών είναι πιθανό να στραφούν σε ένα νέο σύστημα υγείας. Εάν δεν ικανοποιηθούν οι προσδοκίες τους σχετικά με τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, την πρόσβαση σε ενημερωμένες πληροφορίες και τη διαθεσιμότητα εικονικής περίθαλψης επιλογές.
  • Προτεραιότητα στην δημόσια ψυχική υγεία: Το συλλογικό άγχος που προκλήθηκε από την πανδημία έθεσε τη σημασία της δημόσιας ψυχικής υγείας ως προτεραιότητα. Σχεδόν 1 στους 5 ενήλικες στις ΗΠΑ ζουν με ψυχικές ασθένειες. Ωστόσο, μόνο το 44,8% των ατόμων που ζουν με ψυχικές ασθένειες λάμβαναν βοήθεια. Πρόσφατη έρευνα από την Accenture διαπίστωσε ότι η διευκόλυνση της πρόσβασης των ατόμων στην ψυχική φροντίδα που χρειάζονται μέσω εικονικών πλατφορμών θα μπορούσε να «επεκτείνει τη θεραπεία σε 53 εκατομμύρια Αμερικανούς που πάσχουν από προβλήματα συμπεριφορικής υγείας».
  • Άνοδος αυτοεξυπηρέτησης: Η αυτοεξυπηρέτηση είναι μια λέξη-φράση. Το πραγματικό νόημα της αυτο-φροντίδας είναι να επιλέξουμε να θρέψουμε την υγεία και την ευημερία μας. Η εμπειρία της πανδημίας έβαλε την υγεία στο επίκεντρο της ζωής μας. Και η αυτο-φροντίδα έγινε ένας θετικός τρόπος αντιμετώπισης. Από τους 7.500 καταναλωτές σε έξι χώρες, το 79% συμφωνεί ότι η ευεξία είναι σημαντική και το 42% το θεωρεί κορυφαία προτεραιότητα. Συνεπώς η παγκόσμια αγορά ευεξίας σε περισσότερα από 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, με ετήσια ανάπτυξη 5 έως 10 τοις εκατό. Οι κατηγορίες για τις οποίες ενδιαφέρονται περισσότερο για τους καταναλωτές είναι: καλύτερη υγεία, φυσική κατάσταση, διατροφή, ύπνος και προσοχή.

Οι εργαζόμενοι περιμένουν περισσότερα από την ιατρική τους περίθαλψη. Με επίκεντρο την ψηφιακή υγειονομική περίθαλψη, την ψυχική υγεία και την αυτο-φροντίδα, οι εργαζόμενοι γνωρίζουν τι ψάχνουν. Μάλιστα είναι πρόθυμοι να κάνουν αλλαγές για να πάρουν αυτό που χρειάζονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Περίπου 20 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι επιλέξιμοι για αναμνηστική λήψη COVID-19

Ταχύτητα και ακρίβεια στην ανίχνευση του καρκίνου του μαστού

Το Ινστιτούτο Νευροεπιστήμης Steve Gleason εγκαινιάζει ένα σύγχρονο Κέντρο Προσαρμοστικής Τεχνολογίας

Άτομα με προπανδημικές προκλήσεις ψυχικής υγείας βίωσαν δεινότερα τις επιπτώσεις της Covid

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η τακτική άσκηση είναι ευεργετική κατά της πνευμονίας

Πνευμονία άσκηση: Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που ασκούνταν τακτικά είχαν χαμηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν πνευμονία και να πεθάνουν από αυτήν, σε σύγκριση με όσους ήταν λιγότερο δραστήριοι.

Το Viagra μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενο φάρμακο για τη θεραπεία της νόσου Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με μελέτη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ερευνητές προβλέπουν ότι η προσέγγισή τους θα εφαρμοστεί για να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας ανακάλυψης φαρμάκων σε άλλες εκφυλιστικές νευρολογικές ασθένειες όπως η νόσος του Πάρκινσον και η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), γνωστή και ως νόσος του Lou Gehrig.

Τα κοχλιακά εμφυτεύματα οδηγούν σε περαιτέρω απώλεια ακοής;

Κοχλιακά εμφυτεύματα: Το κοχλιακό εμφύτευμα επιτρέπει στους περισσότερους υποψηφίους να βελτιώσουν τρομερά την αντίληψη της ομιλίας σε σύγκριση με την ακοή τους (πριν), παρά την πιθανή παρουσία νέου σχηματισμού οστού.

Οι διατροφικές δεσμεύσεις του ΠΟΥ ενόψει 2025

ΠΟΥ υποσιτισμός: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε έξι νέες δεσμεύσεις για την επιτάχυνση της προόδου στους διατροφικούς στόχους για το 2025, οι οποίοι αποτελούν προκλήσεις ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι άνδρες που μιλούν με μεγαλύτερη ένταση μεταδίδουν πιο εύκολα την covid-19, σύμφωνα με ερευνητές στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο

Αυτά τα αποτελέσματα, σημείωσαν οι συγγραφείς της μελέτης, ενώ υποστηρίζουν περαιτέρω διερεύνηση της έντασης της φωνής και του CO2 ως δείκτες κινδύνου μόλυνσης σε εσωτερικούς χώρους.

Ο αντίκτυπος της ημικρανίας με αύρα στην κίνηση

Ημικρανία με αύρα: Οι ασθενείς με ημικρανία με αύρα εμφάνισαν μεγαλύτερη καθυστέρηση απόκρισης και άλλες υποομάδες ημικρανίας κατά την αξιολόγηση της ισορροπίας μετά από απροσδόκητες διαταραχές του εδάφους.

Τεστ ανιχνεύει τα πρώιμα στάδια άνοιας

Άνοια Αλτσχάιμερ τεστ: Αυτή η πρώιμη ανίχνευση είναι κρίσιμη για την αποτελεσματική θεραπεία, ειδικά καθώς αναπτύσσονται και εγκρίνονται νέες θεραπείες για την άνοια και τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται με διπλάσιο ρυθμό από τη Δέλτα

Μετάλλαξη Όμικρον: Η παραλλαγή αυτή δείχνει να ξαπλώνεται με διπλάσιο ρυθμό από ό,τι η παραλλαγή Delta, κυρίως λόγω ενός συνδυασμού μεταδοτικότητας και της ικανότητας να αποφεύγει την ανοσολογική άμυνα του σώματος, αναφέρουν οι επιστήμονες.