Επιστημονικά Νέα

Asia Pacific MedTech Forum 2021: 19 & 20 Οκτωβρίου 2021 στην Σιγκαπούρη

Asia Pacific MedTech Forum 2021: 19 & 20 Οκτωβρίου 2021 στην Σιγκαπούρη

Asia Pacific MedTech Forum 2021: Το φόρουμ αυτής της χρονιάς θα διεξαχθεί κανονικά στις 19 & 20 Οκτωβρίου 2021 στην Σιγκαπούρη και όλοι είναι ενθουσιασμένοι.

Το έβδομο ετήσιο ιατρικό τεχνολογικό φόρουμ από την Ένωση Ιατρικών Τεχνολογιών Ασίας -Ειρηνικού (APACMed) πρόκειται να ξεκινήσει σε υβριδική μορφή στις 19 & 20 Οκτωβρίου 2021 στη Σιγκαπούρη. Το φόρουμ αναμένει 1.500 εικονικούς και φυσικούς εκπροσώπους από όλο το οικοσύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται πολιτικοί και επαγγελματίες υγείας, ακαδημαϊκές ομάδες, ομάδες νοσοκομείων, εταιρείες MedTech και τεχνολογικές εταιρείες. Το Asia Pacific MedTech Forum 2021 θα περιλαμβάνει μια σειρά ομιλητών από μελλοντολόγους, ηγέτες επιχειρήσεων και ηγέτες σκέψης και μια εικονική βιτρίνα που παρουσιάζει αιχμές ιατρικές καινοτομίες στο νοσοκομείο και στο σπίτι.

Με γνώμονα τη μεταβολή των δημογραφικών στοιχείων, τις αυξανόμενες προσδοκίες των καταναλωτών και τις τεχνολογικές καινοτομίες, το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης στην Ασία -Ειρηνικό είναι έτοιμο για σημαντικό μετασχηματισμό. Η διήμερη εκδήλωση θα διερευνήσει πέντε έξυπνα στοιχήματα, που προσφέρουν τη δυνατότητα αναμόρφωσης του οικοσυστήματος υγειονομικής περίθαλψης για το μέλλον:

  • Δύναμη στον ασθενή
  • Νέα μοντέλα φροντίδας
  • Δημιουργία ικανοτήτων
  • Πορεία αποζημίωσης
  • Καινοτόμες Συνεργασίες

Το MedTech Forum 2021 παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθούμε, να συμμετάσχουμε και να μάθουμε από οραματιστές και παγκόσμιους ηγέτες επιχειρήσεων που θα βοηθήσουν να διαφωτιστεί η βάση μας για ρεαλιστικά σενάρια και να μοιραστούν την πορεία προς τα εμπρός για ένα πιο υγιές μέλλον. Στο πλαίσιο μιας άκρως διαδραστικής και συναρπαστικής εικονικής έκθεσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα ένα περιβάλλον 3D, 360 μοιρών. Θα μάθουν για καινοτόμες λύσεις MedTech σε χειρουργείο και υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά πρόσωπα, θα δείξει πώς οι ασθενείς λαμβάνουν την καλύτερη φροντίδα είτε είναι στο νοσοκομείο είτε στο σπίτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Health2047 επενδύει στη RecoverX για την επαναστατική αναμόρφωση ιατρικών αρχείων & διαδικασιών

Δύο βραβεία κέρδισαν τα καινοτόμα επιστημονικά επιτεύγματα για COVID-19

Κορυφαίες διακρίσεις της Novartis στα Prix Galien Greece 2021

Ιατρικές Βεβαιώσεις: Παρουσίαση της νέας εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

1 στους 2 ασθενείς με Covid εμφανίζει συμπτώματα που επιμένουν ως και 6 μήνες μετά τη λοίμωξη

Κορωνοϊός: Σύμφωνα με τα ευρήματα μίας νέας ανασκόπησης από το Penn State College of Medicine, όσοι νόσησαν από τον ιό αντιμετώπισαν μια σειρά προβλημάτων υγείας. Οι επιπλοκές επηρέασαν τη γενική ευημερία των ασθενών, την κινητικότητά τους ή την οργανική τους λειτουργικότητα. Συνολικά, ένας στους δύο επιζώντες από COVID αντιμετώπισε μακροχρόνιες επιπτώσεις της νόσου. Τα ποσοστά παρέμειναν σε μεγάλο βαθμό σταθερά από ένα μήνα έως έξι ή περισσότερους μήνες μετά την ασθένεια.

Η κατανάλωση υπερ-επεξεργασμένων τροφών έχει αυξηθεί επικίνδυνα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με 18χρονη μελέτη

Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Δεδομένης της αυξανόμενης πρόσληψης υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων στις ΗΠΑ και των αυξανόμενων στοιχείων που συνδέουν αυτά τα τρόφιμα με χρόνιες ασθένειες, οι ερευνητές συνιστούν την εφαρμογή πολιτικών για τη μείωση της κατανάλωσής τους, όπως αναθεωρημένες οδηγίες διατροφής, περιορισμούς στο μάρκετινγκ, αλλαγές στις επισημάνσεις των συσκευασιών και φόρους στα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα. Υποστηρίζουν επίσης προγράμματα και πολιτικές για την αύξηση της διαθεσιμότητας, της προσβασιμότητας και της προσιτής τιμής των ανεπεξεργαστων τροφίμων, ιδιαίτερα μεταξύ των μειονοτήτων.

Η πανδημία στέρησε έναν γονέα ή φροντιστή σε περισσότερα από 140.000 παιδιά στις ΗΠΑ

Κορωνοϊός ορφάνια: Σε 15 μήνες, 120.630 παιδιά στις ΗΠΑ βίωσαν τον θάνατο ενός κύριου φροντιστή, συμπεριλαμβανομένων των γονέων, των παππούδων και των γιαγιάδων που τους παρείχαν βασικές ανάγκες, λόγω θανάτου που σχετίζεται με την Covid.

Γιατί τα καιρικά φαινόμενα γίνονται ολοένα και πιο έντονα

Σε παγκόσμιο επίπεδο, σχεδόν 1,5 δισεκατομμύριο άνθρωποι ή το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού διατρέχουν τουλάχιστον μέτριο κίνδυνο έκθεσης σε πλημμύρες. Μετά την ξηρασία, οι καταιγίδες και οι πλημμύρες στοιχίζουν παγκοσμίως περισσότερες ζωές από οποιαδήποτε άλλη καιρική καταστροφή.

Εμβόλιο κατά της covid-19 ετοιμάζει η Νότιος Αφρική - Θα ταιριάζει σε ζεστά κλίματα

Αλλού στην ήπειρο, βρίσκονται σε εξέλιξη αρκετές εγκαταστάσεις παραγωγής εμβολίων Covid, όπως στην Αλγερία, την Αίγυπτο, το Μαρόκο, τη Νιγηρία, τη Ρουάντα προς τη Σενεγάλη. «Η Αφρική πρέπει να γίνει αυτόνομη κατά τα επόμενα 20 χρόνια στην παραγωγή εμβολίων», δήλωσε ο Friede. «Αυτό πρέπει να γίνει, τελικά».

Ερευνητές συνδέουν την ποιότητα του ύπνου με την ψυχική ασθένεια μέσα από ιχνηλάτες δραστηριότητας καρπού

Ύπνος Ψυχική υγεία: O τρόπος του ύπνου, η διάρκεια, η ποιότητα, η μεταβλητότητα και άλλα, σχετίζονται με διαγνώσεις ψυχικής ασθένειας, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που χρησιμοποίησε δεδομένα ιχνηλάτη καρπού για την παρακολούθηση του ύπνου των συμμετεχόντων.