ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Εμβόλιο Κορωνοϊός : 12 χρονες συμμετάσχουν στην δοκιμή εμβολίων

Εμβόλιο Κορωνοϊός : 12 χρονες συμμετάσχουν στην δοκιμή εμβολίων

Εμβόλιο Κορωνοϊός : Δυο 12 χρονες δίδυμες, κόρες ιατρού έλαβαν μέρος στον εμβολιασμό , προκειμένου να βοηθήσουν να εξελιχθούν οι κλινικές έρευνες για να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και στα παιδιά.

Ο γιατρός και ο ερευνητής Jay M. Lieberman μοιράζονται γιατί συμφώνησε να επιτρέψει στις 12χρονες δίδυμες κόρες του να συμμετάσχουν στη δοκιμή εμβολίων COVID-19 της Moderna και γιατί πιστεύει ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές για τα παιδιά. Τα δωδεκάχρονα δίδυμα , συμμετείχαν στη δοκιμή εμβολίων COVID-19 της Moderna για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών.

Η Moderna αναζήτησε παιδιά για να λάβουν μέρος στην έρευνα

  • Όταν η Moderna άρχισε να προσλαμβάνει συμμετέχοντες ηλικίας 12 έως 17 ετών για τη δοκιμή εμβολίων COVID-19 εγγράφηκαν και  δύο 12χρονα δίδυμα κορίτσια που το είδαν ως ευκαιρία να τους εμβολιαστούν κατά του COVID-19.

Διαδικασία που υποβλήθηκαν

  • Ήξεραν ότι  δύο από τους 3.235 συμμετέχοντες στη δοκιμή, θα έλαβαν είτε την τυπική δόση για ενήλικες δύο βολών είτε ένα εικονικό φάρμακο. Υποβλήθηκαν επίσης σε ρινικά επιχρίσματα και κινήσεις αίματος.

Αντίδραση του εμβολίου στην μία 12 χρονη

  • Επειδή μια κόρη παρουσίασε ήπια αντίδραση μετά τη δεύτερη δόση κατά τη διάρκεια της δοκιμής, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στο χέρι και του πυρετού πιστεύει ότι έλαβε το εμβόλιο. Ωστόσο, η άλλη αδερφή λόγο της έλειψης συμπτωματων θεώρησε ότι άνηκε στην ομάδα που έλαβε το εικονικό εμβόλιο.

Οι κλινικές δοκιμές χρειάζονται ανθρώπους

  • Προφανώς, οι κλινικές δοκιμές χρειάζονται τους ανθρώπους να συμμετάσχουν, οπότε το είδαμε με έναν μικρό τρόπο ως υπηρεσία.

Ο λόγος που δέχθηκαν να πάρουν μέρος στις έρευνες

Ο πραγματικός λόγος που θέλανε να συμμετάσχουν στις κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο στα παιδιά, είναι ότι σκέφτηκαν ότι είναι ένας τρόπος να καταπολεμηθεί πολύ πιο γρήγορα η πανδημία και να οχυρωθούν καλά οι πολιτείες, όταν εμβολιαστούν και τα παιδιά και θέλανε να συμβάλουν στην καλύτερη διεκπεραίωση του. Επίσης το είδαν και ως έναν τρόπο να συμμετάσχουν σε ουσιαστικές μελέτες παρά τους κινδύνους που ήξεραν ότι μπορούν να έρθουν αντιμέτωπες προκειμένου να συμβάλουν και να βρεθεί η λύση.

Ακολουθεί βίντεο για την σπουδαιότητα των εμβολίων στον οργανισμό και δη των παιδιών

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς το κάπνισμα και το άτμισμα επηρεάζουν το αναπνευστικό μας

Eurovision 2021 : H Εντυπωσιακή εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη

ΟΑΕΔ : Επιδοτούμενο πρόγραμμα σε Αττική και Αιγαίο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κρίση υγείας στο εργατικό δυναμικό: Γιατί είμαστε τόσο ασθενείς;

Κρίση υγείας στο εργατικό δυναμικό: Συνολικά, εκτιμά ότι σχεδόν το ένα πέμπτο του πληθυσμού σε ηλικία εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αυτό που αποκαλεί μια κατάσταση περιορισμού της εργασίας. 

Είναι το μήλο φίλος της εγκύου και του εμβρύου;

Μήλα εγκυμοσύνη: Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, τα μήλα μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ενέργειά σας, να υποστηρίξετε την ανάπτυξη του μωρού σας και να σας κρατήσουν χορτάτες μεταξύ των γευμάτων.

Βασικά σημάδια για την αναγνώριση ενός ναρκισσιστή

Ναρκισσισμός: Αναγνωρίζοντας τα σημάδια του ναρκισσισμού, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από πιθανή χειραγώγηση και να διατηρήσετε πιο υγιείς σχέσεις βασισμένες στον αμοιβαίο σεβασμό και την ενσυναίσθηση.