ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Εμβόλιο Κορωνοϊός : 12 χρονες συμμετάσχουν στην δοκιμή εμβολίων

Εμβόλιο Κορωνοϊός : 12 χρονες συμμετάσχουν στην δοκιμή εμβολίων

Εμβόλιο Κορωνοϊός : Δυο 12 χρονες δίδυμες, κόρες ιατρού έλαβαν μέρος στον εμβολιασμό , προκειμένου να βοηθήσουν να εξελιχθούν οι κλινικές έρευνες για να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και στα παιδιά.

Ο γιατρός και ο ερευνητής Jay M. Lieberman μοιράζονται γιατί συμφώνησε να επιτρέψει στις 12χρονες δίδυμες κόρες του να συμμετάσχουν στη δοκιμή εμβολίων COVID-19 της Moderna και γιατί πιστεύει ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές για τα παιδιά. Τα δωδεκάχρονα δίδυμα , συμμετείχαν στη δοκιμή εμβολίων COVID-19 της Moderna για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών.

Η Moderna αναζήτησε παιδιά για να λάβουν μέρος στην έρευνα

  • Όταν η Moderna άρχισε να προσλαμβάνει συμμετέχοντες ηλικίας 12 έως 17 ετών για τη δοκιμή εμβολίων COVID-19 εγγράφηκαν και  δύο 12χρονα δίδυμα κορίτσια που το είδαν ως ευκαιρία να τους εμβολιαστούν κατά του COVID-19.

Διαδικασία που υποβλήθηκαν

  • Ήξεραν ότι  δύο από τους 3.235 συμμετέχοντες στη δοκιμή, θα έλαβαν είτε την τυπική δόση για ενήλικες δύο βολών είτε ένα εικονικό φάρμακο. Υποβλήθηκαν επίσης σε ρινικά επιχρίσματα και κινήσεις αίματος.

Αντίδραση του εμβολίου στην μία 12 χρονη

  • Επειδή μια κόρη παρουσίασε ήπια αντίδραση μετά τη δεύτερη δόση κατά τη διάρκεια της δοκιμής, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στο χέρι και του πυρετού πιστεύει ότι έλαβε το εμβόλιο. Ωστόσο, η άλλη αδερφή λόγο της έλειψης συμπτωματων θεώρησε ότι άνηκε στην ομάδα που έλαβε το εικονικό εμβόλιο.

Οι κλινικές δοκιμές χρειάζονται ανθρώπους

  • Προφανώς, οι κλινικές δοκιμές χρειάζονται τους ανθρώπους να συμμετάσχουν, οπότε το είδαμε με έναν μικρό τρόπο ως υπηρεσία.

Ο λόγος που δέχθηκαν να πάρουν μέρος στις έρευνες

Ο πραγματικός λόγος που θέλανε να συμμετάσχουν στις κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο στα παιδιά, είναι ότι σκέφτηκαν ότι είναι ένας τρόπος να καταπολεμηθεί πολύ πιο γρήγορα η πανδημία και να οχυρωθούν καλά οι πολιτείες, όταν εμβολιαστούν και τα παιδιά και θέλανε να συμβάλουν στην καλύτερη διεκπεραίωση του. Επίσης το είδαν και ως έναν τρόπο να συμμετάσχουν σε ουσιαστικές μελέτες παρά τους κινδύνους που ήξεραν ότι μπορούν να έρθουν αντιμέτωπες προκειμένου να συμβάλουν και να βρεθεί η λύση.

Ακολουθεί βίντεο για την σπουδαιότητα των εμβολίων στον οργανισμό και δη των παιδιών

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς το κάπνισμα και το άτμισμα επηρεάζουν το αναπνευστικό μας

Eurovision 2021 : H Εντυπωσιακή εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη

ΟΑΕΔ : Επιδοτούμενο πρόγραμμα σε Αττική και Αιγαίο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η αλήθεια για τα τρόφιμα στο τραπέζι μας εν όψει Χριστουγέννων

Η «ελλειμματική άρδευση», η στάγδην άρδευση, τα συστήματα ανακύκλωσης νερού, τα συστήματα λεκάνης απορροής, καθώς και τα υπερσύγχρονα συστήματα φιλτραρίσματος μεγάλης χωρητικότητας εξοικονομούν εκατομμύρια γαλόνια καθαρού νερού, το οποίο παράγει ασφαλή, ποιοτικά τρόφιμα.

Αντιμετωπίστε την ψυχική και συναισθηματική κόπωση με Pilates

Αθλητισμός ψυχική υγεία: Η πρακτική δίνει έμφαση στην αναπνοή, την εστίαση και την επίγνωση για να βοηθήσει στην ενίσχυση του δεσμού μεταξύ νου και σώματος. Η εστίαση στη χαλάρωση και η μείωση του στρες βοηθά περαιτέρω να καθαρίσει το μυαλό και να ανέβει η διάθεση.

Ο τρόπος που αντιδρούμε στην ερωτική απόρριψη αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς μας

Η ζωή είναι μικρή. Αναζητείστε να την περάσετε με ανθρώπους που ανταποδίδουν το συναίσθημά σας. Συχνά αναγνωρίζουμε κατόπιν εορτής ότι ο χρόνος που περάσαμε με έναν σύντροφο που δεν άξιζε για εμάς, ήταν χαμένος χρόνος.

Όταν πολλές από τις πιο κοινές τροφές στη Δυτική κουλτούρα περιέχουν εθιστικές ιδιότητες,

Έτσι, αν κάποιος θέλει να μειώσει ή να διακόψει την κατανάλωση τέτοιων τροφών, στην αρχή μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, αφού θα έχει εθιστεί σε αυτές, αλλά στη συνέχεια θα νιώσει μια αναζωογόνηση της υγείας του.

Άσκηση: To ενδοκανναβινοειδές σύστημα συνεργάζεται με την μικροχλωρίδα του εντέρου για αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα

Άσκηση φλεγμονή: Νέα έρευνα ρίχνει φως στους μηχανισμούς με τους οποίους η άσκηση μειώνει τη φλεγμονή. Τα ενδογενή κανναβινοειδή, τα οποία παράγει το σώμα, είναι ενώσεις που μοιάζουν με κάνναβη και παίζουν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση του μεταβολισμού και της φλεγμονής. Οι μικροοργανισμοί στο έντερο, γνωστοί συλλογικά ως μικροβίωμα του εντέρου, παράγουν λιπαρά οξέα βραχείας αλυσίδας κατά τη διάσπαση των διαιτητικών ινών. Οι ειδικοί γνωρίζουν ότι τα ενδογενή κανναβινοειδή έχουν αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα, όπως και τα λιπαρά οξέα βραχείας αλυσίδας που παράγει η μικροχλωρίδα του εντέρου. Μια νέα μελέτη αναφέρει ότι μια παρέμβαση άσκησης 6 εβδομάδων μείωσε τα επίπεδα φλεγμονωδών δεικτών και ότι αυτή η επίδραση συνδύαζε υψηλότερα επίπεδα ενδοκανναβινοειδών και λιπαρών οξέων βραχείας αλυσίδας. Αυτά τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι τα βραχείας αλυσίδας λιπαρά οξέα που παράγουν οι μικροοργανισμοί του εντέρου μπορεί να αλληλεπιδράσουν με τα ενδοκανναβινοειδή για να ασκήσουν αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα.