Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Διατροφή

Διατροφή Τιλάπια: Τρόποι να την μαγειρέψετε

Διατροφή Τιλάπια: Τρόποι να την μαγειρέψετε

Διατροφή Τιλάπια: Η Τιλάπια είναι ένα ήπιο γευστικά ψάρι που όμως είναι πεντανόστιμο και ακριβώς γι αυτόν τον λόγο σου βρήκαμε τρόπους για να την μαγειρέψεις και να την ευχαριστηθείς αφού αποτελεί πολύ γευστικό φαγητό


Δεν είναι τρυφερό και λιπαρό όπως ο σολομός, ούτε είναι σταθερό και γευστικός όπως ο τόνο. Είναι ένα είδος ενδιάμεσου ψαριού και συχνά μπορεί να διαγραφεί ως βαρετό. ΟΧΙ πια! Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε ότι η τιλάπια, έχει πολλά να προσφέρει!, επειδή  είναι λιτή και ανέξοδη, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για το επόμενο δείπνο σας την επόμενη εβδομάδα. .

Καρυκέψτε αρχικά το φιλέτο

  • Εντάξει, θα παραδεχτούμε, οι φήμες είναι αληθινές. Η τιλάπια είναι αρκετά ήπια από μόνη της. Γι ‘αυτό καρυκεύουμε τα φιλέτα με πλούσιο αλάτι και λίγο φρέσκο ​​μαύρο πιπέρι από το ρόπαλο. Αυτό πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι το βήμα 1.

Βυθίστε καλά το ψάρι στο αλέυρι

  • Η τιλάπια σχεδόν ποτέ δεν πωλείται με το δέρμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ευκαιρία να φάτε ένα ωραίο τραγανό  ψάρι . Για να επαναφέρουμε την υφή στα ψάρια, τους δίνουμε μια ελαφριά βυθοκόρηση στο αλεύρι. Αυτή η χρυσή, τραγανή επίστρωση είναι πραγματικά αυτό που παίρνει αυτή η συνταγή. Πήραμε τα καρυκεύματα μας σε μια λατινική-αμερικανική κατεύθυνση. Καπνιστή πάπρικα, αποξηραμένη ρίγανη, ή ακόμα και μπαχαρικά, όλα θα πήγαιναν κολυμπώντας  με αυτό το ψάρι.

Σερβίρετε το με πορτοκάλι η γκρειπ φρουτ

  • Εάν σερβίρετε ψάρια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει κάποιο είδος εσπεριδοειδών στο τραπέζι. Το οξύ βοηθά στη μείωση των πλούσιων γεύσεων και βοηθά στην εξισορρόπηση του τελικού πιάτου. Οι σφήνες με λεμόνι ή ασβέστη δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ, αλλά αν αισθάνεστε τολμηροί, δοκιμάστε το πορτοκάλι ή το γκρέιπφρουτ!

Στο τελείωμα προσθέστε φρέσκα βότανα

Μην ξεχάσετε στο τελείωμα να προσθέσετε με φρέσκα βότανα! Φέρνουν φρεσκάδα, γεύση και διάσταση στο τελικό σας πιάτο. Πηγαίνετε με ό, τι σας αρέσει, απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν συγκρούεται με τα μπαχαρικά που χρησιμοποιήσατε. Σκεφτείτε: βασιλικό, μαϊντανό, κόλιαντρο, σχοινόπρασο, φρέσκια ρίγανη ή εστραγκόν. Καλύτερα ακόμα, συνδυάστε και ταιριάξτε! Δεν υπάρχει τίποτα όπως πάρα πολλά βότανα.

Ακολουθεί βίντεο με συνταγές για ψάρια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Συνταγή διατροφή : Γαρίδες με ανανά και πράσινα φασόλια

Ο ρόλος της πιπερόριζας στο αδυνάτισμα

Πολύτιμες τροφές που ενισχύουν την υγεία των οστών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γυμναστική τροφές: 8 κανόνες διατροφής που πρέπει να ξεχάσετε αν κάνετε έντονη γυμναστική

Γυμναστική τροφές: Αν ασκείστε συχνά και έντονα, οι διατροφικές ανάγκες σας διαφέρουν από εκείνες των ανθρώπων που έχουν πιο καθιστική ζωή. Κάποιοι παραδοσιακοί διατροφικοί κανόνες μπορεί να μην σας εξυπηρετούν πλέον.

Εύκολα Σνακ: 3 Ιδέες για σνακ χωρίς προετοιμασία

Εύκολα Σνακ: Όταν η πείνα "χτυπά" ξαφνικά και δεν υπάρχει χρόνος για μαγείρεμα ή προετοιμασία, τα γρήγορα και υγιεινά σνακ είναι η καλύτερη λύση. Εδώ είναι τρεις ιδέες για σνακ που μπορείτε να απολαύσετε αμέσως

Γλυκαιμικός Δείκτης: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Γλυκαιμικός Δείκτης: Ο γλυκαιμικός δείκτης (ΓΔ) είναι ένας δείκτης που μετράει την ταχύτητα με την οποία αυξάνεται το επίπεδο της γλυκόζης (ζάχαρης) στο αίμα μετά την κατανάλωση ενός τροφίμου. Όσο υψηλότερος είναι ο ΓΔ ενός τροφίμου,

Πόσο υγιεινές είναι οι ρυζογκοφρέτες στα αλήθεια;

Ρυζογκοφρέτες: Οι ρυζογκοφρέτες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ για όσους αναζητούν ελαφριές και γρήγορες επιλογές. Είναι ελαφριές, χαμηλές σε θερμίδες και εύκολες στη μεταφορά.

Γιατί τα φρούτα μας κάνουν να πεινάμε περισσότερο;

Φρούτα: Ορισμένα φρούτα μπορεί να μας αφήνουν πιο πεινασμένους μετά την κατανάλωση τους, και αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους. Αν και τα φρούτα είναι υγιεινές τροφές, υπάρχουν παράγοντες

Τι να προσέξεις όταν αγοράζεις φράουλες

Οι καλές φράουλες είναι τρυφερές και ζουμερές, αλλά ταυτόχρονα σφιχτές και γεμάτες. Αποφύγετε φρούτα που είναι μαλακά, λασπωμένα ή έχουν μαραθεί, καθώς αυτά είναι πιθανό να είναι παλιά ή χαλασμένα.

Ένας φυσικός σύμμαχος για τους διαβητικούς

Αγγούρι: Χάρη στον χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, την αντιοξειδωτική δράση και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του, μπορεί να συμβάλει θετικά στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και στη συνολική υγεία.

Αυθεντική ιταλική συνταγή για κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ 

Αυτή η αυθεντική ιταλική συνταγή συνδυάζει την απλότητα με την εκλεπτυσμένη γεύση, και η προετοιμασία της απαιτεί λίγα, αλλά ποιοτικά υλικά, που θα μεταφέρουν την αυθεντική γεύση της Ιταλίας στο τραπέζι σας.

Close Icon