Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Διατροφή

Διατροφή Τιλάπια: Τρόποι να την μαγειρέψετε

Διατροφή Τιλάπια: Τρόποι να την μαγειρέψετε

Διατροφή Τιλάπια: Η Τιλάπια είναι ένα ήπιο γευστικά ψάρι που όμως είναι πεντανόστιμο και ακριβώς γι αυτόν τον λόγο σου βρήκαμε τρόπους για να την μαγειρέψεις και να την ευχαριστηθείς αφού αποτελεί πολύ γευστικό φαγητό

Δεν είναι τρυφερό και λιπαρό όπως ο σολομός, ούτε είναι σταθερό και γευστικός όπως ο τόνο. Είναι ένα είδος ενδιάμεσου ψαριού και συχνά μπορεί να διαγραφεί ως βαρετό. ΟΧΙ πια! Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε ότι η τιλάπια, έχει πολλά να προσφέρει!, επειδή  είναι λιτή και ανέξοδη, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για το επόμενο δείπνο σας την επόμενη εβδομάδα. .

Καρυκέψτε αρχικά το φιλέτο

  • Εντάξει, θα παραδεχτούμε, οι φήμες είναι αληθινές. Η τιλάπια είναι αρκετά ήπια από μόνη της. Γι ‘αυτό καρυκεύουμε τα φιλέτα με πλούσιο αλάτι και λίγο φρέσκο ​​μαύρο πιπέρι από το ρόπαλο. Αυτό πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι το βήμα 1.

Βυθίστε καλά το ψάρι στο αλέυρι

  • Η τιλάπια σχεδόν ποτέ δεν πωλείται με το δέρμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ευκαιρία να φάτε ένα ωραίο τραγανό  ψάρι . Για να επαναφέρουμε την υφή στα ψάρια, τους δίνουμε μια ελαφριά βυθοκόρηση στο αλεύρι. Αυτή η χρυσή, τραγανή επίστρωση είναι πραγματικά αυτό που παίρνει αυτή η συνταγή. Πήραμε τα καρυκεύματα μας σε μια λατινική-αμερικανική κατεύθυνση. Καπνιστή πάπρικα, αποξηραμένη ρίγανη, ή ακόμα και μπαχαρικά, όλα θα πήγαιναν κολυμπώντας  με αυτό το ψάρι.

Σερβίρετε το με πορτοκάλι η γκρειπ φρουτ

  • Εάν σερβίρετε ψάρια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει κάποιο είδος εσπεριδοειδών στο τραπέζι. Το οξύ βοηθά στη μείωση των πλούσιων γεύσεων και βοηθά στην εξισορρόπηση του τελικού πιάτου. Οι σφήνες με λεμόνι ή ασβέστη δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ, αλλά αν αισθάνεστε τολμηροί, δοκιμάστε το πορτοκάλι ή το γκρέιπφρουτ!

Στο τελείωμα προσθέστε φρέσκα βότανα

Μην ξεχάσετε στο τελείωμα να προσθέσετε με φρέσκα βότανα! Φέρνουν φρεσκάδα, γεύση και διάσταση στο τελικό σας πιάτο. Πηγαίνετε με ό, τι σας αρέσει, απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν συγκρούεται με τα μπαχαρικά που χρησιμοποιήσατε. Σκεφτείτε: βασιλικό, μαϊντανό, κόλιαντρο, σχοινόπρασο, φρέσκια ρίγανη ή εστραγκόν. Καλύτερα ακόμα, συνδυάστε και ταιριάξτε! Δεν υπάρχει τίποτα όπως πάρα πολλά βότανα.

Ακολουθεί βίντεο με συνταγές για ψάρια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Συνταγή διατροφή : Γαρίδες με ανανά και πράσινα φασόλια

Ο ρόλος της πιπερόριζας στο αδυνάτισμα

Πολύτιμες τροφές που ενισχύουν την υγεία των οστών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αυθεντική συνταγή για αυγά μπένεντικτ

Αυγά μπένεντικτ: Αν και απαιτούν λίγη προσπάθεια στην παρασκευή, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Ετοιμάστε τα το επόμενο Σαββατοκύριακο και απολαύστε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!

Πώς να εντάξετε το μπρόκολο στη διατροφή σας

Μπρόκολο: Είτε το επιλέξετε σε σαλάτες, σούπες είτε ψητό, προσθέτοντάς το στη διατροφή σας θα τονώσει την υγεία σας και θα προσθέσει περισσότερη γεύση στα γεύματά σας.

Γεύματα 30 λεπτών για πολυάσχολες ημέρες

Γεύματα 30 λεπτών: Η προετοιμασία γρήγορων, θρεπτικών γευμάτων δεν χρειάζεται να είναι πρόκληση. Με απλά υλικά και λίγη οργάνωση, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα ακόμα και τις πιο πολυσύχναστες μέρες.

Πώς να φτιάξετε σπιτικό χούμους για μεσογειακά πιάτα;

Hummus :Το σπιτικό χούμους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε μια γεύση από τη Μεσόγειο στο τραπέζι σας. Χρησιμοποιώντας απλά υλικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νόστιμο, υγιεινό συνοδευτικό που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα.

Κρέμα καλαμπόκι - Μια απλή συνταγή για ένα λαχταριστό πιάτο

Κρέμα καλαμπόκι: Η κρέμα καλαμποκιού είναι μια εξαιρετικά εύκολη και νόστιμη επιλογή για κάθε περίσταση. Το καλαμπόκι προσφέρει μια φυσική γλυκύτητα που δένει τέλεια με την κρεμώδη υφή της σάλτσας.

Close Icon