Διατροφή

Bacon Cheeseburger Pasta: Ζυμαρικά με μπέικον και γεύση burger που θα σας ξετρελάνουν

Bacon Cheeseburger Pasta: Ζυμαρικά με μπέικον και γεύση burger που θα σας ξετρελάνουν

Bacon Cheeseburger Pasta: Εάν βρίσκεστε σε δίλημμα για το φαγητό που θέλετε να απολαύσετε και το μυαλό σας έχει χωριστεί ανάμεσα σε burger και ζυμαρικά, τότε αυτή εδώ η συνταγή πρόκειται να σας λύσει τα χέρια και να σας συναρπάσει γευστικά!

Εάν βρίσκεστε σε δίλημμα και δεν ξέρετε αν θέλετε να φάτε ζυμαρικά ή burger, τότε μια συνταγή όπως αυτή θα σας λύσει τα χέρια. Μην το σκέφτεστε λοιπόν! Ανακαλύψτε πόσο ταιριάζει το ζυμαρικό της αρεσκείας σας με τον κιμά σε συνδυασμό με τσιγαρισμένο μπέικον, με μια πλούσια στρώση από τυρί να λιώνει στο στόμα. Πρόκειται σαφώς για μια συνταγή που θα κλέψει τις εντυπώσεις και που όλοι θα λατρέψουν. Ποιος δεν αγαπά τις γεύσεις που συνδυάζονται τόσο αρμονικά σε αυτή τη συνταγή, άλλωστε; Και φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κιμά από γαλοπούλα ή κοτόπουλο, να αντικαταστήσετε το μπέικον με ένα πιο ελαφρύ αλλαντικό και να δοκιμάσετε τυρί light.

Υλικά για την συνταγή

  • 500 γρ. ζυμαρικά πένες ή άλλα ζυμαρικά που σας αρέσουν
  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
  • 6 λωρίδες μπέικον, κομμένες σε κύβους
  • 1 κουτί συμπυκνωμένος πελτές ντομάτας, αδιάλυτος
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
  • Προαιρετικά: Σάλτσα μπάρμπεκιου και έτοιμη μουστάρδα

Οδηγίες παρασκευής

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, πρόκειται για μια πολύ εύκολη συνταγή που γίνεται μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά και ενθουσιάζει όλη την οικογένεια. Επομένως, δοκιμάστε την συνταγή για bacon cheeseburger pasta και το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει:

  • Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι, μαγειρέψτε το βόειο κρέας σε μέτρια φωτιά μέχρι να μην είναι πλέον ροζ. στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Στο ίδιο τηγάνι, μαγειρέψτε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
  • Αφαιρέστε με μια τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξει.
  • Στραγγίξτε τα ζυμαρικά και προσθέστε τα στο τηγάνι.
  • Ανακατέψτε την σάλτσα, το νερό, το βόειο κρέας και το μπέικον.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με το τυρί.
  • Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σταθεί για 2-3 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρουμε με σάλτσα μπάρμπεκιου και μουστάρδα αν θέλουμε.

Διατροφικά στοιχεία

1 μερίδα μας δίνει: 389 θερμίδες, 16 g λιπαρά (8 g κορεσμένα λιπαρά), 62 mg χοληστερόλη, 565 mg νάτριο, 36 g υδατάνθρακες (5 g σάκχαρα, 2 g φυτικές ίνες), 25 g πρωτεΐνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ρολό μοσχάρι με δική μας γέμιση: Μία εύκολη συνταγή για ολόκληρη την οικογένεια!

Ετοιμάστε μυρωδάτο μοσχαράκι με σάλτσα μαστίχας

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με μοσχαράκι κοκκινιστό και cranberries

Gourmet μοσχαρίσια μάγουλα με μανιτάρια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μπακαλιάρος με ελιές, πιπεριές Φλωρίνης, μελιτζάνες και κρύα σάλτσα με μπαλσάμικο ξίδι

Η παρουσία των πιπεριών Φλωρίνης, του κρεμμυδιού, του μαϊντανού και της ντομάτας στη συνταγή αυτή αυξάνει τα ποσοστά βιταμίνης C, η οποία δρα ως αντιοξειδωτικό, βοηθά να προστατεύσει τα κύτταρα από τη βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.  

Πώς να μαγειρέψετε νόστιμα με ελιές;

Αυτή η μεγάλη ελιά από την Ισπανία, είναι γνωστή ως «ισπανική βασίλισσα». Είναι μια κοκκινωπή ελιά που αποκτά μαύρο-μπλε χρώμα μετά την επεξεργασία της. Είναι μια επιτραπέζια ελιά, με πλούσια σύσταση και σαρκώδη γεύση.

Ποια διατροφή μειώνει το ροχαλητό;

Η αποφρακτική υπνική άπνοια είναι ο όρος που χρησιμοποιούν οι ειδικοί για να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει όταν κάποιος ροχαλίζει και διακόπτεται η αναπνοή του την ώρα που κοιμάται.