Ασφάλιση Υγείας

Groupama Ασφαλιστική : Στο πλευρό του σωματείου “Νέα ελπίδα Θεσσαλονίκης”

Groupama Ασφαλιστική : Στο πλευρό του σωματείου “Νέα ελπίδα Θεσσαλονίκης”

Groupama Ασφαλιστική : Στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο πλευρό του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης»

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο πλευρό του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης», με στόχο τη διασφάλιση της συνέχειας του σημαντικού ανθρωπιστικού του έργου και την προώθηση της αξίας του εθελοντισμού.

Δράσεις του σωματείου “Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης”

  • Η «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης» μέσω των δράσεών της, στηρίζει τους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη, τους ενισχύει υλικά, κοινωνικά και ψυχολογικά, ενώ παράλληλα καλλιεργεί το πνεύμα  εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς στα μέλη και τους φίλους της. Παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, οι σημαίνουσες πρωτοβουλίες του σωματείου συνεχίστηκαν διαδίδοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Όσα είπε ο διευθυντής της Groupama για την δράση του Σωματείου

  • Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής Χρήστος Κάτσιος ανέφερε σχετικά: «Συνεχίζουμε με χαρά και υπευθυνότητα να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες οι οποίες στηρίζουν το κοινωνικό σύνολο και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, ακόμα και στις δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Η Groupama Ασφαλιστική, με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, θα βρίσκεται Σίγουρα Δίπλα στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης», αρωγός, με κάθε δυνατό τρόπο, στο αξιοσημείωτο έργο του».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πανδημία ΗΠΑ : Οι ενήλικες είναι έτοιμοι να ασκήσουν περισσότερη αυτοφροντίδα

Πώς η έλευση του παιδιού δεν θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή

Ποια άσκηση προστατεύει από έμφραγμα - εγκεφαλικό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ασφαλιστικό: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο

Ασφαλιστικό:Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εξέδωσε ανακοίνωση με 14 ερωτήσεις – απαντήσεις αναφορικά με νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις εξορθολογισμού του ασφαλιστικού συστήματος»

Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων του Σεμπτεμβρίου

Οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των ταμείων του ΕΦΚΑ θα καταβληθούν από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.Οι πληρωμές για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022 ξεκινούν πριν από το τέλος του Αυγούστου.

Eurolife FFH: Έξι προγράμματα αστικής ευθύνης EurolifePartners

Η Eurolife FFH, που έχει δεσμευθεί να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, πελατών και συνεργατών, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που τους παρέχει, αναβαθμίζει το EurolifePartners, την πλατφόρμα για τους συνεργάτες της, προσθέτοντας 6 προτιμολογημένα προγράμματα αστικής ευθύνης.  Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη από τη λειτουργία εμπορικών καταστημάτων, γραφείων-ιατρείων, γυμναστηρίων-σχολών χορού-εκπαιδευτηρίων, καφέ εστιατορίων-ζαχαροπλαστείων. Επίσης, εκτός […]