Ασφάλιση Υγείας

Groupama Ασφαλιστική : Στο πλευρό του σωματείου “Νέα ελπίδα Θεσσαλονίκης”

Groupama Ασφαλιστική : Στο πλευρό του σωματείου “Νέα ελπίδα Θεσσαλονίκης”

Groupama Ασφαλιστική : Στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο πλευρό του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης»

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο πλευρό του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης», με στόχο τη διασφάλιση της συνέχειας του σημαντικού ανθρωπιστικού του έργου και την προώθηση της αξίας του εθελοντισμού.

Δράσεις του σωματείου “Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης”

  • Η «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης» μέσω των δράσεών της, στηρίζει τους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη, τους ενισχύει υλικά, κοινωνικά και ψυχολογικά, ενώ παράλληλα καλλιεργεί το πνεύμα  εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς στα μέλη και τους φίλους της. Παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, οι σημαίνουσες πρωτοβουλίες του σωματείου συνεχίστηκαν διαδίδοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Όσα είπε ο διευθυντής της Groupama για την δράση του Σωματείου

  • Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής Χρήστος Κάτσιος ανέφερε σχετικά: «Συνεχίζουμε με χαρά και υπευθυνότητα να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες οι οποίες στηρίζουν το κοινωνικό σύνολο και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, ακόμα και στις δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Η Groupama Ασφαλιστική, με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, θα βρίσκεται Σίγουρα Δίπλα στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης», αρωγός, με κάθε δυνατό τρόπο, στο αξιοσημείωτο έργο του».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πανδημία ΗΠΑ : Οι ενήλικες είναι έτοιμοι να ασκήσουν περισσότερη αυτοφροντίδα

Πώς η έλευση του παιδιού δεν θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή

Ποια άσκηση προστατεύει από έμφραγμα - εγκεφαλικό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής, Ειδικής Αγωγής και Μουσικών Σχολείων

Υπουργείο Παιδείας: Σημειώνεται ότι οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021.

Η INTERAMERICAN της υγείας υποστηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και εκστρατεία για τον διαβήτη

INTERAMERICAN: Η INTERAMERICAN δεν αρκείται στη χορηγία ασφαλιστικής κάλυψης αστικής ευθύνης για τις εκδηλώσεις, αλλά παρακινεί και τους εργαζομένους και συνεργάτες της εθελοντές αιμοδότες, που τροφοδοτούν και την εταιρική τράπεζα αίματος, να συμμετέχουν. Παράλληλα, η εταιρεία δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον της για ενημέρωση των πολιτών και προληπτική ιατρική φροντίδα σχετικά με κακοήθεις νόσους, οργανώνοντας ειδικές προνομιακές προσφορές στις ιδιόκτητες μονάδες της, αλλά και χρόνιες νόσους και ειδικότερα για τον διαβήτη.

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχοι-Βήμα βήμα η διαδικασία της αίτησης

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν εντός του έτους (αφού πρώτα ακυρώσουν ήδη υπάρχουσα υποβληθείσα αίτηση).

Οι ηλεκτρονικές αποδείξεις ιατρικών εξόδων για μεγαλύτερη έκπτωση στους φόρους

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Τα ιατρικά έξοδα που θα εξοφλούνται με κάρτες θα μετρούν διπλά στον υπολογισμό του ορίου 30% του εισοδήματος που θα πρέπει να καλύπτει ο φορολογούμενος με e-αποδείξεις.

ΕΛΣΤΑΤ: Αναζητά 60.000 απογραφείς - Οι προϋποθέσεις, τα προσόντα, η αμοιβή

ΕΛΣΤΑΤ: Ειδικότερα, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Απογραφέων της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών (ΠΚ), για απασχόληση κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και την 27η Σεπτεμβρίου, έως τις 15:00.