Ασφάλιση Υγείας

Groupama Ασφαλιστική : Στο πλευρό του σωματείου “Νέα ελπίδα Θεσσαλονίκης”

Groupama Ασφαλιστική : Στο πλευρό του σωματείου “Νέα ελπίδα Θεσσαλονίκης”

Groupama Ασφαλιστική : Στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο πλευρό του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης»

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο πλευρό του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης», με στόχο τη διασφάλιση της συνέχειας του σημαντικού ανθρωπιστικού του έργου και την προώθηση της αξίας του εθελοντισμού.

Δράσεις του σωματείου “Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης”

  • Η «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης» μέσω των δράσεών της, στηρίζει τους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη, τους ενισχύει υλικά, κοινωνικά και ψυχολογικά, ενώ παράλληλα καλλιεργεί το πνεύμα  εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς στα μέλη και τους φίλους της. Παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, οι σημαίνουσες πρωτοβουλίες του σωματείου συνεχίστηκαν διαδίδοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Όσα είπε ο διευθυντής της Groupama για την δράση του Σωματείου

  • Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής Χρήστος Κάτσιος ανέφερε σχετικά: «Συνεχίζουμε με χαρά και υπευθυνότητα να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες οι οποίες στηρίζουν το κοινωνικό σύνολο και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, ακόμα και στις δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Η Groupama Ασφαλιστική, με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, θα βρίσκεται Σίγουρα Δίπλα στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης», αρωγός, με κάθε δυνατό τρόπο, στο αξιοσημείωτο έργο του».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πανδημία ΗΠΑ : Οι ενήλικες είναι έτοιμοι να ασκήσουν περισσότερη αυτοφροντίδα

Πώς η έλευση του παιδιού δεν θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή

Ποια άσκηση προστατεύει από έμφραγμα - εγκεφαλικό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ : ξεκίνησαν οι δηλώσεις ευπαθών ομάδων

Επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ : Για τον μήνα Ιούνιο 2021, δίνεται η δυνατότητα  υποβολής δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων που ανήκουν σε ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ και οι οποίοι υπάγονται στην αριθμ.  39363/1537/30-9-2020 (Β’ 4262) ΚΥΑ.

Κορωνοιός : Ενισχύει την εξάπλωση ανθεκτικών στα φάρμακα υπερμυκητών

Κορωνοιός :  Η Βραζιλία ανέφερε τις πρώτες περιπτώσεις μιας πιθανώς θανατηφόρου μυκητιασικής λοίμωξης που  που γίνεται όλο και πιο ανθεκτική στα αντιμυκητιασικά φάρμακα.Η χώρα ήταν σε εγρήγορση για την αναδυόμενη μόλυνση από το 2016, όταν το πρώτο ξέσπασμα στην Αμερική αναφέρθηκε στη Βενεζουέλα.