Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ασφάλιση Υγείας

ΔΥΠΑ: Η δωρεάν πλατφόρμα της ΔΥΠΑ ξεπέρασε τις 5.000 συνεντεύξεις

ΔΥΠΑ: Η δωρεάν πλατφόρμα της ΔΥΠΑ ξεπέρασε τις 5.000 συνεντεύξεις

ΔΥΠΑ: Η νέα δωρεάν εφαρμογή και πλατφόρμα JOBmatch της ΔΥΠΑ συνεχίζει να προσελκύει μεγάλο αριθμό συμμετοχών

Η νέα δωρεάν εφαρμογή και πλατφόρμα JOBmatch της ΔΥΠΑ συνεχίζει να προσελκύει μεγάλο αριθμό συμμετοχών, διευκολύνοντας την άμεση σύνδεση των επιχειρήσεων τουρισμού και εστίασης με άτομα που αναζητούν εργασία σε σχετικούς τομείς, έχοντας καταγράψει συνολικά 12.237 εγγραφές. Στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες λειτουργίας της, 1.920 επιχειρήσεις και 10.317 πολίτες έχουν ήδη εγγραφεί, με το 45% των πολιτών (4.683) να είναι άνεργοι. Έχουν πραγματοποιηθεί 14.114 αντιστοιχίσεις μεταξύ επιχειρήσεων και υποψηφίων, και έχουν ολοκληρωθεί 5.297 συνεντεύξεις χωρίς καμία διαμεσολάβηση.

Οι 15 περιοχές με τις περισσότερες εγγεγραμμένες επιχειρήσεις είναι: Ρόδος, Κέρκυρα, Αθήνα (Σύνταγμα), Χανιά, Θάσος, Κως, Κεφαλονιά, Ηράκλειο Κρήτης, Κασσάνδρα, Θεσσαλονίκη (κέντρο), Σαντορίνη, Γλυφάδα, Ρέθυμνο, Πάρος και Χαλάνδρι.

Οι 10 πιο δημοφιλείς ειδικότητες μεταξύ των ανέργων είναι: Υπάλληλος γραφείου, Υποδοχή/Receptionist, Ταμίας, Τηλεφωνητής, Σερβιτόρος, Πωλητής, Οδηγός αυτοκινήτου/Van, Βοηθός σερβιτόρου, Μπαρίστα, και Υπάλληλος εξυπηρέτησης ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Η πλατφόρμα JOBmatch.dypa.gov.gr απευθύνεται στις επιχειρήσεις, ενώ η εφαρμογή JOBmatch στους αναζητούντες εργασία. Οι επιχειρήσεις δημιουργούν δωρεάν το προφίλ τους στην πλατφόρμα και μπορούν να αναζητούν άμεσα υπαλλήλους επιλέγοντας χαρακτηριστικά όπως ειδικότητα, τύπο εργασίας (μόνιμη, εποχική κλπ.), ημερομηνία έναρξης και εύρος μισθού.

Αντίστοιχα, οι ενδιαφερόμενοι για εργασία μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή JOBmatch, διαθέσιμη σε Android και iOS, να δημιουργήσουν προφίλ και να ρυθμίσουν τις επιλογές τους μέσω φίλτρων όπως επαγγέλματα, ωράριο, περιοχή, εύρος μισθού και ημερομηνία διαθεσιμότητας.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο ποιοι υποψήφιοι ταιριάζουν στην αναζήτησή τους και να προτείνουν συνέντευξη. Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι ενημερώνονται άμεσα μόλις επιλεγούν για συνέντευξη και μπορούν να αποδεχθούν ή να απορρίψουν την πρόσκληση. Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να ανανεώνουν τα φίλτρα αναζήτησης όσο συχνά επιθυμούν, προσαρμόζοντας το προφίλ τους ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τις προτιμήσεις τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2024-2025

Ξεκινά το πρόγραμμα που αφορά νέους 18-29 με 100% επιδότηση

Πληρωμές από ΕΦΚΑ ΔΥΠΑ μέχρι 14 Ιουνίου

Ποια ειναι τα ενεργά ανοιχτά προγράμματα για επιχειρήσεις κια για ανέργους;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πιθανότητα για μια μικρή παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Φορολογική δήλωση: Το επικρατέστερο σενάριο είναι να δοθεί παράταση μέχρι το τέλος Ιουλίου, όταν εκπνέει η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου για τους φορολογούμενους με χρεωστικό εκκαθαριστικό σημείωμα.

Ξεκίνησε να λειτουργεί ο καινούργιος ιστότοπος σχολών επαγγελματικής εκπαίδευσης

ΔΥΠΑ: Πρόκειται για έναν καινούργιο διαδικτυακό τόπο, αφιερωμένο αποκλειστικά στα εκπαιδευτικά προγράμματα και στις δραστηριότητες που υλοποιούνται στις 87 σχολές που λειτουργεί η ΔΥΠΑ σε περισσότερες από 20 πόλεις της χώρας

Ινδία: Η αγορά ασφάλισης υγείας θα φτάσει τα 23,8 δισ. δολάρια έως το 2028

Ινδία: Η αυξανόμενη ζήτηση για ασφάλιση υγείας μπορεί να αποδοθεί στις προσπάθειες ψηφιοποίησης των ασφαλιστικών εταιρειών νέας εποχής που στοχεύουν στην επέκταση της προσβασιμότητας στις ασφαλίσεις χρησιμοποιώντας ψηφιακές πλατφόρμες.

50000 θέσεις εργασίας ανέργων μέσω ΕΣΠΑ

ΔΥΠΑ: Όπως ανέφεραν τα αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η δράση της ΔΥΠΑ αποτελεί μέρος του προγράμματος Ανθρώπινο Δυναμικό & Κοινωνική Συνοχή 2021-2027 του ΕΣΠΑ.

Ανασφάλιστος παραμένει 1 στους 5 κατοίκους στη Φλόριντα

ΗΠΑ ασφάλιση: Μια πρόσφατη έκθεση της Ομοσπονδίας Καταναλωτών της Αμερικής που κυκλοφόρησε τον Μάιο και χρησιμοποιώντας δεδομένα 2018-2022 διαπίστωσε ότι το 10% των ιδιοκτητών κατοικιών στη Φλόριντα είναι ανασφάλιστοι.

Close Icon