Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ασφάλιση Υγείας

ΔΥΠΑ: 3η χρονιά της εκδήλωσης JobReady από τη ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ: 3η χρονιά της εκδήλωσης JobReady από τη ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ: Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την τρίτη εκδήλωση “JobReady by DYPA” το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την τρίτη εκδήλωση “JobReady by DYPA” το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα), από τις 10:00 έως τις 18.00.

Ακολουθώντας τις νέες δράσεις που στοχεύουν στην παροχή σύγχρονων υπηρεσιών συμβουλευτικής προετοιμασίας για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ένταξη των ατόμων στην αγορά εργασίας, η ΔΥΠΑ υλοποιεί τη σειρά εκδηλώσεων “JobReady by DYPA”. Στις εκδηλώσεις αυτές, οι αναζητούντες εργασία και όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εργαστήρια και ομιλίες από ειδικούς της ΔΥΠΑ, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές και οριζόντιες δεξιότητές τους (soft skills) και να προετοιμαστούν για την αγορά εργασίας. Επιπλέον, εργοδότες που έλαβαν υποστήριξη από τη ΔΥΠΑ και δημιούργησαν τις δικές τους επιχειρήσεις θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, αναδεικνύοντας τη σημασία της επιχειρηματικής συμβουλευτικής και πώς αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και οι θεματικές ενότητες περιλαμβάνουν:

  • Βελτίωση βιογραφικού
  • Εμπλουτισμός του βιογραφικού με δεξιότητες
  • Προετοιμασία για συνέντευξη
  • Αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων στην αναζήτηση εργασίας
  • Ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας
  • Καμβάς Επιχειρηματικού Μοντέλου (Business Model Canvas)
  • Διαμόρφωση business plan
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Η δωρεάν πλατφόρμα της ΔΥΠΑ ξεπέρασε τις 5.000 συνεντεύξεις

Πληρωμές από ΕΦΚΑ ΔΥΠΑ μέχρι 14 Ιουνίου

ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2024-2025

Ξεκινά το πρόγραμμα που αφορά νέους 18-29 με 100% επιδότηση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πιθανότητα για μια μικρή παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Φορολογική δήλωση: Το επικρατέστερο σενάριο είναι να δοθεί παράταση μέχρι το τέλος Ιουλίου, όταν εκπνέει η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου για τους φορολογούμενους με χρεωστικό εκκαθαριστικό σημείωμα.

Ξεκίνησε να λειτουργεί ο καινούργιος ιστότοπος σχολών επαγγελματικής εκπαίδευσης

ΔΥΠΑ: Πρόκειται για έναν καινούργιο διαδικτυακό τόπο, αφιερωμένο αποκλειστικά στα εκπαιδευτικά προγράμματα και στις δραστηριότητες που υλοποιούνται στις 87 σχολές που λειτουργεί η ΔΥΠΑ σε περισσότερες από 20 πόλεις της χώρας

Ινδία: Η αγορά ασφάλισης υγείας θα φτάσει τα 23,8 δισ. δολάρια έως το 2028

Ινδία: Η αυξανόμενη ζήτηση για ασφάλιση υγείας μπορεί να αποδοθεί στις προσπάθειες ψηφιοποίησης των ασφαλιστικών εταιρειών νέας εποχής που στοχεύουν στην επέκταση της προσβασιμότητας στις ασφαλίσεις χρησιμοποιώντας ψηφιακές πλατφόρμες.

50000 θέσεις εργασίας ανέργων μέσω ΕΣΠΑ

ΔΥΠΑ: Όπως ανέφεραν τα αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η δράση της ΔΥΠΑ αποτελεί μέρος του προγράμματος Ανθρώπινο Δυναμικό & Κοινωνική Συνοχή 2021-2027 του ΕΣΠΑ.

Ανασφάλιστος παραμένει 1 στους 5 κατοίκους στη Φλόριντα

ΗΠΑ ασφάλιση: Μια πρόσφατη έκθεση της Ομοσπονδίας Καταναλωτών της Αμερικής που κυκλοφόρησε τον Μάιο και χρησιμοποιώντας δεδομένα 2018-2022 διαπίστωσε ότι το 10% των ιδιοκτητών κατοικιών στη Φλόριντα είναι ανασφάλιστοι.

Close Icon