Γενικές Ειδήσεις

Ζώδια προβλέψεις :Πως θα αυξήσεις το προσδόκιμο ζωής σύμφωνα με το ζώδιο σου

Ζώδια προβλέψεις :Πως θα αυξήσεις το προσδόκιμο ζωής σύμφωνα με το ζώδιο σου

Ζώδια προβλέψεις : Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε πως συνδέετε το ζώδιο και οι όψεις που σχηματίζονται στον γενέθλιο χάρτη μας με την αύξηση του προσδόκιμου της ζωής μας.

Πριν από τη μετάβαση σε μια σοβαρή φάση σχέσης, θέλουμε να καταλάβουμε τη μέγιστη ποσότητα πληροφοριών σχετικά με τον σύντροφό μας.  Απλά πολλές φορές φοράμε τα γυαλιά της αγάπης και αυτά  δεν μας επιτρέπουν να κοιτάξουμε τη σκοτεινή πλευρά του ατόμου, όπου είναι και το πιο περίεργο και πιο επικίνδυνο, αναδυόμενο μέρος για την μετέπειτα καθημερινή ζωή.

Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα άλλο σημαντικό πράγμα, όπως είναι το  Μέσο προσδόκιμο ζωής από τα ζώδια. Φυσικά, αυτοί είναι κατά προσέγγιση αριθμοί, αλλά βασίζονται στα χαρακτηριστικά των εκπροσώπων. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά τα ζώδια και το προσδόκιμο ζωής τους.

Αναλυτικές προβλέψεις για το προσδόκιμο ζωής των ζωδίων

Κριός

Οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδιακού ζουν μέχρι τα  εβδομήντα οκτώ χρόνια, ενώ  Οι άνδρες εκπρόσωποι του ζωδιακού ζουν μέχρι τα εβδομήντα εννέα χρόνια.. Το πρόβλημα αυτών δημιουργείται κυρίως από το άγχος,. Προσπαθήστε να δείτε τη ζωή περισσότερο φιλοσοφικά και τότε θα σώσετε την καρδιά, και επομένως θα καταφέρετε να επεκτείνετε το προσδόκιμο ζωής σας.

Ταύρος

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που εκπροσωπούν αυτό το ζώδιο ζουν μέχρι τα ογδόντα χρόνια. Δυστυχώς, μερικές φορές οι ταύροι αντιμετωπίζουν θέματα παχυσαρκίας, αλλά και υποφέρουν οι αρθρώσεις και το ουροποιητικό τους σύστημα .Απλά εντάξτε την γυμναστική στην ζωή σας και θα αυξήσετε το προσδόκιμο μέχρι τα 100.

Δίδυμοι

Οι εκπρόσωποι του ζουν μέχρι τα ογδόντα. Δυστυχώς, οι δίδυμοι έχουν μεγάλη θνησιμότητα  ζωής  και αυτό οφείλεται στην  κατάθλιψη και το οποίο με την σειρά του δημιουργεί   προβλήματα με στην αναπνοή, τη ζύγιση και τα άκρα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εξαντλητικές δίαιτες έτσι ώστε να μην υπάρχει εξουδετερώνεται τον οργανισμό σας.

Καρκίνος

Το προσδόκιμο ζωής αγγίζει τα εβδομήντα χρόνια. Ως αποτέλεσμα, έχουν αγγειακές παθήσεις, μυωπία, παραβιάσεις του γαστρεντερικού σωλήνα, καθώς και μια αυξημένη τάση ασθένεια από το πεδίο της ογκολογίας, γι αυτό καλό θα είναι να κάνετε συχνά εξετάσεις.

Λέων

Οι Λέων ζουν μέχρι τα εβδομήντα πέντε έτη.  Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να αντιμετωπίζετε εγκαίρως τις αρρώστιες που σας τυχαίνουν. Επειδή τα λιοντάρια συχνά δημιουργούν αυτοάνοσες νόσους με αποτέλεσμα να έχουν μία μια αδύναμη καρδιά, τα μάτια, την πλάτη , γι αυτό συνιστάται να επιτρέπετε στους πλησιέστερους συγγενείς για εσάς να σας φροντίσουν.

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι αγγίζουν περίπου τα ογδόντα χρόνια ζωής: η υγεία των παρθένων είναι ισχυρή. Αν και το πεπτικό σύστημα είναι μερικές φορές μπλοκαρισμένο , γι αυτό καλό θα ήταν να γίνετε χορτοφάγοι. Οι αστρολόγοι, ωστόσο, συνιστώνται πιο συχνά να οργανώσουν ημέρες εκφόρτωσης, και να τρώνε υγιεινά τρόφιμα.

Ζυγός

Οι ζυγοί ζουν λίγο περισσότερο από τα εβδομήντα έτη. Αλλά αν φροντίσετε το ανοσοποιητικό, θα είναι δυνατό να αποφευχθούν και ασθένειες του ανοσοποιητικού συστήματος, και των προβλημάτων του δέρματος, των νεφρών, της κάτω πλάτης! Μικρότερη κρύα, μικρότερη υγρασία και όλα θα είναι καλά.

Σκορπιός

Εξήντα χρόνια με μια ουρά … Δεν τους αρέσει να ζουν σε γήρας: Είναι όλοι οι γιατροί … Αξίζει να δίδουμε προσοχή στο λαιμό και το ουροποιητικό σύστημα, τότε η γήρατος θα είναι ακατάλληλη!

Τοξότης

Σπάνια  ο Τοξότης ζει πολύ περισσότερο από εβδομήντα έτη. Έχουν μόνο ένα αδύναμο μυοσκελετικό σύστημα, για να μην αναφέρουμε την καρδιά . Γι αυτό αξίζει να φροντίσετε περισσότερο περισσότερη περιοχές όπως είναι τα μαλλιά, το δέρμα, τα νύχια για τις γυναίκες  και για  τους άνδρες τον προστάτη.

Αιγόκερως

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδιακού ζουν πάνω από τα ογδόντα έτη. Αν και έχουν την τάση να βλάπτουν συνεχώς τον εαυτό τους και να αυτοτραυματίζονται. Εν πάση περιπτώση, αξίζει να φροντίσετε τις αρθρώσεις, την ακοή, το πεπτικό σύστημα και τη χολική οδό.

Υδροχόος

Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού ζουν κάπου στα εβδομήντα χρόνια . Είναι απαραίτητο να φροντίσετε τα προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος, το γαστρεντερικό σωλήνα, το όραμα και στρες!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού ζουν λίγο παραπάνω από τα- εβδομήντα έτη. Συχνά προβλήματα με το φως, τις αρθρώσεις, το δέρμα. Συνιστάται να είστε προσεκτικοί με το νερό. Διάφορα αυτά τα ψάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι : Αυτό ήταν το προσδόκιμο ζωής τους

Χώρες ποσοστά: Αυτή η χώρα έχει το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής

Διατροφή χάστε βάρος: Δίαιτα για ζευγάρια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία : Αγκαλιάζονται και κάνουν το insta να πάρει φωτιά

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία : Ένα από τα πιο αγαπημένα αλλά και ταιριαστά ζευγάρια της show-biz, ανεβάζει μαζί φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταφέρνει να πάρουν φωτιά.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία: Ερωτευμένοι κι αγκαλιασμένοι μπροστά στον καθρέφτη

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία: Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια. Μόλις την Πέμπτη (24/06) είδαμε όμως να ποστάρουν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

«Στον πιλότο θα αφαιρέσουν τη γονική μέριμνα και κάθε επικοινωνία με το παιδί» υποστηρίζει γνωστός ποινικολόγος

«Θα υπάρξουν αποφάσεις των αρμοδίων θεσμικών οργάνων και κρίνω ότι προς το παρόν θα αποφανθούν την αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πατέρα. Έτσι, δεν θα τίθεται θέμα ευνοϊκής μεταχείρισης, καθώς δεν θα θεωρείται  ότι έχει γονεϊκά καθήκοντα. Πιστεύω ότι θα απαγορευθεί κάθε επικοινωνία ανάμεσα στο παιδί και στον πατέρα. Ο πατέρας μπορεί να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού μόλις βγει από τη φυλακή, αλλά οι πιθανότητες μίας τέτοιας δικαίωσης είναι μηδενικές», δήλωσε.

Τέλεια απόδραση : Πλέον θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα

Τέλεια απόδραση : Η «Τέλεια Απόδραση», το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι του Alpha, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αγαπήθηκε αμέσως από τους τηλεθεατές. Το γνώρισαν, το αγάπησαν και το έφεραν από την πρώτη στιγμή στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.