Γενικές Ειδήσεις

Σασμός 27/11: Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο σημερινό επεισόδιο

Σασμός 27/11: Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο σημερινό επεισόδιο

Σασμός 27/11: Ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει

Ο Σασμός έρχεται με το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές μετά την απόφαση του Αντώνη να παραιτηθεί. Πολύ συγκινητικό αναμένεται να είναι το επεισόδιο της Δευτέρας 27/11 στην σειρά του ALPHA, Σασμός καθώς ο Νικηφόρος εμφανίζεται ξανά σε όραμα στον Μανώλη και τον Μαθιό, όσο εκείνοι μιλάνε για τον ίδιο. Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει και η Μαρίνα αισθάνεται όλο και πιο έντονα ότι κάτι κακό θα συμβεί.

Τι θα δούμε σήμερα;

Καθώς  ο Αντώνης υποβάλει την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει. Την ίδια ώρα  ο Τόλης βλέπει σε φωτογραφία τη Λεμονιά και ενθουσιάζεται. Η Μαρίνα συναντά τον Αντρέα στο νεκροταφείο και έρχονται σε σύγκρουση. Τα λόγια του όμως θα την αναστατώσουν. Η Εύα πιέζεται από τον Αντρέα να αποκαλύψει ό,τι ξέρει για τον Μαθιό και βρίσκει καταφύγιο στον Βαγγέλη, δημιουργώντας μεγαλύτερο πρόβλημα. Η Αργυρώ ζητά επίμονα από τον Αστέρη να της αποκαλύψει τους λόγους της απομάκρυνσής του από την οικογένειά του καθώς συνεχίζει να μην καταλαβαίνει ακόμα την συμπεριφορά του, όσο εκείνος ακούει ακόμα μια αποκάλυψη που τον απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την οικογένειά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σασμός 23/11: Μοιραία συνάντηση της Μαρίνας με τον Αντρέα [trailer]

Σασμός 22/11: Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό [trailer]

Σασμός 20/11: Τυφλωμένη από τον πόνο η Μαρίνα για τον Πέτρο [trailer]

Σασμός 16/11: Ο Μανόλης βυθίζεται στα σκοτάδια της θλίψης του [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Τζον θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Μάνη στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς 12/4: Στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, ανακοίνωση του Τζον προς την Αθηνά ότι πλέον γυρνάει στην Μάνη για την μόνιμη εγκατάστασή του κάνουν την Αθηνά να πετάει από χαρά.