Γενικές Ειδήσεις

Σασμός 22/11: Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό [trailer]

Σασμός 22/11: Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό [trailer]

Σασμός 22/11: Η επιμονή του Αστέρη να κρατήσει την Αργυρώ και το παιδί μακριά από την οικογένειά του, την βάζει σε υποψίες.

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Σασμός». Τι θα δούμε απόψε, στις 21:00, στον Alpha; Φαίνεται πως ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό! Ο Μανόλης χαμένος στα σκοτάδια της θλίψης του, αντλεί δύναμη από μια αναπάντεχη παρουσία. Η επιμονή του Αστέρη να κρατήσει την Αργυρώ και το παιδί μακριά από την οικογένειά του, την βάζει σε υποψίες. Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό. Εκείνος αποφασίζει να μάθει τι έχει συμβεί και διατηρεί τέτοιο μένος με την οικογένειά του. Τα ανίψια της Καλλιόπης καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Λάζαρο.

Η επιμονή του Αστέρη να κρατήσει την Αργυρώ και το παιδί μακριά από την οικογένειά του, την βάζει σε υποψίες. Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό. Εκείνος αποφασίζει να μάθει τι έχει συμβεί και διατηρεί τέτοιο μένος με την οικογένειά του. Τα ανίψια της Καλλιόπης καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Λάζαρο. Η ενημέρωση της καπετάνισσας θα δημιουργήσει ένα σατανικό σχέδιο, σε συνεργασία με τη Βασιλική, με έναν και μόνο στόχο: την εξόντωση του φονιά του εγγονού της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σασμός 20/11: Τυφλωμένη από τον πόνο η Μαρίνα για τον Πέτρο [trailer]

Σασμός 16/11: Ο Μανόλης βυθίζεται στα σκοτάδια της θλίψης του [trailer]

Σασμός 15/11: Η Μαρίνα ρίχνει ευθύνες στον Αντώνη [trailer]

Σασμός 14/11: Ένας ακόμη θάνατος συγκλονίζει την Άνω Ποριά [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Τζον θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Μάνη στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς 12/4: Στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, ανακοίνωση του Τζον προς την Αθηνά ότι πλέον γυρνάει στην Μάνη για την μόνιμη εγκατάστασή του κάνουν την Αθηνά να πετάει από χαρά.