Γενικές Ειδήσεις

Ray Liotta: Πέθανε ο ηθοποιός στα 67 του χρόνια [vid]

Ray Liotta: Πέθανε ο ηθοποιός στα 67 του χρόνια [vid]

Ray Liotta: O ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας  "Dangerous Waters".

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός κινηματογράφου, Ray Liotta (Ρέι Λιότα). Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Λιότα πέθανε στον ύπνο του στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας  “Dangerous Waters”.

Ακολουθεί βίντεο:


Ο Ρέι Λιότα γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ στις 18 Δεκεμβρίου 1954 και σε ηλικία έξι μηνών υιοθετήθηκε. Έκανε τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός στο Λος Άντζελες, ενώ προηγουμένως ζούσε στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο Λιότα ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μισέλ Γκρέις από το 1997 έως το 2004.

Ο Ρέι Λιότα έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε “Goodfellas”. Ήταν απόφοιτος της σχολής υποκριτικής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι.

Ενδεικτική φιλμογραφία: 

  • Killing Them Softly (2012)
  • The Place Beyond the Pines (2012)
  • The Iceman (2012)
  • Crossing Over (2019)
  • Smokin’ Aces (2006)
  • Identity (2003)
  • Hannibal (2001)Q
  • John Q (2001)
  • Heartbreakers (2001)
  • Blow (2000)
  • Cop Land (1997)
  • Unforgettable (1996)
  • Unlawful Entry (1992)
  • Τα Καλά Παιδιά (1990)

 

Ακολουθεί βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Άγριες μέλισσες 26/5: Τι θα δούμε απόψε

Η γη της ελιάς 26/5: Τι θα δούμε απόψε

Kate Moss: Αρνήθηκε ότι ο Τζόνι Ντεπ είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της στη γνωστή δίκη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αναστασία: Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης η καταγωγή μου [vid]

Αναστασία: «Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης, απ’ όπου κι αν ήμουν. Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά. Ο προπάππους της μητέρας μου ήταν τσιγγάνος. Είμαι χαρούμενη για αυτό, γιατί μπορεί να μην είχα τη φωνή που έχω τώρα!» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.