Γενικές Ειδήσεις

Night Out: Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη [vid]

Night Out: Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη [vid]

Night Out: Ο τηλεοπτικός Πέτρος από την επιτυχημένη σειρά του Mega "Μαύρο Ρόδο", συζήτησε εφ' όλης της ύλης με τον Θεοχάρης Ιωαννίδη, ενώ κλήθηκε να πιλοτάρει ένα αεροσκάφος!

Καλεσμένος στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και το Night Out ήταν χτες βράδυ ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Ο τηλεοπτικός Πέτρος από την επιτυχημένη σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο”, συζήτησε εφ’ όλης της ύλης με τον Θεοχάρη, ενώ κλήθηκε μεταξύ άλλων να πιλοτάρει ένα αεροσκάφος!

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πήρε τηλέφωνο κι έκανε φάρσα στην κολλητή του Ευγενία Σαμαρά, η οποία μετά από αυτό υποσχέθηκε πως δεν θα πάει ως καλεσμένη στο Night Out, γελώντας. Αφού είναι η επόμενη καλεσμένη του. Ο πρωταγωνιστής του Μαύρου Ρόδου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της εκπομπής, αλλά και σε όσες του έκαναν οι συμπρωταγωνιστές του.

Όπως δήλωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης:«Ο ρόλος μου αρχικά με δυσκόλεψε. Ο Πέτρος δεν είμαι εγώ, είναι πολύ μακριά από μένα. Επειδή είναι καθημερινή η σειρά ήθελα να είναι ένας πολύπλευρος χαρακτήρας με τα καλά και τα κακά του, να αμφιταλαντεύεται και νομίζω πως αυτό έχει κάπως πετύχει σε έναν βαθμό. Το πείσμα είνα ένα κοινό στοιχείο που έχω με τον Πέτρο. Όταν του μπει κάτι στο μυαλό θέλει να το κατακτήσει».

Ο ρόλος του σε μια σειρά που σχετίζεται έμμεσα και άμεσα με τη θρησκεία έφερε από τη μεριά του Θεοχάρη Ιωαννίδη την ερώτηση σχετικά με το ποια είναι η σχέση του Μιχαήλ Ταμπακάκη με αυτή: «Δεν μπορώ να έναν τίτλο στη σχέση μου με τη θρησκεία, το ψάχνω, είμαι σε μια αναζήτηση. Με την Ελισάβετ θα περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα και τώρα περνάμε, αλλά θα είμαστε μαζί», πρόσθεσε για τις εξελίξεις στη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μαύρο Ρόδο 26/01: Η υγεία του Πέτρου έχει επιβαρυνθεί επικίνδυνα [trailer]

Μαύρο Ρόδο 25/01: Η Ελισάβετ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πέτρο ζωντανό [trailer]

Ο Λάκης Γαβαλάς καλεσμένος στην νέα εκπομπή του Mega

Καλεσμένος στο Night Out ο Ορέστης Χαλκιάς

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επανεκκίνηση των εμπορευματικών δρομολογίων της Hellenic Train από το Θριάσιο προς τη Θεσσαλονίκη

Οι μηχανοδηγοί πρότειναν από αύριο, 30 Μαρτίου, ο προαστιακός της Αθήνας να διεξάγει δρομολόγια έως τη Μαγούλα και ο Προαστιακός Θεσσαλονίκης έως το Λιτόχωρο, ενώ δεν είναι αρνητικοί στην επανεκκίνηση και του δρομολογίου Αθήνα – Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα. Ωστόσο, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη.