Γενικές Ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο 26/01: Η υγεία του Πέτρου έχει επιβαρυνθεί επικίνδυνα [trailer]

Μαύρο Ρόδο 26/01: Η υγεία του Πέτρου έχει επιβαρυνθεί επικίνδυνα [trailer]

Μαύρο Ρόδο 26/01: Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Ελισάβετ να περιορίσει την αιμορραγία από τον πυροβολισμό στο πόδι, ο Πέτρος έχει χάσει πολύ αίμα. Θα καταφέρει να γίνει καλά;

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο για την εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται “καυτό”. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ καταφέρνουν να ξεφύγουν από την αποθήκη, στην οποία τους είχε φυλακίσει ο Κροάτης. Όμως ο Πέτρος είναι βαριά τραυματισμένος. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Ελισάβετ να περιορίσει την αιμορραγία από τον πυροβολισμό στο πόδι, εντούτοις ο μικρός Καστρινός έχει χάσει πολύ αίμα. Θα καταφέρει να γίνει καλά; Η Ελισάβετ δεν φεύγει ούτε στιγμή από το πλάι του, ενώ ο Θέμης αγωνίζεται σε ένα άλλο στρατόπεδο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Μαύρο Ρόδο 26/01: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Η πόρτα της αποθήκης που βρίσκονται φυλακισμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος, επιτέλους, ανοίγει. Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου έχει επιδεινωθεί. Σε μια άλλη αποθήκη, ο Θέμης περιμένει για να βρεθεί επιτέλους με τον απαγωγέα. Ο Βίκος καταφτάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του. Η Ηγουμένη αποφασίζει να μιλήσει στην Αυξεντία για την προηγούμενη ζωή της. Θα αποφασίσει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Κασσιανή, πρόσωπο με πρόσωπο. Στο νοσοκομείο όλη η οικογένεια Καστρινού ανησυχεί για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Γεράσιμος θα πάει στην Πάτρα για να τη συναντήσει και να τη φέρει πίσω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μαύρο Ρόδο 25/01: Η Ελισάβετ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πέτρο ζωντανό [trailer]

Μαύρο Ρόδο 24/01: Κρίσιμες οι ώρες για τον Πέτρο και την Ελισάβετ [trailer]

Μαύρο Ρόδο 23/01: Η απαγωγή του Πέτρου και της Ελισάβετ κυριαρχεί [trailer]

Μαύρο Ρόδο 22/01: Τα ψέματα της Πολυξένης, η απαγωγή και το παρελθόν της Ηγουμένης [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επανεκκίνηση των εμπορευματικών δρομολογίων της Hellenic Train από το Θριάσιο προς τη Θεσσαλονίκη

Οι μηχανοδηγοί πρότειναν από αύριο, 30 Μαρτίου, ο προαστιακός της Αθήνας να διεξάγει δρομολόγια έως τη Μαγούλα και ο Προαστιακός Θεσσαλονίκης έως το Λιτόχωρο, ενώ δεν είναι αρνητικοί στην επανεκκίνηση και του δρομολογίου Αθήνα – Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα. Ωστόσο, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη.