Γενικές Ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο 24/01: Κρίσιμες οι ώρες για τον Πέτρο και την Ελισάβετ [trailer]

Μαύρο Ρόδο 24/01: Κρίσιμες οι ώρες για τον Πέτρο και την Ελισάβετ [trailer]

Μαύρο Ρόδο 24/01: Οι ώρες είναι δύσκολες για τον Πέτρο και την Ελισάβετ, με τον Κροάτη να απειλεί τη ζωή τους και όλους τριγύρω να ανησυχούν.

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο μας επιφυλάσσει η επιτυχημένη σειρά του MEGA, “Μαύρο Ρόδο”.Ο Πέτρος και η Ελισάβετ βρίσκονται σε κίνδυνο. Ο Κροάτης έχει πυροβολήσει τον Πέτρο και η αιμορραγία αρχίζει να τον καταβάλλει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ ο χρόνος κυλά εις βάρος τους. Αγωνία για όλου; τόσο στην Πάτρα όσο και στην Γερακιανή, καθώς μετά τον χαμό της Αγγελικής δεν αντέχουν ένα ακόμη πλήγμα.

Μαύρο Ρόδο 24/01: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Η Πολυξένη βλέπει μία πλευρά του Λευτέρη που δεν γνώριζε ότι υπάρχει και σοκάρεται με την απόφαση που εκείνος παίρνει για τη σχέση τους. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Παράσχος παίζει διπλό παιχνίδι. Ο Παράσχος προσπαθεί να πείσει τον Θέμη ότι οι υποψίες είναι αβάσιμες. Η Κασσιανή με τον Γιώργο προχωρούν την πλεκτάνη τους εις βάρος της Ηγουμένης. Ο τραυματισμένος Πέτρος και η Ελισάβετ απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, με ελάχιστη τροφή και νερό, αγωνιούν για τη ζωή τους, την ώρα όμως που η περιπέτεια και ο εγκλεισμός τους φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μαύρο Ρόδο 23/01: Η απαγωγή του Πέτρου και της Ελισάβετ κυριαρχεί [trailer]

Μαύρο Ρόδο 22/01: Τα ψέματα της Πολυξένης, η απαγωγή και το παρελθόν της Ηγουμένης [trailer]

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο στο Μαύρο Ρόδο;

Μαύρο Ρόδο 16/01: Οι πρωταγωνιστές καλούνται να διαχειριστούν τον θάνατο της Αγγελικής [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μαύρο Ρόδο 29/5: Θα πάρει ο Θέμης στα χέρια του το τεστ DNA Βίκου και Φιλαρέτης; [trailer]

Μαύρο Ρόδο 29/5: Η Αλεξία φαίνεται πως έχει στριμώξει για τα καλά τον Βίκο, που τελευταία στιγμή καταφέρνει να της ρίξει στάχτη στα μάτια σε σχέση με την εξαφάνιση της Κύρας.

Πανικός από το πρωί με την Τράπεζα Θεμάτων στις ενδοσχολικές εξετάσεις

Τράπεζα θεμάτων: Προβλήματα αντιμετώπισαν τα σχολεία ολόκληρης της χώρας από το πρωί, καθώς "έπεσε" το σύστημα και η όλη διαδικασία κλήρωσης θεμάτων δεν μπορούσε να διενεργηθεί ομαλά.