Βραβεία

Bravo Awards 2022: Η Chiesi Hellas διακρίθηκε για τις βιώσιμες υποδομές της

Bravo Awards 2022: Η Chiesi Hellas διακρίθηκε για τις βιώσιμες υποδομές της

Η πρωτοβουλία “Better Building” βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον». Η Chiesi Hellas, για τρίτη συνεχή χρονιά, διακρίθηκε στα βραβεία «Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022», που διοργανώνονται από το QualityNet Foundation, για την πρωτοβουλία “Better Building” στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον» (Βιώσιμη Δόμηση και Κτήρια).

Η πρωτοβουλία αυτή συνδέεται με τον 11ο Παγκόσμιο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs), που έχει θέσει ο ΟΗΕ «Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες». Πρόκειται για σημαντική διάκριση δεδομένου του υψηλού αριθμού συμμετοχών (περισσότερες από 300 πρωτοβουλίες) και της συμμετοχής περισσότερων από 16.000 πολιτών στηn ψηφοφορία ανάδειξης των νικητών.Από το 2019 η Chiesi Hellas έχει νέα έδρα στον Άλιμο Αττικής, η οποία σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να είναι οικολογικά βιώσιμη (eco-sustainable).

Το πρόγραμμα “Better Building” στοχεύει στην υπεύθυνη χρήση πόρων, όπως το νερό και η ενέργεια, στην ελαχιστοποίηση της παραγωγής απορριμμάτων και στην ενθάρρυνση της ανακύκλωσης. Ο απώτερος στόχος της πρωτοβουλίας είναι η υιοθέτηση ενός μοντέλου βασισμένου στην υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή, προκειμένου να ενισχυθεί το ευ ζην των εργαζομένων, να μειωθεί το εταιρικό αποτύπωμα στο περιβάλλον και να διατηρηθούν οι πόροι για τις μελλοντικές γενεές.

Στην τελετή βράβευσης που έγινε πρόσφατα στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παναγιώτης Ζαφειρέλλης, Procurement Officer της Chiesi Hellas. «Στόχος του προγράμματος “Better Building” είναι ένα καινοτόμο, βιώσιμο και φιλικό “σπίτι”, γιατί ο χώρος εργασίας είναι το δεύτερο σπίτι για όλους τους εργαζόμενους. Για την επίτευξή του, έχουμε καταρτίσει και υλοποιούμε ένα σχέδιο δράσης για τη διαχείριση της ενέργειας, του νερού και των απορριμμάτων καθώς και για την “πράσινη” μετακίνηση. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη διάκριση, που αφενός αναγνωρίζει αυτή μας την προσπάθεια αλλά και επιβεβαιώνει το χαρακτήρα της Chiesi Hellas ως εταιρεία BCorp: έναν οργανισμό που χρησιμοποιεί το επιχειρείν ως δύναμη για το συλλογικό καλό και φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως παράδειγμα υιοθέτησης υψηλών περιβαλλοντικών προτύπων και από άλλες επιχειρήσεις» δήλωσε ο κ. Ζαφειρέλλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Διαστάσεις ποιότητας υπηρεσιών υγείας με επίκεντρο τον ασθενή με Σπάνιο Νόσημα

Chiesi Hellas : Το ταξίδι ενός ασθενή με σπάνιο νόσημα

Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων 28/2: «Ίσες Ευκαιρίες για τους Ανθρώπους με Σπάνιες Ασθένειες»

Telemedicine - Δωρεάν ατομικά σπιρόμετρα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κυστικής Ίνωσης

Chiesi Hellas: Tιμητική διάκριση για τη συνεισφορά της στην Κοινωνία και το Περιβάλλον

#happyBREATHday καμπάνια: Οι ασθενείς με ΧΑΠ μπορούν να έχουν μια καλή ποιότητα ζωής

Ενδιαφέρουσα ενημερωτική συζήτηση με διακεκριμένους πνευμονολόγους για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια

Patient Partnerships Awards 2020: Διπλή βράβευση για την Chiesi Hellas

Μεγάλη συμμετοχή φοιτητών στο 6ο “SfEE Business Days”

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σημαντική διάκριση της GSK στα Prix Galien Greece 2023

GSK: Σημαντική βράβευση απέσπασε η GSK, πρωτοπόρος εταιρεία βιοφαρμακευτικών προϊόντων, στα φετινά βραβεία Prix Galien Greece στην κατηγορία «Καλύτερο Βιοτεχνολογικό Προϊόν».

H Chiesi Hellas στη λίστα των καλύτερων εργοδοτών για τις γυναίκες

Η Chiesi Hellas συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Great Place to Work® Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023 σε συνέχεια της συμμετοχής της στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της Πιστοποίησής της από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Κορυφαίος εργοδότης η Janssen Ελλάδος για 2η συνεχή χρονιά

Janssen: Η βιωσιμότητα, η ενσωμάτωση νέων ανθρώπων στην εταιρεία, η επιμόρφωση και ανάπτυξη, καθώς και οι ευκαιρίες καριέρας είναι οι κατηγορίες που ξεχώρισαν και χάρισαν στην εταιρεία τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη 2023».

Σημαντική διάκριση για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM

 Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Δυναμική ανάπτυξη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards" που διοργάνωσαν για έκτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.