Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Chiesi Hellas: Tιμητική διάκριση για τη συνεισφορά της στην Κοινωνία και το Περιβάλλον

Chiesi Hellas: Tιμητική διάκριση για τη συνεισφορά της στην Κοινωνία και το Περιβάλλον

Chiesi Hellas: H Chiesi δεσμεύεται να εξασφαλίσει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2035, επενδύοντας πάνω από 350 εκ. ευρώ.

Η Chiesi Hellas απέσπασε τιμητική διάκριση στην 5η τελετή απονομής των φαρμακευτικών βραβείων Prix Galien, ως τιμώμενη εταιρεία για την πιστοποίηση B Corp (Benefit Corporations) και τη συνεισφορά της στην κοινωνία και το περιβάλλον. Τα βραβεία Prix Galien αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν εξαιρετικά φαρμακευτικά επιτεύγματα που οδηγούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, ή σώζουν ζωές μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων σκευασμάτων και διαγνωστικών εργαλείων.

Το βραβείο απένειμε στον Head of Global Value & Access της Chiesi, κ. Άλεξ Παπαδάτο, ο Υφυπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος, κ. Γεώργιος Αμυράς.

Κατά την τελετή βράβευσης ο κ. Αλεξ Παπαδάτος τόνισε «Η βράβευση μας ως τιμώμενη εταιρεία αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς του ομίλου Chiesi στο περιβάλλον και την Κοινωνία αλλά και σημαντικό κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Από το 2019, η Chiesi είναι ο μεγαλύτερος πολυεθνικός φαρμακευτικός όμιλος στον κόσμο που έχει λάβει πιστοποίηση B Corp (Benefit Corporations). Στο πλαίσιο αυτό αξιολογούμε τις δράσεις μας με γνώμονα τον κοινωνικό αντίκτυπό τους. Αναζητούμε σε όλες τις δραστηριότητες μας την ισορροπία μεταξύ κέρδους και οφέλους, υιοθετώντας τα υψηλότερα πρότυπα στις κοινωνικές και περιβαλλοντικές τους επιδόσεις».

Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Chiesi Hellas αναφερόμενος στην πιστοποίηση B Corp τόνισε «Για όλους τους εργαζόμενους στην Chiesi Hellas, η πιστοποίηση B Corp λειτουργεί ως φάρος στην πορεία της αειφόρου ανάπτυξης της εταιρείας διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής απόδοσης, διαφάνειας & κοινωνικής υπευθυνότητας. Η διάκριση στα Prix Galien ,είναι η επιβράβευση των προσπάθειών μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Prix Galien Greece : Δίνει Νόμπελ υπό το πρίσμα της πανδημίας

α-Μαννοσίδωση : Η Chesi βρήκε ελπιδοφόρα θεραπεία

Patient Partnerships Awards 2020: Διπλή βράβευση για την Chiesi Hellas

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

H ελληνική φαρμακοβιομηχανία σύμμαχος στο πολύτιμο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ενώνει τις δυνάμεις της για πέμπτη συνεχή χρονιά με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Ένωσης και διασφαλίζοντας την πρόσβαση σε βασικά αγαθά στα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Οι εργαζόμενοι της Astellas ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του φορέα “Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος"

Astellas: Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, με εορταστική διάθεση ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα «...Ξωτικά του Κόσμου… Ενωθείτε» του φορέα «Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος», αναλαμβάνοντας, ως βοηθοί του Άη Βασίλη, να γεμίσουν το σάκο του με δώρα.

Sanofi Ελλάδας υποστηρίζει την ψυχική υγεία των παιδιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου), η Παγκόσμια Επιχειρησιακή Μονάδα Καταναλωτικών Προϊόντων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Sanofi προχώρησε σε μία σειρά δράσεων υποστήριξης της ψυχικής υγείας και ευεξίας ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Η πρώτη στέγη φιλοξενίας για ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις

Το φιλανθρωπικό σωματείο Aurora – Μαζί Ενάντια στα Αιματολογικά Νοσήματα πιστό στο όραμά του για έμπρακτη και ψυχολογική στήριξη ασθενών με αιματολογικά νοσήματα, πραγματοποίησε τα εγκαίνια της πρώτης στέγης φιλοξενίας στην Πάτρα.