Βραβεία

AstraZeneca : Διάκριση για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα’’ Προστατεύουμε το περιβάλλον με πράξεις’’

AstraZeneca : Διάκριση για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα’’ Προστατεύουμε το περιβάλλον με πράξεις’’

Διάκριση για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα της AstraZeneca «Προστατεύουμε το περιβάλλον… με πράξεις»  στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022

ADMAN

Μία πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε το τετραετές περιβαλλοντικό πρόγραμμα της AstraZeneca «Προστατεύουμε το Περιβάλλον με Πράξεις 2019-2022» στη φετινή τελετή απονομής Bravo Sustainability Awards 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2022. H διάκριση αφορά στον Πυλώνα «Περιβάλλον» στη θεματική «Ανάπτυξη Ενεργειών Αφύπνισης & Ενημέρωσης για το Περιβάλλον».

Θεμελιωμένο στις αρχές της βιωσιμότητας και της ορθής περιβαλλοντικής διαχείρισης, το πρόγραμμα «Προστατεύουμε το Περιβάλλον με Πράξεις 2019-2022», συνδέει νοηματικά τις 4 μαθηματικές πράξεις με 4 ετήσιες δράσεις περιβαλλοντικής προστασίας. Με την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρίας αφαιρέθηκε η ρύπανση από πέντε ακτές της Ελλάδας απομακρύνοντας 450 κιλά απορριμμάτων το 2019, προστέθηκε οξυγόνο φυτεύοντας 411 νεαρά δέντρα το 2020, ενώ το 2021 πολλαπλασιάστηκε η ενέργεια με τη φωταγώγηση 4 αστικών πάρκων μέσω ηλιακών κολώνων νέας τεχνολογίας LED, σε τρία πάρκα στην Αθήνα και σε ένα στη Θεσσαλονίκη. Και φέτος, μοιράζεται η περιβαλλοντική γνώση, συμμετέχοντας σε αντίστοιχες δράσεις σε σχολεία ολόκληρης της χώρας.

 

  • H κα Γιώτα Κοτσεκίδου, External Affairs Director της AstraZeneca, επισήμανε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων: «Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τις αρχές της περιβαλλοντικής στρατηγικής μας, ώστε να μειώσουμε ακόμη περισσότερο το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης στην κοινωνία και ειδικότερα στις επόμενες γενιές. Ευχαριστώ, εκ μέρους όλων των ανθρώπων της ΑstraΖeneca, όσους μας υποστήριξαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και φυσικά τους διοργανωτές για την τιμητική διάκριση του τετραετούς περιβαλλοντικού μας προγράμματος».

 

Κάθε χρόνο ο Θεσμός Bravo αναπτύσσει έναν κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με βάση τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στην χώρα μας. Φέτος, ο Θεσμός Bravo σημείωσε «ρεκόρ» συμμετοχών, με περισσότερες από 300 πρωτοβουλίες να συμμετέχουν στον Ετήσιο Κοινωνικό Διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, από 185 συμμετέχοντες Οργανισμούς που προέρχονται από το κοινό των Επιχειρήσεων, των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Οργανισμών της Κοινωνίας Πολιτών και των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων. H αξιολόγηση των πρωτοβουλιών που αναδεικνύονται γίνονται μέσα από τις επιστημονικές επιτροπές του Θεσμού, οι οποίες αποτελούνται από 170 μέλη και με την ενεργή συμμετοχή περισσότερων από 16.000 Ενεργών Πολιτών αναδείχθηκαν οι καλύτερες πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Άλμα Ζωής: Απολoγισμός Α' Κύκλου «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» 2022

Δύο νέες υποπαραλλαγές της Omicron που οδηγούν σε ένα κύμα λοιμώξεων COVID-19 στη Νότια Αφρική εντοπίστηκαν στον Καναδά.

Η 2η ενισχυτική ή 4η δόση εμβολίου Covid-19 μπορεί να ενισχύσει την ανοσιακή άμυνα του οργανισμού πέρα από το ανώτερο επίπεδο προστασίας που επιτυγχάνεται με την τρίτη δόση

Πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το κοκτέιλ αντισωμάτων της AstraZeneca

Η προληπτική θεραπεία COVID που μειώνει το ιικό φορτίο των υποπαραλλαγών της Omicron

Εγκρίθηκε στην Βρετανία η προληπτική θεραπεία COVID της AstraZeneca

Η AstraZeneca προχωρά στην ανάπτυξη συσκευών εισπνοής

Το Υπ. Υγείας του Ισραήλ θα προσφέρει το Evusheld της AstraZeneca σε ανοσοκατεσταλμένους ανθρώπους

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σημαντική διάκριση για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM

 Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Δυναμική ανάπτυξη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards" που διοργάνωσαν για έκτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Bravo Awards 2022: Η Chiesi Hellas διακρίθηκε για τις βιώσιμες υποδομές της

Η πρωτοβουλία “Better Building” βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον». Η Chiesi Hellas, για τρίτη συνεχή χρονιά, διακρίθηκε στα βραβεία «Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022», που διοργανώνονται από το QualityNet Foundation, για την πρωτοβουλία “Better Building” στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον» (Βιώσιμη Δόμηση και Κτήρια).

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022 «ζωντανά»… με φόντο την Ακρόπολη!

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, η επιτυχημένη διοργάνωση της Noufio Communication Services, με την οποία οι φαρμακοποιοί επιβραβεύουν από το 2017 τις καλύτερες πρακτικές, υπηρεσίες, καινοτομίες και προϊόντα της φαρμακευτικής αγοράς, «επιστρέφουν» με φυσική παρουσία, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022.

Johnson & Johnson Ελλάδος: Βραβείο ως Κορυφαίος Εργοδότης Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022

Διεθνής διάκριση για την Johnson & Johnson Ελλάδος που πιστοποιήθηκε ως «Top Employer» (Κορυφαίος Εργοδότης) Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022 από το διεθνή οργανισμό «Top Employers Institute», ο οποίος αναγνωρίζει πρακτικές αριστείας  εταιρειών σε όλο τον κόσμο.