Επιχειρηματικά

ΒΙΑΝΕΞ : 10 στην λίστα με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες

ΒΙΑΝΕΞ : 10 στην λίστα με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες

ΒΙΑΝΕΞ : Η Έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) διεξάγεται για 21η συνεχή χρονιά από την Randstad και αποτελεί την πιο πλήρη και ανεξάρτητη έρευνα πάνω στην εικόνα του εργοδότη με περισσότερους από 190.000 συμμετέχοντες σε 34 χώρες παγκοσμίως.

Στη λίστα Τop 10 των πιο ελκυστικών εργοδοτών συμπεριλήφθηκε η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. σύμφωνα με την τελευταία έρευνα Employer Brand που πραγματοποίησε η Randstad στην Ελλάδα για το 2021.Η Έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) διεξάγεται για 21η συνεχή χρονιά από την Randstad και αποτελεί την πιο πλήρη και ανεξάρτητη έρευνα πάνω στην εικόνα του εργοδότη με περισσότερους από 190.000 συμμετέχοντες σε 34 χώρες παγκοσμίως.

Για την Ελλάδα, η έρευνα πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά αξιολογώντας ένα δείγμα των 150 μεγαλύτερων εταιρειών σε επίπεδο αριθμού προσωπικού. Σημειώνεται ότι στη φετινή έρευνα συμμετείχαν 3.600 άτομα, μεταξύ των οποίων Έλληνες φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, μέσω διαδικτυακών συνεντεύξεων που έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2021.

Αυτή είναι η πιο λαμπρή έρευνα παγκοσμίος

  • Η έρευνα Employer Brand αποτελεί την πιο λεπτομερή έρευνα παγκοσμίως, μελετώντας την ελκυστικότητα των μεγαλύτερων εταιρειών σε αριθμό προσωπικού, έτσι όπως γίνεται αντιληπτή από το ευρύ κοινό, καθώς και τα κριτήρια προτίμησης των δυνητικών υποψηφίων σε έναν νέο εργοδότη. Η συγκεκριμένη έρευνα παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τις μη οικονομικές παροχές που εμπνέουν τους εργαζόμενους με τρόπους που δεν σχετίζονται με τα χρήματα, ενώ τα ευρήματά της αποτελούν σημαντικά στοιχεία για τη στρατηγική προσέλκυσης και διατήρησης των ταλέντων. Στο πλαίσιο της έρευνας, σύμφωνα με τη γνώμη των Ελλήνων εργαζομένων, αναδεικνύονται σημεία που αφορούν στα κίνητρα επιλογής εργασίας ανά γενιά, στους λόγους παραμονής και αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος, στις ελκυστικές παροχές, στους κλάδους που καταγράφουν τις καλύτερες επιδόσεις  και τέλος τις αναδυόμενες τάσεις σε σχέση με τα κίνητρα επιλογής της εργασίας.

Όσα δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ

  • Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ανέφερε σχετικά με τη διάκριση της ΒΙΑΝΕΞ: «Για εμάς στη ΒΙΑΝΕΞ, το πολυτιμότερό κεφάλαιο είναι οι άνθρωποί μας. Επενδύουμε συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό μας και στηρίζουμε σταθερά τις θέσεις εργασίας στη χώρα μας παρά τις προκλήσεις. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη διάκριση αυτή, καθώς αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στο όραμα και την εταιρική μας φιλοσοφία για ποιότητα στην παραγωγή, φροντίδα προς τον άνθρωπο».

Όσα δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ

  • Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad για την Ελλάδα κα Leigh Ostergard σχολίασε: «Καταρχάς θα ήθελα εκ μέρους της Randstad να σας συγχαρώ για την ανάδειξη της εταιρείας σας στα φετινά Randstad Employer Brand Awards. Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε ελληνικές εταιρείες να διακρίνονται σε ένα τόσο σημαντικό τομέα, αυτό του Employer Branding και μάλιστα σε ένα τόσο εύθραυστο και παράλληλα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Πρέπει να πούμε ότι η ισχυρή εικόνα εργοδότη συνιστά ένα πολύτιμο στοιχείο που συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητα των εταιρειών να προσελκύουν και να διατηρούν το ανθρώπινο δυναμικό που επιθυμούν. Επιπλέον, είναι αναγκαίο να επισημάνουμε ότι η στρατηγική για τη δημιουργία ενός ελκυστικού Employer Brand χρειάζεται να λαμβάνει υπόψη της και να εναρμονίζεται με την εταιρική στρατηγική στο σύνολό της, όταν οι εταιρείες επιδιώκουν να ασκούν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο με τους εργαζόμενους τους. Όταν αυτό συμβαίνει, η αξιοπιστία των προσδοκιών των ανθρώπων μας, είναι βέβαιο ότι θα παρακινήσει τις εταιρείες να αναλάβουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες, σημειώνοντας καλύτερες αποδόσεις σε ό,τι αφορά στην υπόσχεσή τους ως ελκυστικοί εργοδότες».

Σχετικά με τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

  • Με περισσότερα από 95 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του φαρμάκου, η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. καταγράφει κορυφαίες επιδόσεις σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, το οποίο περιλαμβάνει παραγωγή, εμπορία, εξαγωγή και διανομή φαρμακευτικών σκευασμάτων.
  • Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. διαθέτει τέσσερα state-of-the-art, εξειδικευμένα εργοστάσια, με εξαιρετικές παραγωγικές δυνατότητες σε όλο το φάσμα της παραγωγής φαρμάκου, ενώ αναβαθμίζει συνεχώς το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών επενδύοντας σε τεχνολογικό εξοπλισμό.
  • Την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε εμπιστεύονται διαχρονικά μεγάλοι πολυεθνικοί φαρμακευτικοί οίκοι, συνάπτοντας συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλη χρονική διάρκεια. Ο τομέας των εξαγωγών αποτελεί στρατηγική επιλογή για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., με τα προϊόντα της να κυκλοφορούν σε 56 χώρες παγκοσμίως.
  • Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε απασχολεί σήμερα 1.256 άτομα, στην πλειονότητά τους υψηλής επιστημονικής ειδίκευσης, ενώ παράλληλα επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού.

Σχετικά με την Randstad

  • Η Randstad είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών HR. Αποστολή μας είναι να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν τις πραγματικές δυνατότητές τους, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας του σήμερα και του πάθους μας για τους ίδιους τους ανθρώπους. Είναι αυτό που στην Randstad ονομάζουμε Human Forward. Το 2020 υποστηρίξαμε περισσότερους από δύο εκατομμύρια υποψήφιους να βρουν την εργασία που επιθυμούσαν σε συνεργασία με τους 236.000 πελάτες μας, εκπαιδεύοντας περίπου 350.000 ανθρώπους. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε  από το 2010 στηρίζοντας τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν τη δυναμική τους. Αυτό το κάνουμε συνδυάζοντας τη δύναμη της τεχνολογίας σήμερα με το πάθος μας για τους ανθρώπους. Η Randstad έχει παρουσία σε 38 χώρες στον κόσμο και κατέχει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις στις μισές από αυτές. Το 2020, η Randstad απασχολούσε περίπου 34.680 υπαλλήλους με τα συνολικά της έσοδα να ανέρχονται τα 20,7 δισ. ευρώ. Η Randstad ιδρύθηκε το 1960 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Diemen της Ολλανδίας. Η μετοχή της Randstad Holding N.V.  είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο NYSE Euronext Amsterdam, όπου οι μετοχές του ομίλου είναι εμπορεύσιμες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Εμβόλια : Κλινική μελέτη αξιολογεί την αποτελεσματικότητα διαφορετικών εμβολίων

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 151 : Το πένθος βυθίζει το Διαφάνι

Hair extension :Μάθετε τα πάντα για την ποιότητα και διάρκεια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» –  Παραδόθηκαν σήμερα η Ουρολογική–Πλαστική Χειρουργική Μονάδα και η ΜΕΘ Νεογνών. 

Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα από την AstraZeneca

«Εάν είσαι άνω των 50 ετών, ενεργός καπνιστής ή έχεις διακόψει το κάπνισμα τα τελευταία 15 χρόνια, μην περιμένεις! Η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα μπορεί να σώσει τη ζωή σου. Συμβουλέψου σήμερα το γιατρό σου για τον προσυμπτωματικό έλεγχο».

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια : Αυτά είναι τα συμπτώματα

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια : Είναι η κατάσταση, στην οποία οι νεφροί σταματούν ξαφνικά να λειτουργούν, με αποτέλεσμα τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού, τα υγρά και οι ηλεκτρολύτες να συσσωρεύονται στο σώμα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα.

Στερεότυπα και σεξιστικές αναφορές στο διαφημιστικό σποτ για τη γονιμότητα ακυρώνουν το συνέδριο

Το προωθητικό βίντεο του συνεδρίου όπως και το κείμενο της πρόσκλησης εγείρουν σοβαρά ζητήματα και δεν επιτρέπουν την συμμετοχή μου ούτε με την ιδιότητα του Δημάρχου ούτε με την ιδιότητα του επιστήμονα

Διπλή βράβευση για την Johnson & Johnson στα Health & Safety Awards 2021

Johnson & Johnson: Διπλή βράβευση για την οικογένεια εταιρειών Johnson & Johnson η οποία διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες στα Health & Safety Awards 2021, αναδεικνύοντας τη σημασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Η Pfizer Hellas για 8η χρονιά υποστηρικτής της Ομάδας Αιγαίου

Pfizer Hellas: Για 8η χρονιά η Pfizer Hellas υποστηρίζει το έργο της Ομάδας Αιγαίου. Η δωρεά των 10.000 ευρώ προς την Ομάδα Αιγαίου εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas για την ενίσχυση δράσεων που προάγουν την προληπτική ιατρική και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών.

Ψηφιακή πλατφόρμα επαγγελματικού προσανατολισμού από μαθητές Κολλεγίου

Η κα. Δαμαλή αναφέρει πως «Οι νέοι θα έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες από ειδικούς που θα απαντούν και στις ερωτήσεις τους, ώστε να συλλέξουν οι ίδιοι τα στοιχεία που χρειάζονται για να πορευτούν στην εφηβική αλλά και στη μετέπειτα πορεία τους, έχοντας αξιόπιστες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα άγχη και τους προβληματισμούς τους».