Επιχειρηματικά

Stephen Hahn FDA: Ο πρώην επίτροπος του Οργανισμού προσωρινός ιατρικός διευθυντής της YourBio Health

Stephen Hahn FDA: Ο πρώην επίτροπος του Οργανισμού προσωρινός ιατρικός διευθυντής της YourBio Health

"Το σχέδιό μας είναι να δώσουμε στους ανθρώπους πρόσβαση στις βιολογικές τους πληροφορίες με τρόπο που να τους δίνει περισσότερο έλεγχο στις αποφάσεις για την υγεία τους"

Stephen Hahn FDA: Ο πρώην Επίτροπος του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA Hahn αναλαμβάνει προσωρινό ρόλο υπεύθυνου μάρκετινγκ CMO της ναυαρχίδας  YourBio Health. Στη YourBio, ο Hahn θα παρέχει την κλινική και εμπορική τεχνογνωσία του καθώς η εταιρεία φαίνεται να παρέχει απομακρυσμένο υλικό για τον έλεγχο αίματος για πλατφόρμες τηλεθεραπείας. (FDA)

Μετά την απόκτηση εργασίας στη θερμοκοιτίδα της πρωτοπόρου Ναυαρχίδας Flagship Pioneering στις επιστήμες της ζωής νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο πρώην Επίτροπος του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA Stephen Hahn θα υπηρετήσει τώρα ως προσωρινός ιατρικός διευθυντής σε μία από τις εταιρείες χαρτοφυλακίου της επιχείρησης που εστιάζει στη συλλογή αίματος και τη διάγνωση της COVID-19.

Η εταιρεία που μετονομάσθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ως YourBio Health παρουσίασε μια συσκευή αιμοληψίας με κουμπιά που στοχεύει να κάνει τη διαδικασία γρήγορη και ανώδυνη. Παλαιότερα γνωστή ως Seventh Sense Biosystems, η εταιρεία ιδρύθηκε για πρώτη φορά από τη Ναυαρχίδα Flagship το 2011. Η YourBio προσφέρει επίσης δοκιμές αντισωμάτων μετά το εμβόλιο για την COVID-19-μέσω κιτ συλλογής δειγμάτων στο σπίτι που διατίθενται επί του παρόντος στο Ηνωμένο Βασίλειο – τα οποία μπορούν να λάβουν οι άνθρωποι αφού λάβουν έναν εμβολιασμό από μια άλλη τεράστια επιχείρηση Flagship, τη Moderna.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως επικεφαλής του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA της κυβέρνησης Τραμπ, ο Χαν είδε την έναρξη της πανδημίας της COVID-19 και τα κύματα που ακολούθησαν σε όλη τη χώρα και βοήθησε να επιβλέψει την έγκριση εμβολίων από τη Moderna, την Johnson & Johnson καθώς και τη Pfizer και την BioNTech- για να μην αναφέρουμε δεκάδες εγκρίσεις έκτακτης ανάγκης για διαγνωστικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό και άλλες συσκευές.

Τώρα, ο πρώην επικεφαλής του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA Χαν εντάσσεται στην εταιρεία που υποστηρίζει τη βιοτεχνολογία. Τώρα, ο Χαν φέρει τον τίτλο του επικεφαλής ιατρικού αξιωματούχου για την Πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής και Υγείας της Ναυαρχίδας. Και στην YourBio, ο πρώην επικεφαλής ιατρικός διευθυντής του Κέντρου Καρκίνου MD Anderson θα παράσχει επίσης την κλινική και εμπορική τεχνογνωσία του καθώς η εταιρεία θα λανσάρει νέα προϊόντα με γνώμονα την παροχή απομακρυσμένου υλικού εξέτασης αίματος για πλατφόρμες τηλεθεραπείας.

Στην κορυφή αυτού του μήνα, η YourBio συγκέντρωσε 21 εκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση από τους συνεργάτες Flagship και Newpath Partners για να επιταχύνει την υιοθέτηση της νεότερης έκδοσης της συσκευής της με μικροβελόνες, την TAP II, η οποία αντλεί δείγμα από το πάνω μέρος του βραχίονα σε δύο έως τρία λεπτά και το εναποθέτει σε αποσπώμενο δοχείο.

Το σύστημα TAP II έλαβε σήμα CE στην Ευρώπη τον περασμένο Φεβρουάριο. «Η μετονομασία από Seventh Sense σε YourBio Health έρχεται σε μια καθοριστική στιγμή στην ιστορία της εταιρείας μας και αντικατοπτρίζει καλύτερα αυτό που είμαστε σήμερα», δήλωσε ο εκτελεστικός πρόεδρος Χάρι Γουίλκοξ σε δήλωσή του.

“Το σχέδιό μας είναι να δώσουμε στους ανθρώπους πρόσβαση στις βιολογικές τους πληροφορίες με τρόπο που να τους δίνει περισσότερο έλεγχο στις αποφάσεις για την υγεία τους”, δήλωσε ο Wilcox. «Με την κίνηση προς την τηλεϊατρική και την εξατομικευμένη ιατρική, είμαστε σε καλή θέση να παίξουμε τον ρόλο μας στη διαμόρφωση του μέλλοντος της υγειονομικής περίθαλψης παρέχοντας λύσεις που θέλουν οι άνθρωποι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο FDA θα απαιτήσει 50% αποτελεσματικότητα για τα εμβόλια COVID -19 – Είναι εφικτό;

Πως ο Τραμπ επιχειρεί να καταπολεμήσει το υψηλό κόστος των φαρμάκων

Αγώνας για τον νέο επικεφαλής του FDA – Ποιος προκρίνεται

Με βαρύ βιογραφικό ο νέος επίτροπος Τροφίμων και Φαρμάκων του FDA

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η έρευνα της Moderna δείχνει ότι βρέθηκαν λιγότερα πρωτοποριακά κρούσματα μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν αργότερα

Η Moderna έχει επίσης ζητήσει άδεια από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για ενισχυτικό εμβόλιο τρίτης δόσης, το οποίο θα είναι το μισό της δόσης του υπάρχοντος εμβολίου.

Πλατεία Συντάγματος & Ομόνοια «Ντύθηκαν» στα πράσινα για την Παγκόσμια Ημέρα Λεμφώματος

Με κεντρικό μήνυμα «Light It Green», η βιοφαρμακευτική εταιρεία Gilead Sciences, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου ΕΛΛ.Ο.Κ. και των μελών της, των Συλλόγων Ασθενών ΑγκαλιάΖΩ και Κ.Ε.Φ.Ι., υλοποίησε την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα.

Το Ντουμπάι άνοιξε τη μεγαλύτερη πισίνα κατάδυσης στον κόσμο με μια ολόκληρη βυθισμένη πόλη

Κατά μήκος της διαδρομής, υπάρχουν δύο καταδυτικοί χώροι που επιτρέπουν στους δύτες να ξεκουραστούν και να συνομιλήσουν. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό του Deep Dive Dubai είναι ένας χώρος ξηρού αέρα, όπου οι δύτες μπορούν ακόμη και να αφαιρέσουν τον εξοπλισμό τους και να βγουν εντελώς έξω από το νερό. Αναπτυγμένος ως προορισμός παγκόσμιας κλάσης για δύτες, υπάρχουν επιλογές για όλους. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι δύτες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία, ενώ υπάρχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

H AstraZeneca επιβραβεύει την Καινοτομία στα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

AstraZeneca: Η AstraZeneca επιβραβεύει την Καινοτομία στην πρώτη τελετή βράβευσης των Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Η Ford αξιολογεί την εντολή του Μπάιντεν για το εμβόλιο

Η εταιρεία σχεδιάζει να αξιολογήσει "τις νέες εκτελεστικές ενέργειες για να καθορίσει ποιες προσαρμογές πρέπει να γίνουν στην τρέχουσα πολιτική εμβολιασμού καθώς συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των εργαζομένων της", συνέχισε ο εκπρόσωπος