Επιχειρηματικά

Southwest Airlines: Προσφέρει επιπλέον αμοιβή σε εργαζόμενους που εμβολιάζονται

Southwest Airlines: Προσφέρει επιπλέον αμοιβή σε εργαζόμενους που εμβολιάζονται

Το Insider είπε ότι οι αεροπορικές εταιρείες Delta, Alaska και Horizon απαιτούν εμβολιασμό στις νέες προσλήψεις ενώ ενθαρρύνουν τους υπάρχοντες υπαλλήλους να εμβολιαστούν.

Southwest Airlines: Η Southwest είναι η τελευταία αεροπορική εταιρεία που προσφέρει οικονομικά κίνητρα για να εμβολιαστούν περισσότεροι υπαλλήλοι κατά της COVID-19. Οι υπάλληλοι της Southwest που πληρώνονται ανά ώρα θα λάβουν 16 επιπλέον ώρες αμοιβή εάν εμβολιαστούν πριν από τις 15 Νοεμβρίου, ανέφερε το Insider, επικαλούμενο το CNBC και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης. Οι εργαζόμενοι που δεν πληρώνονται ωριαία, όπως οι πιλότοι και οι αεροσυνοδοί, θα λαμβάνουν αμοιβή για 13 τμήματα ταξιδιού, ανέφερε ένα σημείωμα της Southwest.

Το Insider ανέφερε ότι η Southwest επιβεβαίωσε ότι θα μειώσει επίσης την αμοιβή καραντίνας στους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους που μολύνθηκαν με την COVID μετά τις 16 Νοεμβρίου. Αυτή η  προστασία παρέχει στους εργαζόμενους πλήρη αμοιβή για έως και 10 ημέρες εάν εκτίθενται ή μολύνονται. Παρόμοιες κινήσεις έχουν ανακοινωθεί από τις Alaska Airlines, Delta Airlines και American Airlines, ανέφερε το Insider. Τον περασμένο μήνα, η Delta είπε ότι οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι θα πρέπει να πληρώνουν επιπλέον 200 δολάρια μηνιαίως για ασφάλιση υγείας.

Η United Airlines έχει ήδη δώσει εντολή για εμβόλια για όλους τους εργαζόμενους.

Το Insider είπε ότι οι αεροπορικές εταιρείες Delta, Alaska και Horizon απαιτούν εμβολιασμό στις νέες προσλήψεις ενώ ενθαρρύνουν τους υπάρχοντες υπαλλήλους να εμβολιαστούν.

“Η Southwest Airlines δίνει σε πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό 16 ώρες επιπλέον αμοιβή-και μειώνει τις ειδικές αμοιβές ασθενών για τους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους που θα κολλήσουν την COVID-19”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Διευρύνεται η λίστα των πολυεθνικών κολοσσών που ζητούν από το προσωπικό τους τον πλήρη εμβολιασμό του.

Οι χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού αρχίζουν να άρουν τις απαγορεύσεις ταξιδιών που σχετίζονται με την πανδημία αλλά τα εμπόδια παραμένουν

Μικρότερος ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού στα αεροπλάνα από ότι σε χώρους εργασίας και σχολικές τάξεις

Κορωνοϊός αεροπορικές πτήσεις: Νέες οδηγίες της Ελλάδας μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τελετή αποφοίτησης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “mini-mba in Pharma”

Πρόγραμμα σπουδών mini-mba in Pharma: Με αφορμή την τελετή αποφοίτησης, η Πρόεδρος της Ε.Ε.Φα.Μ, Ντανιέλα Μάλο, δήλωσε: «Στην Ε.Ε.Φα.Μ. διαχρονικά προσπαθούμε να ανιχνεύουμε τις αναδυόμενες ανάγκες των στελεχών του φαρμακευτικού κλάδου και να τους παρέχουμε γνώσεις και εργαλεία προσαρμοσμένα σε αυτές ακριβώς τις ανάγκες. Μία από τις κυριότερες παραμέτρους εκπλήρωσης αυτού του στόχου, είναι το “mini-mba in Pharma”, που εδώ και 4 χρόνια εμπνέει, εκπαιδεύει και προετοιμάζει τα στελέχη που θα ηγηθούν της ανάπτυξης του ελληνικού φαρμακευτικού κλάδου τα επόμενα χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!».

ΣΕΙΒ: Η γενίκευση του άδικου και καταστροφικού Claw-back στο χώρο της υγείας, δεν αποτελεί λύση

ΣΕΙΒ: "Κατανοούμε πλήρως την απόγνωση στην οποία βρίσκονται οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις, αλλά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι όφελος θα προκύψει από ένα ενδεχόμενο κανιβαλισμό σε βάρος των υπολοίπων κλάδων της Υγείας, στον οποίο οδηγεί η άποψη για γενίκευση του Claw-back", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΙΒ.

Η Lavipharm αρωγός στο έργο του MDA Ελλάς

Δυναμικό παρών έδωσε η Lavipharm στο φθινοπωρινό Ladies Lunch που διοργάνωσε το MDA Ελλάς, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις .

Όλο και περισσότερα εργαστήρια αρχίζουν να αναπτύσσουν εμβόλια εναντίον του ιού της γρίπης χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία mRNA.

«Είναι μια πολύ ελκυστική αγορά για τα μεγάλα εργαστήρια. Πέρα από τη Moderna, η οποία είναι καινούρια στον τομέα αυτό, οι άλλοι, όπως οι Sanofi, AstraZeneca ή GSK, είναι πολύ καλά τοποθετημένοι όσον αφορά τη γρίπη», παρατηρεί η Τζαμιλά Ελ Μπουγκρινί, ειδική στις βιοτεχνολογίες στην εταιρεία χρηματιστηριακών αναλύσεων Invest Securities.

Pfizer Θεσσαλονίκη: Eγκαίνια εγκαταστάσεων παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών

Pfizer Θεσσαλονίκη: Η Pfizer ανακοινώνει εμβληματική επένδυση στην Ελλάδα με τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη.

Σε κίνδυνο η οικονομική ανάκαμψη στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω και της ενεργειακής κρίσης

Το τμήμα του Kwarteng «υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τις εταιρείες τις επόμενες ημέρες για να κατανοήσει περαιτέρω και να βοηθήσει στον μετριασμό των επιπτώσεων των αυξήσεων κόστους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις».