Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το Vodafone TV γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό

Το Vodafone TV γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό

Το Vodafone TV γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό με τη δεύτερη σεζόν της σειράς Pablo.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Pablo, της πρώτης παιδικής σειράς με κεντρικό ήρωα ένα παιδί με αυτισμό επιστρέφει ανανεωμένη στην Ελλάδα μέσα από το Vodafone TV στις 2 Απριλίου, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό και δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την αποδοχή και την συμπερίληψη.

Σε αυτόν τον νέο κύκλο της σειράς ο Pablo και οι φίλοι του ενημερώνουν το κοινό για τις προκλήσεις του αυτισμού μέσα από μικρές ιστορίες γεμάτες ομορφιά, ζωντάνια και φαντασία. Για τις ανάγκες μεταγλώττισης της σειράς επιλέχθηκαν μέσα από ακροάσεις τρία άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού ώστε να δώσουν φωνή στους πρωταγωνιστές. Έτσι, στον δεύτερο κύκλο ακούμε τον Απόστολη Μητρέλη στον ρόλο του Pablo, τη Μέλανη Ζαχαριάδη στον ρόλο του Λάμα και τον Κωνσταντίνο Χατζιάρα στον ρόλο της Καμηλοπάρδαλης. Η μεταγλώττιση πραγματοποιήθηκε στα Studios της Authorwave με σκηνοθέτρια τη Χρυσούλα Παπαδοπούλου και  υποστηρίχθηκε από τον εξειδικευμένο οργανισμό στη δημιουργία ιδανικών συνθηκών εξυπηρέτησης για άτομα με αναπηρία TheHappyAct.

  • Η σειρά “Pablo” αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πώς τα άτομα με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους. Κάθε επεισόδιο της σειράς διαρκεί περίπου 10′ και διηγείται μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αυτισμό μέσα από τα μάτια του Pablo, συνδυάζοντας ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια.

Με άξονα την ισότιμη κοινωνική συμμετοχή για όλους/ες, που αποτελεί πυλώνα του εταιρικού σκοπού η Vodafone είναι μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που κάνουν πράξη την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλα τα άτομα, μέσα από μία σειρά πρωτοβουλιών, αλλά και πολιτικών που εφαρμόζει για τη διαφορετικότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση. Ανάμεσα σε αυτές τις πρωτοβουλίες ξεχωρίζει και το νεοσύστατο Neurodiversity & Allies Network που στοχεύει στην ενημέρωση για ζητήματα συμπερίληψης και αποδοχής της Νευροδιαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο, μέσα από τη δημιουργία ενός ασφαλούς δικτύου που παροτρύνει τους συναδέλφους να αναζητήσουν συμβουλές και υποστήριξη. Παράλληλα, το δίκτυο υποστηρίζει την παροχή συμβουλευτικής στη Διοίκηση για νέες δράσεις και πολιτικές ενσωμάτωσης νευροδιαφορετικών ατόμων, καθώς και πρωτοβουλίες με αντίστοιχο κοινωνικό αποτύπωμα.

Τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα ανέβουν αποκλειστικά στο Vodafone TV στις 2 Απριλίου, ενώ στην πλατφόρμα είναι διαθέσιμος και ο πρώτος κύκλος της σειράς κινουμένων σχεδίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το Ίδρυμα Vodafone δίπλα στους κατοίκους της Καστοριάς μέσω του Προγράμματος Τηλεϊατρικής

Η Κάτια Σταθάκη αναλαμβάνει εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας

Market Pass πληρωμή: Αύριο πιστώνονται τα χρήματα - Μέχρι 15/3 οι αιτήσεις

To Vodafone Βusiness ανέλαβε το Market Pass

Εκδήλωση ενημέρωσης για τις εφαρμογές "Έξυπνες Πόλεις" του Vodafone Business & Δημόκριτος

Freedom Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 50 δωρεάν GB για τους 15-17

Επάρκεια στις ψηφιακές δεξιότητές τους βλέπουν οι Έλληνες εκπαιδευτικοί

Vodafone: Πρόγραμμα τηλεϊατρικής εκμηδενίζει τις αποστάσεις

Πρόγραμμα τηλεϊατρικής: σε 100 απομακρυσμένες & ακριτικές περιοχές

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Προτεινόμενη διαδικασία προσυμπτωματικού ελέγχου του καρκίνου του Πνεύμονα

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος 2023:Παρουσίαση της προτεινόμενης Διαδικασίας Προσυμπτωματικού Ελέγχου του Καρκίνου του Πνεύμονα στην Ελλάδα.Διεπιστημονική συνεργασία στο πλαίσιο των δεσμεύσεων της Χάρτας της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Ανάσα Ζωής».

Η Bayer Ελλάς συμπλέει με την Ομάδα Αιγαίου προωθώντας την ισότιμη πρόσβαση

Η Bayer Ελλάς συνεπής στη δέσμευσή της να συμβάλει με κάθε τρόπο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων και να σταθεί αρωγός στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, υποστήριξε για εντέκατη χρονιά την Ομάδα Αιγαίου και συμμετείχε στον 29ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, που διενεργήθηκε από τις 4 έως και τις 14 Μαΐου 2023.

KICKS Academy: Η νέα ακαδημία ποδοσφαίρου της Αττικής

Η νέα ακαδημία ποδοσφαίρου KICKS Academy ξεκινάει τη λειτουργία της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-14 ετών στα προγράμματά της. Η ακαδημία βρίσκεται στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής και φιλοξενείται στο βορειοδυτικό τμήμα του «Athens LifeTech Park» της ELPEN στα Σπάτα Αττικής.

Μenarini Hellas: Eκπαίδευση Επαγγελματιών και ενημέρωση των Ασθενών  για την Αρτηριακή Υπέρταση

Η αρρύθμιστη υπέρταση ευθύνεται για το 12-15% της ολικής θνησιμότητας παγκοσμίως! Η Menarini Hellas, ως μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, που τις τελευταίες δεκαετίες προσφέρει πολλαπλές θεραπευτικές λύσεις σε ασθενείς με Καρδιαγγειακά Νοσήματα & Υπέρταση, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, έχει προγραμματίσει μια σειρά από δράσεις,

Η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη της Novo Nordisk Hellas συμμετείχε στο “No Finish Line Athens 2023”

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας της Novo Νοrdisk Hellas, του προγράμματος “Healthy Cities” καθώς και της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της χώρας, για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη, η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes» έδωσε το παρών στο δρομικό γεγονός του “No Finish Line Athens 2023”.

GENESIS Pharma: Πλατφόρμα ενημέρωσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA) στα ελληνικά

Η GENESIS Pharma ανακοινώνει πως είναι πλέον διαθέσιμη στα ελληνικά μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία (SMA), TOGETHER IN SMA, www.togetherinsma.gr. Την πλατφόρμα έχει αναπτύξει η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία βιοτεχνολογίας Biogen.