Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το CDI Tech Hiring Days 2022 ευκαιρία για νέους να ανεβάσουν την καριέρα τους σε άλλο επίπεδο

Το CDI Tech Hiring Days 2022 ευκαιρία για νέους να ανεβάσουν την καριέρα τους σε άλλο επίπεδο

Την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα έναν παγκόσμιο ηγέτη στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας και να διεκδικήσει θέση εργασίας σε μία δυναμική και ανοιχτή σε όλους ομάδα, δίνει σε κάθε ενδιαφερόμενο το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer (CDI), που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη την εκδήλωση CDI Tech Hiring Days 2022, το διήμερο 11 και 12 Μαρτίου.  Η εκδήλωση είναι υβριδική και δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλους.

Νέοι, απόφοιτοι πανεπιστημίων, αλλά και πιο έμπειροι στην αγορά εργασίας, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στον παγκόσμιο οργανισμό της Pfizer. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην ιστοσελίδα της Pfizer και να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 15 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης με έδρα την Θεσσαλονίκη εκείνη για την οποία πληρούν τα προσόντα.

Ζωντανά, στους χώρους του εμβληματικού Μακεδονία Παλλάς, ή διαδικτυακά, μέσω ειδικής πλατφόρμας, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ομιλίες και συνεντεύξεις από διακεκριμένες προσωπικότητες και ειδικούς στην ψηφιακή τεχνολογία από το παγκόσμιο δίκτυο της Pfizer, μεταξύ των οποίων η Chief Digital & Technology Officer και Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Pfizer Lidia Fonseca, η οποία θα παρουσιάσει το όραμα της Pfizer για την τεχνολογία, ο Jeff Hamilton, Senior Vice President της Pfizer ο οποίος θα μιλήσει για το ρόλο της ψηφιακής τεχνολογίας στην ανακάλυψη νέων φαρμάκων αλλά και στην παραγωγή και διανομή φαρμάκων και εμβολίων  και ο επικεφαλής του CDI Nico Gariboldi, ο οποίος  θα παρουσιάσει το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer (CDI) με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ Elizabeth Lee, που θα μιλήσει για τις Γυναίκες στην Τεχνολογία και ομιλητές και ομιλήτριες από το χώρο της τεχνολογίας.

  • Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες, να συζητήσουν για συναρπαστικά έργα, να μάθουν για τις τεχνολογίες πάνω στις οποίες δουλεύει η Pfizer, να υποβάλουν αιτήσεις για περισσότερες από 15 θέσεις εργασίας στο CDI της Pfizer  και να δουν την καριέρα τους να απογειώνεται διεκδικώντας μια θέση σε ένα διεθνές περιβάλλον, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης, δουλεύοντας από τη Θεσσαλονίκη.

Για το πλήρες πρόγραμμα της διήμερης εκδήλωσης, για τη διαδικασία εγγραφής και κατάθεσης βιογραφικού, αλλά και για τους κανόνες ασφάλειας έναντι της Covid-19 που ισχύουν σε περίπτωση φυσικής παρουσίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη διεύθυνση https://centerfordigitalinnovation.pfizer.com/  . Εγγραφές γίνονται εδώ

Όσοι είναι έτοιμοι να διαμορφώσουν το αύριο, έχουν μία σημαντική ευκαιρία σήμερα: συμμετέχοντας στην εκδήλωση «CDI Tech Hiring Days 2022» της Pfizer μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην επαγγελματική τους ζωή!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Συνεργασία του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer και του ΕΚΕΤΑ

Περιορισμένα είναι προς το παρόν τα διαθέσιμα δεδομένα για τα οφέλη και τους κινδύνους χορήγησης αναμνηστικής δόσης εμβολίου covid σε εφήβους.

Ο κίνδυνος καρδιακής φλεγμονής μειώνεται εάν τα εμβόλια χορηγηθούν με διαφορά οκτώ εβδομάδων, λένε οι υγειονομικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ

Ενέκρινε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων το χάπι της Pfizer για τον κορωνοϊό

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου είπε ότι σχεδόν το 100% των νέων περιπτώσεων COVID-19 σχετίζονται με την όμικρον

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Lavipharm διαχρονικός αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο του MDA Ελλάς

 Η Lavipharm ενώνει τη φωνή της με το Σωματείο MDA Ελλάς, που διοργανώνει μια μοναδική συναυλία με τον κορυφαίο τραγουδοποιό Νίκο Πορτοκάλογλου και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί αύριο, 20 Σεπτεμβρίου (ώρα 21.00) στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η GSΚ εγκαινιάζει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Έρπητα Ζωστήρα

Η GSK Ελλάδος, με γνώμονα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού κοινού και των ασθενών της χώρας σχετικά με τη νόσο του έρπητα ζωστήρα, εγκαινιάζει την εν λόγω εκστρατεία, που αποτελεί μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας “Some Say”, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα συμπτώματα, τις πιθανές επιπλοκές, τις επιπτώσεις αλλά και την πρόληψη της επώδυνης νόσου του έρπητα ζωστήρα.

Novartis Hellas: Σταθερό κοινωνικό αποτύπωμα και πρωτοβουλίες για ενδυνάμωση της κοινωνίας και ασθενών

Ενδυνάμωση των γυναικών στις Επιστήμες Υγείας μέσα από το πρόγραμμα Ready for Work @ Life Sciences, το οποίο υλοποιήθηκε από τον οργανισμό Women On Top υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα.Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Ενώσεων Ασθενών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης

Νέα πρωτοβουλία για την αύξηση των ποσοστών εθελοντικής αιμοδοσίας

Η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας, πιστή στη δέσμευσή της να συμβάλλει έμπρακτα στη βελτίωση της ζωής των ατόμων με σοβαρές αιματολογικές διαταραχές, υλοποιεί σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία Bloode, ένα ετήσιο πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας με τίτλο «Αιμείς για Αιμάς».

Για 13η χρονιά η Βίκος Α.Ε. συμμετέχει ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για 13η χρονιά, η Βίκος Α.Ε. τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, στις 14 Ιουνίου, υπενθυμίζοντας ότι "Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα".