Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Bristol Myers Squibb αναδεικνύεται Best Workplace 2022

Η Bristol Myers Squibb αναδεικνύεται Best Workplace 2022

Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας με τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές πρακτικές διαχείρισης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού τους, κατατάσσεται φέτος η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, βάσει των αποτελεσμάτων της ετήσιας έρευνας αξιολόγησης του Οργανισμού Great Place to Work®, η BMS όχι μόνο συγκαταλέγεται μεταξύ των 25 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας, αλλά καταλαμβάνει τη 2η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν 50 έως 250 εργαζομένους!

Με την εν λόγω διάκριση, αναγνωρίζεται η διαρκής επένδυση της BMS στη δημιουργία ενός δομημένου, σύγχρονου και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, που διασφαλίζει την ικανοποίηση των εργαζομένων της σε κάθε επίπεδο της εργασιακής τους καθημερινότητας. Αυτό το αίσθημα ικανοποίησης αντανακλάται στις απαντήσεις των εργαζομένων στο ερωτηματολόγιο που κλήθηκαν να συμπληρώσουν στο πλαίσιο της έρευνας, βάσει του οποίου αξιολόγησαν τις πρακτικές που εφαρμόζει η εταιρεία σε βασικούς πυλώνες διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων, όπως Εμπιστοσύνη, Μεγιστοποίηση Δυνατοτήτων Προσωπικού, Αξίες, Ηγεσία, Αποδοτικότητα και Καινοτομία. Η υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσαν συνολικά οι απαντήσεις των εργαζομένων, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα θετική αξιολόγηση από τον Οργανισμό Great Place to Work® των αξιών, της κουλτούρας, των παροχών και των πολιτικών ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει η εταιρεία, αποτέλεσαν τα στοιχεία που στοιχειοθετούν τον χαρακτηρισμό της BMS ως υποδειγματικού εργοδότη.Αναγνωρίζοντας έμπρακτα την προστιθέμενη αξία που φέρουν οι ευχαριστημένοι εργαζόμενοι στην εταιρεία, η BMS Ελλάδας έχει διαμορφώσει ένα ανθρωποκεντρικό και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον, που καλλιεργεί και επιβραβεύει την καινοτομία, υποστηρίζει τη διαρκή εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της, αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και ενθαρρύνει τη συνεργασία και την ηγετική συμπεριφορά – πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της ισορροπίας μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής τους.

Ενδεικτικά, οι εργαζόμενοι στη BMS απολαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ανταγωνιστικές παροχές, υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτικά προγράμματα, ευκαιρίες επαγγελματικής αναγνώρισης και εξέλιξης εντός και εκτός Ελλάδας, ευελιξία στο εργασιακό πρόγραμμα, αλλά και ποικίλες πρωτοβουλίες για την επίτευξη ψυχικής και σωματικής ευεξίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι έχουν στη διάθεσή τους εργαλεία και δυνατότητες για να μοιράζονται καινοτόμες ιδέες και έργα που προάγουν την παραγωγικότητα και τη συνεργασία μεταξύ τους, καθώς και τους επιχειρηματικούς και κοινωνικούς στόχους της εταιρείας. Η Ελισάβετ Προδρόμου, Γενική Διευθύντρια Bristol Myers Squibb Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για την ανάδειξη της εταιρείας στη λίστα Best Workplaces 2022 – και μάλιστα στη δεύτερη θέση της κατηγορίας μας. Πιστεύω ακράδαντα πως η ανάπτυξη και η ηγετική προοπτική της Bristol Myers Squibb Ελλάδας οφείλονται πρωτίστως στους ικανούς, αφοσιωμένους και κινητοποιημένους ανθρώπους της. Για αυτόν τον λόγο,  διαχρονικό μέλημά μας είναι να τους ανταποδίδουμε όσα εκείνοι προσφέρουν στον οργανισμό. Το επιτυγχάνουμε μέσα από τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που καλλιεργεί τα ταλέντα και τις προοπτικές των ανθρώπων μας και τους εξασφαλίζει ένα πρότυπο επίπεδο διαβίωσης. Η συνεκτική ουσία πίσω από κάθε μας δράση, παραμένει πάντοτε η κουλτούρα πλουραλισμού, ποικιλομορφίας και ενσωμάτωσης που ενσαρκώνει υποδειγματικά τις αξίες και τον κώδικα δεοντολογίας μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

8/5: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας & τη γιορτή της Μητέρας

Το μέλλον στην αντιμετώπιση των καρκίνων του ανώτερου πεπτικού

Πώς απέφυγε η Μποτσουάνα μια κρίση υγείας πριν την Όμικρον

All.CanGreece: Προϋποθέσεις για την Ποιότητα & Ασφάλεια Υπηρεσιών Υγείας στα Ογκολογικά Νοσοκομεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

NEO almora PLUS® ENERGY για ενέργεια και ενυδάτωση

Ένα νέο σκεύασμα για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας και τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού κυκλοφόρησε πρόσφατα η ΕLPEN, εμπλουτίζοντας την ήδη επιτυχημένη σειρά προϊόντων almora PLUS®. 

Για 7η συνεχή χρονιά η Servier Hellas ρωγός στην  ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον τακτικό έλεγχο της αρτηριακής πίεσης

Με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την καίρια σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της υπέρτασης μέσω του τακτικού ελέγχου της αρτηριακής πίεσης και με αφορμή τη 17η Μαΐου, η οποία έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, η Servier Hellas στηρίζει για ακόμη μία χρονιά την εκστρατεία #BecauseIsayso του Ομίλου Servier.

Πες το ΔΥΝΑΤΑ – Μίλα για τον Πόνο της Αξονικής Σπονδυλοαρθρίτιδας

ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ. Μίλα για την Αξονική Σπονδυλοαρθρίτιδα». Η AbbVie, η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης προτρέπει τους ασθενείς, να κάνουν το πρώτο βήμα, να μιλήσουν για τη νόσο, για τα συμπτώματα και πώς αυτά επιβαρύνουν την ποιότητα της ζωής τους, εξαιτίας της δυσκαμψίας, του πόνου, της κόπωσης, του ελλιπούς ύπνου.

Διπλός μαραθώνιος από τους Παιδιάτρους Β. Ελλάδος για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης

Διπλός… Μαραθώνιος από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος  για την εθελοντική ανθρωπιστική αποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.

«Μαζί στη ζωή»… και το 2024: Συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης για το Πολλαπλό Μυέλωμα από τη Sanofi Ελλάδας

Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το Πολλαπλό Μυέλωμα με τίτλο «Μαζί στη ζωή» από την καινοτόμο βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi Ελλάδας.

Servier 'Μια γεύση από ζωή' : Ενα μήνυμα ζωής από όσους βίωσαν τον καρκίνο

Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης με τίτλο «Μια γεύση από ζωή» για την καίρια σημασία της πρόληψης, αλλά και ένα μήνυμα ζωής από όσους βίωσαν τον καρκίνο εγκαινίασε η Servier Hellas με την παρουσίαση του ομότιτλου βιβλίου και της ομότιτλης ταινίας*.

Συναυλία της Pfizer Hellas Band στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών στον Ελεώνα Θήβας 

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασε η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, για μία ακόμα φορά στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα.

Close Icon