Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Bristol Myers Squibb : Διάκριση για την θετική συνεισφορά της στην οικονομία

Bristol Myers Squibb :  Διάκριση για την θετική συνεισφορά της στην οικονομία

Bristol Myers Squibb : Διάκριση της Bristol Myers Squibb στον θεσμό “Diamonds of the Greek Economy” για τη θετική συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία

Ως μία από τις υγιέστερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα για το 2021 αναδείχθηκε η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb, κατά την τελετή απονομής των διακρίσεων “Diamonds of the Greek Economy” που διοργανώνει η New Times Publishing. Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Κατερέλος, Οικονομικός Διευθυντής Bristol Myers Squibb Ελλάδας, αφιερώνοντας τη διάκριση σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας για την αφοσίωσή τους στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της.

Με τη διάκριση αυτή η BMS αναγνωρίζεται ως παράδειγμα υγειούς επιχειρηματικότητας, ξεχωρίζοντας για τη δυναμική αναπτυξιακή πορεία της μεταξύ επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Η αξιολόγηση έγινε βάση συγκεκριμένων δεικτών

  • Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, επενδυόμενα κεφάλαια κ.ά., ενώ λήφθηκε υπόψη η δραστηριότητα της εταιρείας σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικής υπευθυνότητας.

Δηλώσεις της Γενική Διευθύντρια Bristol Myers Squibb Ελλάδας

«Η αναγνώριση της Bristol Myers Squibb από τον καταξιωμένο θεσμό Diamonds of the Greek Economy, μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς επιβεβαιώνει ότι η επιχειρηματική στρατηγική μας συνδυάζει επιτυχώς τις αρχές της επιστημονικής και της επιχειρηματικής αριστείας για τη δημιουργία ενός οικονομικά εύρωστου και κοινωνικά υπεύθυνου οργανισμού. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε την υγιή επιχειρηματικότητα και να τιμούμε τις επιχειρήσεις που τη δύσκολη αυτή περίοδο, αποτελούν παράδειγμα θετικής συνεισφοράς στην οικονομία της χώρας μας».

Φορείς που τήρησαν την φετινή απονομή

  • Τη φετινή τελετή απονομής υποστήριξαν θέτοντας υπό την αιγίδα τους, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς (ΣΒΑΠ), ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, το Ελληνο-Γερμανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Κινεζικό Επιμελητήριο.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Bristol Myers Squibb : Εγκρίνει θεραπεία για κακοηθές μεσοθηλίωμα του υπεζωκότα

Bristol Myers Squibb : Λαμβάνει έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το fedratinib

Συμφωνία της Bristol με το Rockefeller για τη θεραπεία της COVID-19

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

«Μαζί στη ζωή»… και το 2024: Συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης για το Πολλαπλό Μυέλωμα από τη Sanofi Ελλάδας

Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το Πολλαπλό Μυέλωμα με τίτλο «Μαζί στη ζωή» από την καινοτόμο βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi Ελλάδας.

Servier 'Μια γεύση από ζωή' : Ενα μήνυμα ζωής από όσους βίωσαν τον καρκίνο

Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης με τίτλο «Μια γεύση από ζωή» για την καίρια σημασία της πρόληψης, αλλά και ένα μήνυμα ζωής από όσους βίωσαν τον καρκίνο εγκαινίασε η Servier Hellas με την παρουσίαση του ομότιτλου βιβλίου και της ομότιτλης ταινίας*.

Συναυλία της Pfizer Hellas Band στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών στον Ελεώνα Θήβας 

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασε η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, για μία ακόμα φορά στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα.

Acting Together Παγκόσμιο πρόγραμμα της Sanofi για την υποστήριξη εργαζομένων με καρκίνο και κρίσιμες ασθένειες

Cancer & Work: Η Sanofi Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη του παγκόσμιου προγράμματος “Cancer & Work: Acting Together”, το οποίο υποστηρίζει οικονομικά, συναισθηματικά και κοινωνικά κάθε εργαζόμενο που επηρεάζεται από τον καρκίνο και άλλες κρίσιμες ασθένειες.