Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Bristol Myers Squibb : Διάκριση για την θετική συνεισφορά της στην οικονομία

Bristol Myers Squibb :  Διάκριση για την θετική συνεισφορά της στην οικονομία

Bristol Myers Squibb : Διάκριση της Bristol Myers Squibb στον θεσμό “Diamonds of the Greek Economy” για τη θετική συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία

Ως μία από τις υγιέστερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα για το 2021 αναδείχθηκε η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb, κατά την τελετή απονομής των διακρίσεων “Diamonds of the Greek Economy” που διοργανώνει η New Times Publishing. Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Κατερέλος, Οικονομικός Διευθυντής Bristol Myers Squibb Ελλάδας, αφιερώνοντας τη διάκριση σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας για την αφοσίωσή τους στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της.

Με τη διάκριση αυτή η BMS αναγνωρίζεται ως παράδειγμα υγειούς επιχειρηματικότητας, ξεχωρίζοντας για τη δυναμική αναπτυξιακή πορεία της μεταξύ επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Η αξιολόγηση έγινε βάση συγκεκριμένων δεικτών

  • Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, επενδυόμενα κεφάλαια κ.ά., ενώ λήφθηκε υπόψη η δραστηριότητα της εταιρείας σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικής υπευθυνότητας.

Δηλώσεις της Γενική Διευθύντρια Bristol Myers Squibb Ελλάδας

«Η αναγνώριση της Bristol Myers Squibb από τον καταξιωμένο θεσμό Diamonds of the Greek Economy, μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς επιβεβαιώνει ότι η επιχειρηματική στρατηγική μας συνδυάζει επιτυχώς τις αρχές της επιστημονικής και της επιχειρηματικής αριστείας για τη δημιουργία ενός οικονομικά εύρωστου και κοινωνικά υπεύθυνου οργανισμού. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε την υγιή επιχειρηματικότητα και να τιμούμε τις επιχειρήσεις που τη δύσκολη αυτή περίοδο, αποτελούν παράδειγμα θετικής συνεισφοράς στην οικονομία της χώρας μας».

Φορείς που τήρησαν την φετινή απονομή

  • Τη φετινή τελετή απονομής υποστήριξαν θέτοντας υπό την αιγίδα τους, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς (ΣΒΑΠ), ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, το Ελληνο-Γερμανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Κινεζικό Επιμελητήριο.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Bristol Myers Squibb : Εγκρίνει θεραπεία για κακοηθές μεσοθηλίωμα του υπεζωκότα

Bristol Myers Squibb : Λαμβάνει έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το fedratinib

Συμφωνία της Bristol με το Rockefeller για τη θεραπεία της COVID-19

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σημαντική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος

Η Janssen Ελλάδος, εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson, απέσπασε μια σπουδαία βράβευση στα Healthcare Business Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει την αριστεία και την καινοτομία στον κλάδο της Υγείας.

Πλατεία Συντάγματος & Ομόνοια «Ντύθηκαν» στα πράσινα για την Παγκόσμια Ημέρα Λεμφώματος

Με κεντρικό μήνυμα «Light It Green», η βιοφαρμακευτική εταιρεία Gilead Sciences, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου ΕΛΛ.Ο.Κ. και των μελών της, των Συλλόγων Ασθενών ΑγκαλιάΖΩ και Κ.Ε.Φ.Ι., υλοποίησε την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα.

H AstraZeneca επιβραβεύει την Καινοτομία στα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

AstraZeneca: Η AstraZeneca επιβραβεύει την Καινοτομία στην πρώτη τελετή βράβευσης των Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Δωρεά Pfizer Hellas στο Σωματείο ΕΡΜΗΣ για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ατόμων με αναπηρία

Pfizer Hellas: Σημαντική δωρεά προς το Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ» ολοκλήρωσε η Pfizer Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης, που υλοποιεί.

Lavipharm: Μεγάλος χορηγός στην πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τη Μυϊκή Δυστροφία Duchenne

Lavipharm: Η Lavipharm αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της διαδικτυακής εκδήλωσης «Μυϊκή Δυστροφία Duchenne στην Ενήλικη Ζωή» που πραγματοποιείται σήμερα στις 17.00, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τη Μυϊκή Δυστροφία Duchenne (WDAD).