Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Bristol Myers Squibb : Διάκριση για την θετική συνεισφορά της στην οικονομία

Bristol Myers Squibb :  Διάκριση για την θετική συνεισφορά της στην οικονομία

Bristol Myers Squibb : Διάκριση της Bristol Myers Squibb στον θεσμό “Diamonds of the Greek Economy” για τη θετική συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία

Ως μία από τις υγιέστερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα για το 2021 αναδείχθηκε η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb, κατά την τελετή απονομής των διακρίσεων “Diamonds of the Greek Economy” που διοργανώνει η New Times Publishing. Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Κατερέλος, Οικονομικός Διευθυντής Bristol Myers Squibb Ελλάδας, αφιερώνοντας τη διάκριση σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας για την αφοσίωσή τους στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της.

Με τη διάκριση αυτή η BMS αναγνωρίζεται ως παράδειγμα υγειούς επιχειρηματικότητας, ξεχωρίζοντας για τη δυναμική αναπτυξιακή πορεία της μεταξύ επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Η αξιολόγηση έγινε βάση συγκεκριμένων δεικτών

  • Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, επενδυόμενα κεφάλαια κ.ά., ενώ λήφθηκε υπόψη η δραστηριότητα της εταιρείας σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικής υπευθυνότητας.

Δηλώσεις της Γενική Διευθύντρια Bristol Myers Squibb Ελλάδας

«Η αναγνώριση της Bristol Myers Squibb από τον καταξιωμένο θεσμό Diamonds of the Greek Economy, μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς επιβεβαιώνει ότι η επιχειρηματική στρατηγική μας συνδυάζει επιτυχώς τις αρχές της επιστημονικής και της επιχειρηματικής αριστείας για τη δημιουργία ενός οικονομικά εύρωστου και κοινωνικά υπεύθυνου οργανισμού. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε την υγιή επιχειρηματικότητα και να τιμούμε τις επιχειρήσεις που τη δύσκολη αυτή περίοδο, αποτελούν παράδειγμα θετικής συνεισφοράς στην οικονομία της χώρας μας».

Φορείς που τήρησαν την φετινή απονομή

  • Τη φετινή τελετή απονομής υποστήριξαν θέτοντας υπό την αιγίδα τους, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς (ΣΒΑΠ), ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, το Ελληνο-Γερμανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Κινεζικό Επιμελητήριο.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Bristol Myers Squibb : Εγκρίνει θεραπεία για κακοηθές μεσοθηλίωμα του υπεζωκότα

Bristol Myers Squibb : Λαμβάνει έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το fedratinib

Συμφωνία της Bristol με το Rockefeller για τη θεραπεία της COVID-19

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Φαρμακευτική εταιρία Janssen : Τιμήθηκε με δύο βραβεία

Φαρμακευτική εταιρία : Η Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson, τιμήθηκε με δύο σημαντικές βραβεύσεις στην απονομή των Patient Partnerships Awards 2021, παρουσία σημαντικών στελεχών και παραγόντων του κλάδου της υγείας.

Alpha Bank: Έμπρακτη ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Ο προγραμματισμός της Τράπεζας για φέτος περιλαμβάνει 13 νησιά, με την Ελαφόνησο, τους Αρκιούς, τη Λευκάδα και το Μεγανήσι να έχουν ήδη παραλάβει ιατρικά μηχανήματα, υγειονομικό εξοπλισμό και ιατροφαρμακευτικά υλικά στα Περιφερειακά Ιατρεία τους.Τις αμέσως επόμενες ημέρες και έως το τέλος Ιουλίου η Alpha Bank θα πραγματοποιήσει παραδόσεις σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Παξούς, ενώ τον Σεπτέμβριο […]

Παχυσαρκία : H Novo Nordisk Hellas ετοιμάζει εκστρατεία για την αντιμετώπιση της

Παχυσαρκία : Η Novo Nordisk Hellas, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, εγκαινιάζει την εκστρατεία  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της Ελλάδας για τη νόσο της παχυσαρκίας.

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» –  Παραδόθηκαν σήμερα η Ουρολογική–Πλαστική Χειρουργική Μονάδα και η ΜΕΘ Νεογνών. 

Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα από την AstraZeneca

«Εάν είσαι άνω των 50 ετών, ενεργός καπνιστής ή έχεις διακόψει το κάπνισμα τα τελευταία 15 χρόνια, μην περιμένεις! Η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα μπορεί να σώσει τη ζωή σου. Συμβουλέψου σήμερα το γιατρό σου για τον προσυμπτωματικό έλεγχο».